Skip to content

Tryllekunstner Sjælland

Moderne og fascinerende trylleri på Sjælland med
tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen

Trylleri - det helt rette valg

Trylleri fungerer til enhver form for arrangement: konfirmation, julefrokost, polterabend, bryllupfødselsdag, firmafest m.fl. Derudover er trylleri en ganske unik underholdningsform, der ikke er aldersbestemt. Et selskab kan, uanset alder, lade sig drage ind i tryllekunstens forunderlige verden og fascineres af den.

Et magisk indslag med Nicolaj involverer storslåede effekter, masser af overraskelser og højlydt latter. Alt i alt et oplagt og helt naturligt valg til alle arrangementstyper, som huser gæster i forskellige aldersgrupper.

Med Nicolajs trylleshow får I

Kvalitet
Med mere end 14 år på bagen er Nicolaj en yderst erfaren og kompetent herre i faget. Hans show er nøje tilrettelagt, og effekter er gennem tiden valgt og vraget. Passionen for trylleriet gør, at Nicolaj under ingen omstændigheder går på kompromis med kvaliteten i showet.
Publikumsinddragelse
Ofte bookes Nicolaj til arrangementer, hvor en eller flere hovedpersoner skal overraskes eller være i fokus. Det kan eksempelvis være fødselaren, konfirmanden eller bryllupsparret. Vanen tro inddrages disse, så de opnår en mere speciel rolle showet igennem.
Høj underholdningsværdi
Nicolaj udskiller sig på sin væremåde og karakter. Han er utrolig lattermild og gør desuden brug af underliggende komik gennem hele showet. Han er en festbombe, som bringer de effekter med sig, der med garanti vil fascinere selskabet.
Et skræddersyet show
Sammen med arrangøren planlægger Nicolaj sit show ud fra eventuelle forventninger og ønsker, arrangøren måtte have til hans optræden. Der kan være mange overvejelser og måder at gøre det på. Derudover har arrangøren mulighed for at ønske specifikke effekter i showet, som ligeledes kan inddrages undervejs. Dog er det ikke et krav, at showet skal udformes alene på baggrund af arrangørens forestillinger. Nicolajs ”go-to” show er allerede timet og tilrettelagt ned til mindste detalje, så alle får en helt speciel oplevelse.
Previous slide
Next slide

En fantastisk ice-breaker

Et trylleshow er en særdeles oplagt ”ice breaker” for et selskab, der endnu ikke kender hinanden så godt. Trylleshowet er med til at bløde stemningen op og sørger for, at alle har noget at snakke om efterfølgende. På trods af et arrangement bestående af eksempelvis et miks af familie, venner og kollegaer, som ikke er vandt til at være sammen, er der grobund for fælles samtale efter trylleshowet. Et sådan show binder selskabet sammen, skaber et oplagt samtaleemne og vil med garanti blive husket.

Showet er især velegnet i starten ved arrangementer som messer og receptioner, da selskabet ikke har en fast plads at sidde ved og har begrænset kendskab til hinanden.

Book tryllekunstner

Ved at udfylde kontaktformularen kan arrangører helt gratis indhente et uforpligtende tilbud på underholdningen. Dog er Nicolaj ofte booket flere måneder frem – derfor bedes arrangører sende en forespørgsel i god tid, da det øger chancen for, han ikke er booket andetsteds samme dato.

Nicolaj ser frem til at skabe højdepunktet til den næste fest på Sjælland!