Skip to content

Trylleshow

Overrask jeres gæster med et magisk og hårdtslående show
fra professionel tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Magi og lattergaranti

Med Nicolajs yderst underholdende og betagende stand-up trylleshow oplever gæsterne adskillige imponerende effekter, der tilføjer et magisk minde til alles erindring. Typisk er den gængse opfattelse af en tryllekunstner noget stereotyp og gammeldags. Nicolaj er gået i den stik modsatte retning, og har formået at gøre trylleriet til noget mere moderne. Hans fokus er på at skabe fascination gennem visuel magi, forudsigelser, eksperimenter og mentalisme.

Desuden anvender Nicolaj flittigt humor under sin optræden, som bidrager til en mere festlig og underholdende stemning.

Nicolajs guide til det gode trylleshow

Skræddersyet show
Har arrangøren specifikke indvendinger eller ønsker til indholdet, er Nicolaj parat til at inkorporere disse i showet. Han giver sig altid tid til at lytte og forstå, hvordan arrangøren ønsker at bygge både arrangementet og showet op.
Fantastiske effekter
Det siger næsten sig selv: Et trylleshow skal indeholde solide og underholdende effekter. Gennem over 14 år har Nicolaj perfektioneret sine effekter, så han er helt sikker på, hvad der virker, når han optræder for selskabet.
Publikumsinddragelse
Det absolut vigtigste i Nicolajs optræden er, at han har publikum med sig hele vejen fra start til slut. Publikum vil derfor være aktivt deltagende og ikke blot sidde som iagttagere. Af samme årsag gør Nicolaj ofte brug af specifikt udvalgte publikummer på scenen, som skal assistere med små, sjove opgaver. Det er med til at skabe en personlig og helt unik oplevelse.
Previous slide
Next slide

Oplev magien her

Derudover er det også en mulighed at booke ham til shows i udlandet (Nicolaj behersker og kan optræde på dansk, engelsk og tysk). Kontakt ham da og hør nærmere om mulighederne.

Nemt og hurtigt

Tag direkte kontakt til Nicolaj allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Alle samtaler og forespørgsler er helt uforpligtende, og Nicolaj gør sit ypperste for at give jer det rette tilbud på underholdningen til jeres arrangement. For at målrette tilbuddet så godt som muligt anbefales det, at arrangører beskriver det pågældende arrangement så præcist som muligt. Nicolaj ser frem til at entrere som magisk underholder og give gæsterne en storslået oplevelse.