Mangler I stadig at finde underholdningen til 18-års fødselsdagen? Så kan I helt sikkert finde inspiration her.

Det er vigtigt, når fødselsdagen planlægges, at der ikke mangler noget. Det er især en stor dag for fødselaren, da denne ”træder ind i de voksnes rækker”. Og det skal fejres!

Til festdagen hører festunderholdning. Et oplagt valg er at booke en tryllekunstner, som kan skyde stemningen lidt ekstra i vejret. Til det formål er tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen garant for kvalitetsunderholdning. Med charme, stil og selvsikkerhed indtager han fødselsdagen med højt humør og glæde. Han introducerer jeres selskab for unikke effekter, der for alvor kan sætte gang i festen. Alt imens stemningen og humøret er højt, kører han jer rundt i manegen med sit dybt fascinerende trylleri.

Selskabet og ikke mindst fødselaren får uden tvivl en oplevelse, de sent vil glemme.

Skab festens højdepunkt og book Nicolaj.

Et magisk indslag, der huskes

Det er svært at sige, hvordan trylleri egentlig påvirker gæsterne. Der er en enorm spænding ved trylleri, som pirrer og appellerer til vores rationelle tankegang. Menneskers hjerner er bygget op således, at den forsøger at finde en mening med alle impulser, den udsættes for. Hjernen vil simpelthen forsøge at koble det, den oplever, til noget genkendeligt og håndgribeligt. Når hjernen sender signal til kroppen om, der er noget, som ikke kan forklares, higer den efter en rationel forklaring. Oftest er det de erindringer, der ikke kan forklares ved første øjekast samtidig dem, der planter sig i vores erindringer. Det er dem, der i manges tilfælde vil følge os hele livet.

For det kan da ikke passe, at han kunne finde frem til det ord, tilskueren bare tænkte på!? Og det kan da ikke passe, at han kunne finde det kort, tilskueren valgte, når nu tilskueren selv blandede kortene!? Bevidst eller ubevidst bliver vi interesseret, når vi ser og oplever fænomener, der ikke kan forklares. Her er trylleri og tankelæsning i en liga for sig og trumfer samtlige underholdningsformer.

Find ud af mere om Nicolajs trylleshow.

På tour rundt i Danmark og skabe mirakler

Det kan Nicolajs trylle -og tankelæsningsshow

  • Med gæsterne i centrum – Nicolaj inviterer altid selskabet til at tage del i løjerne. At inddrage gæsterne giver dem en større følelse af, at showet er originalt og personligt. De går fra ”tilskuere” til ”deltagere”. Desuden inddrager Nicolaj altid fødselaren på en helt særlig måde.
  • Højlydt latter – det mest uundværlige i showet er uden tøven stemningen. Stemningen bygges op af to elementer, der hænger sammen: fascination og humor. En dygtig tryllekunstner underholder sit selskab, imens han/hun snyder det. Det ene må ikke udelukke det andet. Nicolaj skriver selv sine shows og sørger altid for at tilføje underliggende humor, der nok skal sikre højlydte grin.
  • Unikke rammer til fødselsdagen – skal showet personliggøres yderligere? I samtalerne med arrangøren har denne mulighed for at præge showets indhold. Arrangøren har mulighed for at komme med idéer til effekter, entré, fødselarens inddragelse mm. Dog er det ikke et krav.

Sådan optræder Nicolaj

Nicolaj har gjort det til sit varemærke at optræde stilet og moderne. Han synes, trylleri i mange år har haft et lidt blakket ry for at være både underligt og nørdet. Derfor tilføjes der en masse coolness og selvironi i showet, som mere beskriver den type tryllekunstner, Nicolaj er.

Derudover identificerer Nicolaj sig ikke med den klassiske og traditionelle tryllekunstner. Det bemærker selskabet hurtigt bl.a. i hans valg af rekvisitter. Der er hverken høje hatte, tryllestave eller kvindelige, letpåklædte, betalte assistenter, når Nicolaj optræder. Derimod benytter han rekvisitter, gæsterne vil opfatte som værende mere genkendelige og relaterbare. Det gør showet mindre distanceret og mere nærværende at være en del af.

Book i tide

Hvis I ønsker at booke Nicolajs fødselsdagsshow til festen, kan I altid udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Bid mærke i, at Nicolaj kan være besat 1-2 måneder ud i fremtiden. Derfor er det en god idé at sende ham en forespørgsel i så god tid som mulig. Nicolaj melder klar til at skabe en fantastisk fødselsdagsfest for selskabet og fødselaren!

Sådan fortæller arrangørerne

”Min mand og jeg søgte en anderledes og atypisk underholdning til vores datters fødselsdag. Vi fik kontakt til Nicolaj, som heldigvis var ledig. Denne type underholdning havde vi aldrig prøvet før, så vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente. Det, der mødte os, var en yderst behagelig og disciplineret mand, som var både imødekommende og smilende. Hans show gik over vores og gæsternes vildeste fantasi. Et fantastisk miks af tricks og tankelæsning tilsat en masse humor. Alle var ellevilde med hans optræden, som skabte mange og lange efterfølgende snakke. Nicolaj kan på det kraftigste anbefales”

– Alice Rugsted, fødselsdag

”Vi bookede Nicolaj som overraskelsesmoment for fødselaren og det øvrige selskab. Alle blev dybt overrasket og betaget over det pragtshow, han leverede. Fødselaren blev inddraget i showet undervejs, som vi ønskede, og gæsterne roste ham til skyerne. Det er ikke sidste gang, vi booker Nicolaj”

– Espen Vanggaard, fødselsdag

Se i øvrigt, hvad flere arrangører siger om Nicolajs trylle- og tankelæsningsshow.

Profil af tryllekunstner Nicolaj

Passionen for trylleri har for Nicolaj stået på i mere end 13 år. Trylleriet greb for alvor om sig, da han som 15-årig så showet ”Rune Klan går Large”. Det var helt vildt, hvad Rune kunne præstere blot med sine hænder.

Derefter gik støvsugningen af bl.a. Youtube i gang, så han selv kunne lære trylleriets kunst. Nu sidder han, over 13 år senere, og lever i dag af at optræde professionelt med kunstarten i hele Danmark.

Gennem årene har han testet sit materiale ved utallige lejligheder. Det har medført, at han i dag står tilbage med det absolut stærkeste og mest fascinerende show nogensinde.

Han har i dag 300+ shows på kontoen, og er desuden en respekteret og eftertragtet herre i faget.

Send mig videre til forsiden, så jeg kan læse mere om Nicolaj.

Ønsker I at vide mere?

Måske der er et spørgsmål, I brænder inde med? Tøv ikke med at kontakte Nicolaj direkte på tlf. 28913718, så I kan få en hyggelig snak.

Indtil da er der rig mulighed for at læse lidt mere om, hvad Nicolaj indeholder og tilbyder til fødselsdagen her. (LINK)