Moderne trylleri på Sjælland med tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen.

Kontakt ham her.

Trylleri og tankelæsning med konfirmanden Henrik

Med Nicolajs show får I:

  • Kvalitet – med sine over 13 år på bagen, er Nicolaj en yderst erfarende og kompetent herre i faget. Hans show er nøje planlagt, og effekter er gennem tiden valgt og vraget. Det har gjort, at han i dag står med kernen tilbage – det bedste af det bedste. Passionen for trylleriet gør, at han under ingen omstændigheder går på kompromis med kvaliteten.
  • Publikumsinddragelse – ofte bookes Nicolaj til arrangementer, hvor en hovedperson skal overraskes eller være i fokus. Det kan være fødselaren, bryllupsparret eller konfirmanden. Vanen tro inddrages hovedpersonen, så han eller hun opnår en mere interessant rolle showet igennem. Generelt set er det dog således, at Nicolaj har for vane at inddrage sit selskab i stort set alt, han foretager sig. Det gør showet både mere nærværende og personligt for selskabet.
  • Et skræddersyet show – sammen med arrangøren planlægger Nicolaj sit show ud fra eventuelle ønsker og behov, arrangøren måtte have. Skal entreen eksempelvis være anderledes? Måske endda overraske dele af eller hele selskabet? Skal Nicolaj præsentere sig selv? Eller skal arrangøren/en gæst rejse sig, klinge på glasset, holde en kort tale og derefter præsentere ham? Der kan være mange overvejelser og måder at gøre det på. Derudover kan arrangøren ønske specifikke former for effekter, som ligeledes kan inddrages i showet. Dog er det ikke et krav, at showet skal udformes på en bestemt måde. Nicolajs ”go-to” show er allerede timet og tilrettelagt, så alle får en særlig oplevelse.
  • Høj underholdningsværdi – Nicolaj udskiller sig på sin væremåde og Optræden. Han er utrolig lattermild og gør desuden brug af underliggende humor gennem hele showet. Han er en festbombe, som bringer effekter med sig, der med garanti vil fascinere selskabet.

”Din optræden vakte begejstring hos alle i hele salen”

– Erik Kastrup, julefrokost

Derfor er trylleri det rette valg

Trylleri fungerer til enhver form for arrangement – konfirmation, julefrokost, polterabend, bryllup, fødselsdag, firmafest osv. Derudover er trylleri en underholdningsform, der ikke er aldersbestemt. Et selskab kan, uanset barn, ung, voksen eller ældre, lade sig drage ind i tryllekunstens magiske verden. Derfor er et trylleshow det sikre valg.

Ice-breaker

Ydermere er det en fantastisk ”ice-breaker” for et selskab, der endnu ikke kender hinanden så godt. Et trylleshow er med til at bløde stemningen op og sørger for, at alle har noget at snakke om bagefter. På trods af et arrangement bestående af både familie, venner og kollegaer som gæster, er der grobund for fælles samtale. Et sådan show binder selskabet sammen og vil blive husket.

Book tryllekunster

Ved at udfylde kontaktformularen kan du helt gratis modtage et uforpligtende tilbud på underholdningen. Dog er Nicolaj som regel booket flere måneder frem. Derfor bedes I sende ham en forespørgsel i god tid, da det øger chancen for, han ikke er booket andetsteds.