Skip to content
Derfor Skal Du Booke En Tryllekunstner Til Fødselsdagen

Halløjsovs!

Fødselsdagsfesten – hvilken skøn og hyggelig anledning at være en del af. Familie og venner fra nær og fjern mødes, konverserer og spiser et lækkert måltid sammen. Måske endda med en lille bid dessert til kaffen. Sådan er det i hvert fald, når vi fejrer fødselsdag på matriklen.

Men hvorfor ikke tage fødselsdagen til ”next level”? Jeg kan med min professionelle baggrund som tryllekunstner og mentalist helt sikkert bidrage med en helt særlig oplevelse! 🙂

Tryllekunstner til fødselsdagen

Fødselsdagen er, for de fleste af os, en årlig fest, der indbyder til samvær og god stemning. Som tryllekunstner er fødselsdagen et helt oplagt arrangement at underholde til, da mit fødselsdagsshow er både nærværende og personligt. Det matcher samtidig rigtig godt med et selskab, der på forhånd kender hinanden særdeles godt.

Foruden konfirmationer, er fødselsdage ubetinget den arrangementstype, jeg optræder til flest gange årligt. Derfor er dette blogindlægs overvejelser ikke baseret på noget, jeg griber fra den blå luft. Næh, der er grundige tanker bag, når jeg argumenterer for, at trylleriet skaber en helt speciel stemning til fødselsdagsfesten selskabet iblandt.

Men hvorfor er det så lige, at en tryllekunstner til fødselsdagen er så god en idé som det underholdende indslag?

Komik, komik og lidt mere komik

Mit fødselsdagsshow bærer på et ekstremt vigtigt grundprincip: Trylleri kan ikke stå alene som underholdningsform. Det er den simpelthen ikke stærk nok til. Tværtimod er man nødt til at inddrage andre elementer, som støtter op om trylleriet.

En af disse elementer er mit komiske fokus. Når jeg skriver mit fødselsdagsshow, er det med visheden om, at selskabet skal underholdes. Altså handler det i udgangspunktet ikke om, at selskabet skal fascineres af mine tryllefærdigheder. Min optræden bygges altså op omkring, at publikum skal få grint godt og grundigt igennem. Til at sikre det bruger jeg underliggende komik, som går igen gennem hele showet. Jeg sørger for at skrive noget, jeg er sikker på, mit selskab synes er morsomt. Det kan være punchlines, jokes eller morsomheder, der spiller sammen med den pågældende effekt, jeg laver. Først når humoren er færdigskrevet, ligger mit fokus på at udvælge de rette effekter, som passer til den underliggende komik.

Så selvom hovedfokus i første omgang ikke er på trylleriet, får det hele mit fokus, når komikken er indskrevet.

Med hovedpersonen i søgelyset

For at skabe den særlige oplevelse, kræver det at publikummet inddrages i trylleshowet. For mig nytter det ikke noget at køre mit eget show. Jeg er derimod overbevist om, at showet opleves langt mere personligt og antiarrogant (hvis det er et ord?), når jeg henvender mig til gæsterne. Derfor er showet i overvejende grad baseret på, at alle tager aktivt del i det, der foregår.

Fødselsdagsfesten huser altid en fødselar – eller en oplagt ”hovedperson”, hvis vi bliver i trylleriets verden. Og en hovedperson SKAL, så vidt det er muligt, have en større rolle i showet. Det er jo for pokker ham eller hende, jeg er der for. Fødselaren bliver derfor inddraget en tand mere showet igennem, som altid er et sikkert hit!

*Al inddragelse sker naturligvis på stille og rolig vis, så det ikke føles for overvældende for særligt hovedpersonen/fødselaren.

Vi skaber rammerne om jeres fødselsdagsfest

Gennem min efterhånden lange karriere er jeg især blevet bevidst om én ting: Lyt til arrangøren! På den måde forstået, at det er vigtigt at være lydhør overfor, om denne har konkrete ønsker til min optræden. Der kan især være ønsker til konkrete tricks i showet eller til fødselarens inddragelse.

På den måde skræddersyes mit fødselsdagsshow til fødselsdagen, så jeg er sikker på, alle får mest muligt ud af showet.

Ønskerne kan variere, og det er absolut ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig tanker om dette.

Det er ikke alderen, der trykker

Trylleri har den fantastiske fordel, at den ikke er aldersbetinget. Alderen er altså på ingen måde afgørende for, om mit trylleshow får succes hos jeres selskab. Showet er nemlig organiseret således, at det henvender sig til og kan underholde hele aldersspektret.

Der er altså med sikkerhed noget for enhver smag som både børn og ældre kan være med på. Desuden opleves fødselsdagsshowet hverken for barnligt eller voksent, da jeg omhyggeligt har udvalgt effekterne netop for at undgå dette.

Her underholder jeg med fødselsdagsshowet

Selvom det i visse tilfælde kræver lang transporttid, optræder jeg med fødselsdagsshowet i hele Danmark. Derfor er det muligt at booke mig som:

Underholdning i Nordjylland

Underholdning i Midtjylland

Underholdning i Østjylland

Underholdning i Vestjylland

Underholdning i Sønderjylland

Underholdning på Fyn

Underholdning på Sjælland

Nysgerrig eller interesseret i at høre mere?

Det er altid muligt at kontakte mig ved at benytte kontaktformularen på kontaktsiden. Når jeg har modtaget din uforpligtende forespørgsel, vender jeg tilbage med et tilbud på underholdningen.

Jeg er helt sikker på, jeg kan være behjælpelig og skabe en mindeværdig fødselsdagsfest for både selskabet og fødselaren.

Ved vejs ende

Hvis I har læst med så langt, er jeg utrolig glad! 🙂

I må meget gerne kvittere med et ”Like” på min Facebookside, så I kan holde jer opdateret og se en masse magi.

På snarligt gensyn til mere bloghygge.

//Nicolaj

Andre
blogsider