Skip to content

Underholdning Til Fest I Nordjylland

Magisk underholdning for selskabet i Nordjylland
med entertainer og tryllekunstner Nicolaj

Skab fascination hos nordjyderne

Oplev tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen til det næste arrangement i Nordjylland. Hans enestående trylleshow vil med garanti få gæsterne til at rejse sig fra stolene i ren og skær begejstring. Med sit arsenal af kvalitetseffekter kogt sammen med komiske indspark forsikrer han, at selskabet vil få sig en oplevelse, de vil snakke om længe efter.

Book Nicolajs stand-up show her

Om tryllekunstner Nicolaj

Nicolaj har gjort det til sit varemærke at optræde moderne og nytænkende. Dermed hører han udenfor kategorien af den mere traditionelle og stereotype tryllekunstner. I Nicolajs show vil der helt sikkert ikke indgå rekvisitter som handsker, duer, reb eller høje hatte. Til gengæld konstruerer han altid sit show med fokus på at afsætte et mere nutidigt touch. Det gør han ved at benytte rekvisitter, som er mere genkendelige for selskabet.

Derudover udmærker hans optræden og karakter sig. Nicolaj har en eminent evne til at få publikum med sig allerede fra showets begyndelse. Hans optræden må ikke blive oplevet som distanceret. Derimod skal hans optræden være et fint samspil mellem ham og publikum. Det sikres ved, at selskabet allerede fra start inddrages og engageres i showet.

Fokuspunkter i Nicolajs optræden

Høj publikumsinddragelse
Nicolaj elsker at gøre brug af sit publikum. Derfor har de rollen som deltagende og ikke blot observerende hele vejen igennem. Selskabet instrueres i at samarbejde med Nicolaj under diverse effekter. Er der en hovedperson tilstede under showet, er det oplagt at inddrage denne yderligere.
Grin i massevis
Showet og effekterne bakkes op af solid og underliggende humor, som nok skal skabe grin og glæde selskabet iblandt. Udgangspunktet for Nicolajs trylleshow er, at gæsterne ikke kun skal snydes, men også underholdes. Det skaber grobund for en stærkere oplevelse hos alle involverede.
Magiske effekter
Selskabet vil opleve magiske mirakler, de aldrig før har været vidne til. Showet og dets elementer er bygget op omkring, at det skal være underholdende for alle at være en del af. Publikum vil under showet bl.a. stifte bekendtskab med trylleri, mentalisme, eksperimenter og en masse overraskelser.
Skræddersyet show
I samarbejde med arrangøren skaber Nicolaj det bedste show til arrangementet. Han rådfører sig fra start, så arrangøren og ham sammen kan planlægge og strukturere showets forløb. Har arrangøren ingen konkrete ønsker, kan selskabet alligevel indstille sig på at opleve et højkvalitetsshow.
Trylleri for alle
Tryllekunst har den fantastiske egenskab, at den ikke er aldersbetinget. Alle uanset køn og alder vil kunne fascineres og snydes. Hvad enten man er barn, voksen eller ældre, vil Nicolajs show berøre alle. Hans optræden indeholder altså effekter, som alle på tværs af alder vil blive snydt af.
Previous
Next

Professionel underholdning

Som tryllekunstner og mentalist på nu 14. år er Nicolaj en særdeles velbevandret herre i miljøet. Med sine mere end 500 optrædener på CV’et har han i dag udviklet sig til en yderst kompetent tryllekunstner og entertainer.

Med de mange shows i bagagen er Nicolaj helt klar over, hvad der virker, og hvordan kontakten til publikum bedst skabes.

Selvom Nicolajs erfaring og viden indenfor trylleri er stor, optræder han aldrig ”på rutinen”. Han er så passioneret omkring sit virke, at han altid gør sit ypperste for at give selskabet en mindeværdig oplevelse.

Her underholder Nicolaj

Ovenstående arrangementer skal ses som
værende de mest populære, Nicolaj bookes til.

Book showet i dag

I er meget velkomne til at sende Nicolaj en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Da han er en eftertragtet performer, bedes I have in mente, at Nicolaj kan risikere at være booket pågældende dato. Derfor er det vigtigt, at Nicolaj kontaktes i så god tid som muligt. Gerne med mindst 1-2 måneders varsel. Han glæder sig til at give jeres selskab et magisk minde.