Oplev tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen i Nordjylland. Hans trylle- og tankelæsningsshow vil med garanti få gæsterne til at rejse sig fra stolene i ren og skær begejstring. Desuden lover han, at selskabet vil få sig en oplevelse, de uden tvivl vil snakke om længe efter.

Book Nicolaj her.

Denne tryllekunstner er Nicolaj

Nicolaj har gjort det til sit varemærke at optræde moderne og nytænkende. Dermed hører han udenfor kategorien af den mere traditionelle og stereotype tryllekunstner. I Nicolajs show vil der helt sikkert ikke anvendes rekvisitter som handsker, duer, kaniner, reb eller høje hatte. Til gengæld konstruerer han altid sit show med fokus på et mere nutidigt touch. Det gør han bl.a. ved at benytte rekvisitter, som er mere ”up to date” og genkendelige for et selskab.

Derudover udmærker hans optræden og karakter sig især. Nicolaj har en enestående evne til at få publikum med sig allerede fra showets start. Det må for alt i verden ikke blive en særskilt ”publikum” og ”tryllekunstner”-oplevelse, men snarere en ”vi”-oplevelse. Det sikres ved, at hans publikum allerede fra start inddrages og engageres i showet. Læs mere om publikumsinddragelse længere nede under punktet ”Derfor skal Nicolajs trylleshow bookes”.

Læs mere om Nicolaj på forsiden.

Intens koncentration og manipulation

Professionel tryllekunstner

Som tryllekunstner og tankelæser på nu 13. år er Nicolaj en særdeles velkendt herre i faget. Med sine mere end 300 optrædener på CV’et har han udviklet sig til en yderst kompetent tryllekunstner og tankelæser.

Med sine mange shows i bagagen er Nicolaj helt klar over, hvad der virker, og hvordan kontakten til publikum skabes. Han har gennem årene testet effekter, rekvisitter og jokes, hvilket har gjort, at han i dag er efterladt med alt det bedste.

Selvom Nicolajs erfaring og viden indenfor trylleriet er stor, optræder han aldrig ”på rutinen”. Han er så passioneret omkring sit virke, at han altid gør sit ypperste for at give selskabet en mindeværdig oplevelse. Den mindeværdige oplevelse opnås kun, hvis tryllekunstneren selv er til stede, og selskabet kan mærke og føle ham. Desuden skriver han selv sine shows, så showet allerede i startfasen får en højere personlig karakter.

Derfor skal Nicolajs trylleshow bookes

  • Høj publikumsinddragelse – Nicolaj elsker at gøre brug af sit publikum. Det skaber en bedre stemning og større samhørighed, når alle er fælles om det, der sker. Derfor har publikum rollen som deltagende og ikke blot observerende showet igennem. Hele eller dele af selskabet instrueres i at hjælpe Nicolaj med diverse finurligheder. Optræder han desuden til et arrangement med en eller flere hovedpersoner, er det oplagt at inddrage den/dem lidt ekstra.
  • Grinegaranti – showet og effekterne bakkes op af solid, underliggende humor, som nok skal skabe grin og glæde selskabet iblandt. Udgangspunktet for Nicolajs show er, at gæsterne ikke kun skal snydes, men også underholdes.
  • Magiske effekter – selskabet vil se tricks, de aldrig før har set. Showet er desuden bygge op, så der er noget for enhver smag. Publikum vil bl.a. opleve trylleri, tankelæsning og eksperimenter.
  • Skræddersyet show – i samarbejde med arrangøren vil Nicolaj altid skabe det bedste show til arrangementet. Derfor rådfører han sig ofte med arrangøren, så de sammen kan planlægge showet. Hvis arrangøren har specifikke ønsker til entreen, showet eller dets indhold, kan det uden tvivl imødekommes. Er der ingen konkrete ønsker, kan selskabet alligevel indstille sig på at opleve et nøje planlagt kvalitetsshow.
  • Trylleri for alle – tryllekunst har den fantastiske egenskab, at den ikke er aldersbetinget. Alle uanset køn og alder vil kunne fascineres og snydes. Hvad enten man er barn, ung, voksen eller ældre, vil Nicolajs show berøre og henvende sig til hele aldersspektret.

”Kanon optræden hos os! Du fik alle vores gæster med på dine magiske idéer og morsomheder. Vi er en oplevelse rigere, og du er klart en oplevelse værd”

– Finn Blomberg, sommerfest

Disse arrangementer underholder Nicolaj til

Ovenstående er en liste over de højest rangerede arrangementer, Nicolaj bookes til. Har I interesse i at booke Nicolaj til et andet arrangement end de ovennævnte, noteres det blot i kontaktformularen.

Book showet i dag

I er meget velkomne til at sende Nicolaj en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde kontaktformularen via kontaktsiden. Da han er en eftertragtet mand, bedes I have in mente, at Nicolaj allerde kan være booket pågældende dato. Derfor er det vigtigt, at Nicolaj kontaktes i så god tid som muligt. Gerne med mindst 1-2 måneders varsel.

Han glæder sig til at give jeres selskab et magisk minde.