Forkæl jeres gæster i Vestjylland med et trylle- og tankelæsningsshow fra Nicolaj Mogensen. Med mange års erfaring leverer han professionel underholdning, der uden tvivl vil blive taget godt imod. Desuden skaber Nicolajs optræden og magiske effekter et oplagt samtaleemne, gæsterne vil kunne snakke om i timevis bagefter.

Klik her og læs mere om Nicolaj.

Med fødselaren og grinegaranti i fokus

Dette kan selskabet se frem til

  • Højt indhold af publikumsinddragelse – Nicolaj har for vane at inddrage sit selskab gennem showet. Det fungerer bare bedre, når hele eller dele af selskabet aktiveres – jo mere deltagelse, jo mere personligt opleves showet. Hvis der er en hovedperson til stede f.eks. en fødselar, inddrager Nicolaj gerne fødselaren en tand mere, så oplevelsen bliver en mere personlig. Læs mere om, hvordan Nicolaj inddrager og tryller for fødselaren.
  • Et skræddersyet trylleshow – i samråd med arrangøren sørger Nicolaj for, at det bedste show konstrueres. Her viser Nicolaj sig altid lydhør overfor en arrangør, der måtte have konkrete ønsker til hans optræden.
  • Fascinerende og magiske effekter – selskabet vil opleve effekter, de med garanti aldrig har set før. Gennem Nicolajs efterhånden lange karriere har han erfaret, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det vil sige, at han i dag har udvalgt de bedste og mest gennemtænkte kvalitetseffekter, når han optræder.
  • Med humoren i højsædet – underliggende humor er blandt de absolut vigtigste elementer, når Nicolaj optræder. Hans karakter er yderst underholdende og morsom, og der gives også plads til at improvisere. De bedste jokes er som regel dem, der opstår til selve arrangementet, og som ikke på forhånd er skrevet. Disse improviserede, sjove indfald skaber altid glæde og latter mellem gæsterne.

Nicolaj fortæller mere om trylleshowets vigtige elementer her.

Denne tryllekunstner er Nicolaj

Som tryllekunstner på 13. år har Nicolaj været i branchen gennem meget af sit liv. Han har med årene udviklet sig til den, han er i dag, og har fundet sin vej. Vejen, Nicolaj har valgt, er noget mere moderne end mange andre tryllekunstneres.

Under showet vil der med garanti ikke anvendes rekvisitter som duer, kaniner, tørklæder, høje hatte eller andet, der kunne minde om den traditionelle tryllekunstner. Til gengæld har Nicolaj sat et mere nuanceret aftryk på måden at performe på samt brugen af rekvisitter. Han benytter desuden rekvisitter, som for de flestes vedkommende er genkendelige og mere hverdagsagtige.

Meget mere om tryllekunstner Nicolaj Mogensen på forsiden.

”Man skal kigge længe for at lure dine tricks. Det var dybt imponerende, hvad du formåede at gøre ved os. Vi var alle helt oppe at køre over dig, så tak for det”

– Olivia Salling, fødselsdag

Overraskelsesmoment

Arrangementet, Nicolaj bookes til, kan have forskelligt kendskab til underholdningen. Enten ved gæsterne, han kommer, eller også er det en overraskelse for dem. Sidstnævnte er klart at foretrække, hvis Nicolaj skal vælge. Som overraskelsesmoment sker der bare noget i selskabet, når en tryllekunstner pludselig dukker op. Publikum vil formentlig ingen gang vide, det er en tryllekunstner, når denne gør sin entré. Allerede her er der potentiale i og grobund for at skabe mystisk stemning selskabet iblandt. Størstedelen af gæsterne vil være forvirret over, hvem den mystiske underholder er. På den baggrund skærpes og intensiveres koncentrationen som oftest.

Nicolaj har erfaret, at det er under overraskelsesshowet, det største potentiale for at få gæsterne med sig befinder sig. Potentialet for at få gæsterne med på løjerne, da de hurtigt opbygger en spænding omkring det uvisse. Det uvisse, de netop skal til at opleve. Dermed vil publikummet naturligt fremstå og føle sig mere engageret.

Forkæl gæsterne med trylleshowet

Send en uforpligtende forespørgsel til Nicolaj allerede i dag. Det gøres ved at udfylde hans kontaktformular her. Det er vigtigt at understrege, at Nicolaj er en både eftertragtet og travl mand i faget. Derfor bedes arrangører kontakte ham i god tid og gerne 1-2 måneder før det planlagte arrangement. Det for at sikre, at han er ledig pågældende dato.