Skip to content

Underholdning Til Fest I Sønderjylland

Sådan skabes den perfekte fest for selskabet i Sønderjylland
- book et show fra en professionel tryllekunstner

En oplagt underholdning

At booke en tryllekunstner som det underholdende indslag til arrangementet i Sønderjylland er altid noget, der hitter. Tryllekunstner Nicolaj Mogensen er et helt ideelt valg i denne sammenhæng. På fornemste vis tryllebinder og fascinerer han selskabet med flotte effekter og overraskelser i alle de 35 minutter, hans festshow varer.

Nicolaj optræder med et perfekt afstemt show,
som byder på en kombination af både trylleri
og mentalisme.

Selskabet kan være sikre på, at de går fra
arrangementet med et stærk oplevelse, som
med garanti vil sidde i dem længe.

Disse elementer kan du blandt andet opleve i Nicolajs festshow

Mentalisme
Nicolaj har specialiseret sig i mentalisme. Mentalismen inddrages altid i trylleshowet, da både trylleri og mentalisme går utrolig godt i spænd med hinanden. Gæsterne vil ikke tro deres øjne, når Nicolaj finder frem til det ord, gæsterne tilfældigt har tænkt på.
Trylleri
Den primære årsag til Nicolajs professionelle succes. Med en erfaring på over fjorten år ved han, hvordan selskabet fortrylles. Han har nøje udvalgt sine effekter, som altid rammer plet og efterlader selskabet med åben mund og forbavselse.
Eksperimenter
Undervejs i sin optræden vil Nicolaj kaste sig ud i spændende eksperimenter, som kræver at publikum er behjælpelig. På den måde får han inddraget selskabet, så oplevelsen får en stærkere karakter. Og bare rolig: Det er slet ikke så farligt, som det umiddelbart lyder.
Overraskelser
Som professionel magisk underholder er Nicolaj en mester i at skabe spænding og wauw-øjeblikke. I showet udsætter han sit selskab for en masse overraskelser, store som små, som med al garanti vil chokere, fascinere og sætte gang i alles tanker.
Previous slide
Next slide

Arrangementer Nicolaj optræder til

Nedenstående arrangementer er et udtryk for de mest populære, Nicolaj bookes til. Har I tanker på et andet arrangement, er det også muligt at booke ham. Kontakt ham her for mere info.

Sådan adskiller Nicolaj sig som tryllekunstner

Utraditionel underholdning

Den traditionelle tryllekunstner er bestemt ikke den kategori, Nicolaj befinder sig under. Hans måde at optræde
på bygger på helt andre principper – bl.a. nytænkning og det nutidige element. Derfor undgår han allerhelst at
bruge klassiske rekvisitter som tryllestav, kappe og kaniner. I stedet anvendes rekvisitter som er mere
nutidige og moderne. Eksempelvis gør han brug af telefoner og professorterninger, som er rekvisitter,
selskabet i højere grad kan forholde sig til.

Hylende morsom

Nicolaj udskiller sig især med sit høje energiniveau og enorme humoristiske forståelse. Han gør brug af underliggende humor gennem showet, som altid skaber en fantastisk stemning. I hans optik skal en tryllekunstner kunne mere end at snyde selskabet. En tryllekunstner er nemlig ikke underholdende af natur. Det kræver træning og selskabsforståelse. En tryllekunstner kan være nok så fingerfærdig, men kan han/hun ikke underholde sit selskab, opfattes showet hurtigt som ligegyldigt.

Publikumsinteraktion

Den nok bedste måde at levere et trylleshow på, er ved at inddrage selskabet. Nicolaj arbejder ud fra ideen om, at tryllekunstneren og selskabet skal være én samlet enhed. Det medvirker til, at oplevelsen for gæsterne fremstår langt mere personlig og nærværende.

Derfor vil Nicolaj gennem showet sørge for, at selskabet aktivt kommer på banen. Det sikrer han bl.a. ved at henvende sig direkte til det. På den måde sikrer han også, at koncentrationen forbliver intakt.

Hvis arrangementet huser en eller flere hovedpersoner (fødselar, konfirmand, brudepar osv.), er det ligeledes oplagt at inddrage disse under showet. Publikumsinddragelsen sker naturligvis på en sådan måde, så ingen føler sig udstillet eller ydmyget.

Lær tryllekunsteren at kende

Lige siden 15-års alderen har Nicolaj været besat af trylleri. Passionen startede med simpelt korttrylleri for vennerne. Sidenhen har det grebet om sig, og i dag lever Nicolaj af at trylle professionelt. Han optræder i hele landet til alle arrangementstyper som konfirmationen, fødselsdagen, brylluppet , julefrokosten, firmafesten osv.

Nicolaj har +500 shows på CV’et og har dermed allerede rundet det 14. år med trylleriet ved sin side. Som performer er han perfektionistisk og gør alt for, at selskabet nyder hans optræden.

Find ud af meget mere om Nicolaj på forsiden

Sådan booker du Nicolaj

Nicolaj bookes let via kontaktformularen her. Send ham en helt uforpligtende forespørgsel ved at udfylde rubrikkerne. Dernæst vender han tilbage med et tilbud på underholdningen. Tilbuddet er ikke bindende.

OBS: Book Nicolaj i god tid (gerne mindst 1-2 måneder før selve arrangementet), da han som regel har en tæt pakket kalender.

Han glæder sig til at skabe en helt speciel fest for jer.