Skip to content

Underholdning Til 18 Års Fødselsdag

Byd fødselaren velkommen i de voksnes rækker med et
magisk indslag fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Overrask fødselaren med trylleri

Når fødselsdagen planlægges er det vigtigt, at der ikke mangler noget. Det er især en stor dag for fødselaren, da denne træder ind i de voksnes rækker.

Til festdagen hører festunderholdning. Et oplagt valg er at booke en tryllekunstner, som kan skyde stemningen ekstra i vejret. Til dette formål er tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen garant for en hylende morsom og magisk underholdning.

Han introducerer selskabet for unikke effekter, der for alvor sætter gang i både festen og tankerne.

Book Nicolaj til fødselsdagen

Magisk underholdning

Det er svært at beskrive, hvordan trylleri påvirker gæsterne. Vores hjerner er sat sammen således, at de uanset hvad altid vil forsøge at finde en logisk forklaring på al stimuli, de udsættes for. Oftest er det de erindringer, der ikke kan forklares ved første øjekast, typisk dem, der planter sig dybest i vores sind.

Bevidst eller ubevidst bliver vi interesseret, når vi ser og oplever fænomener, der ikke kan forklares. Her er trylleri og mentalisme i en liga for sig og trumfer samtlige former for underholdning.

Find ud af mere om Nicolajs trylleshow

Det kan Nicolajs trylleshow

Med gæsterne i centrum – Nicolaj inviterer altid
selskabet til at tage aktivt del i effekterne. At inddrage gæsterne giver dem en unik følelse af, at showet er originalt og personligt.

Højlydt latter – stemningen bygges op omkring to elementer, der hænger sammen: fascination og humor. En dygtig tryllekunstner underholder sit selskab, imens han/hun snyder det.

Unikke rammer til fødselsdagen – i samtalerne med arrangøren har denne mulighed for at præge showets indhold. Arrangøren har mulighed for at komme med idéer til effekterne, entréen, fødselarens inddragelse mm.

Sådan beskriver arrangørerne Nicolajs fødselsdagsshow

Sådan optræder Nicolaj

Nicolaj har gjort det til sit varemærke at optræde stilet og moderne. Han synes, trylleri i mange år har haft et lidt blakket ry for at være underligt og nørdet. Derfor tilføjes der en masse coolness og selvironi i showet, som mere beskriver den type tryllekunstner, Nicolaj ser sig selv som.

Derudover identificerer Nicolaj sig ikke med den klassiske og traditionelle tryllekunstner. Det bemærker selskabet hurtigt bl.a. i hans valg af rekvisitter. Der er hverken høje hatte, tryllestave eller kvindelige og letpåklædte, betalte assistenter, når Nicolaj optræder. Derimod benytter han rekvisitter, gæsterne vil opfatte som værende mere genkendelige og nutidige. Det gør showet mindre distanceret og mere nærværende at være en del af.

Profil af tryllekunstner Nicolaj

Passionen for trylleri har for Nicolaj stået på i mere end 14 år. Trylleriet greb for alvor om sig, da han som 15-årig så comedy-trylleshowet ”Rune Klan Går Large”.

Derefter gik støvsugningen af Youtube i gang, så han selv kunne lære trylleriets kunst. Nu sidder Nicolaj, over 14 år senere, og lever af at optræde professionelt med kunstarten i hele Danmark.

Gennem årene har han testet og finpudset sit materiale. Det har medført, at han i dag står med det absolut stærkeste show, som er det, han præsenterer for selskabet.

Send mig videre til forsiden, så jeg kan læse mere om Nicolaj

Book i tide

Hvis I ønsker at booke Nicolajs fødselsdagsshow til festen, kan I altid udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Bid mærke i, at Nicolaj kan være besat 1-2 måneder ud i fremtiden. Derfor er det en god idé at sende ham en forespørgsel i så god tid som muligt.

Ønsker I at vide mere?

Måske der er et spørgsmål, I brænder inde med? Tøv ikke med at kontakte Nicolaj via kontaktformularen, så I sammen kan planlægge fødselsdagen. Indtil da er der rig mulighed for at læse lidt mere om, hvad Nicolaj indeholder og tilbyder til fødselsdagen.
Nicolaj melder klar til at skabe en fantastisk fødselsdagsfest for selskabet og fødselaren!
KONTAKT NICOLAJ