Overrask jeres gæster med en trylleshow fra tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen.

Magi og grinegaranti

Med Nicolaj Mogensens underholdende stand-up trylleshow oplever jeres gæster imponerende effekter, der giver et magisk minde om et skønt arrangement. Typisk er den gængse opfattelse af en tryllekunstner noget stereotyp og ”nørdet”, men Nicolaj har formået at gøre trylleriet mere moderne. Han benytter sig hverken af høje hatte, handsker, duer eller kaninger. Hans fokus er i stedet på at skabe fascinationen gennem visuel magi, forudsigelser, eksperimenter og tankelæsning. Allerhelst med selskabet i fokus.

Desuden anvender Nicolaj flittigt humor under sit show, som bidrager til en mere festlig og nærværende stemning. Arrangørerne roser ham for hans til tider ”skæve” og improviserede humor, som skaber både grin og godt humør.

Med publikum i fokus

Nicolajs Guide til det gode show

Publikumsinddragelse – det absolut vigtigste i Nicolajs optræden er, at han har publikum med sig hele vejen. Et show uden et aktivt publikum er et dødt show, og derfor går han højt op i at engagere selskabet. Publikum vil være aktivt deltagende og ikke blot sidde som observanser. Af samme grund bruger Nicolaj ofte et par publikummer på ”scenen”, som skal hjælpe med effekterne. Det skaber en helt personlig oplevelse for alle.

Skræddersyet showhar arrangøren specifikke behov eller ønsker, er Nicolaj parat til at inkorporere disse i showet. Han giver sig altid tid til at lytte og forstå, hvordan arrangøren ønsker at bygge arrangementet op.

Fantastiske effekter – det siger næsten sig selv: Et trylleshow skal have gode, solide og underholdende effekter. Gennem over 13 år har Nicolaj perfektioneret effekterne, så han er helt sikker på, hvad der virker for ethvert selskab.

I er i øvrigt meget velkomne til at læse, hvad arrangørerne siger her.

I disse landsdele optræder Nicolaj

  • Jylland
  • Fyn
  • Sjælland

Derudover er det også muligt at booke ham til shows i udlandet. Kontakt ham da og hør nærmere.

Tidsbegrænset

Nicolajs kalender er som regel fyldt op 1-3 måneder ud i fremtiden. Derfor bedes I kontakte ham hurtigst muligt, hvis I vil sikre jer, han ikke er optaget pågældende dato.

“Et flot tilrettelagt og veludført show, alle 70 mand nød det til fulde”

– Erik Marcussen, IKEA A/S

Nemt og hurtigt

Tag direkte kontakt til Nicolaj ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. I er også meget velkomne til at ringe direkte til ham på 28913718. Alle samtaler er helt uforpligtende, og Nicolaj gør sit bedste for at give jer det rette tilbud til jeres arrangement.

Har I tanker på et specifikt arrangement som konfirmation, bryllup eller julefrokost, kan I altid læse mere ved at klikke på linksene.