Skip to content

Underholdning Til Fest I Midtjylland

Lad tryllekunstner Nicolaj Mogensen sørge for
magisk og latterfyldt underholdning til festen

Professionel underholdning

Er I på udkig efter den rette underholdning til det næste arrangement i Midtjylland? Det er en fornøjelse at kunne præsentere jer for tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen. Med sine adskillige år som professionel i branchen sørger han for, at selskabet kommer til at opleve et show, de vil huske.

Med trylleri, humor og en god portion charme tryllebinder Nicolaj gæsterne, unge som gamle, samtidig med at gennemgående komiske inputs løfter stemningen til nye højder. 

Kontakt tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Giv selskabet en wauw-oplevelse

Nicolaj efterlader sit publikum med både grinekramper og dyb fascination. Han garanterer for imponerende effekter, eksperimenter og rendyrket mentalisme. Med over fjorten år i bagagen som tryllekunstner har Nicolaj erfaret, hvordan et selskab på bedst mulig vis skal underholdes. Derfor vil der i Nicolajs trylleshow være et bredt udvalg af magiske effekter, den ene effekt mere imponerende end den anden. Det brede effektudvalg gør, at hans publikum aldrig kommer til at kede sig, fordi der hele tiden sker noget nyt, overraskende og fascinerende.

4 grunde til at booke showet

Publikumsinteraktion
Som tryllekunstner er det vigtigt for Nicolaj, at selskabet inddrages allerede fra start. Derfor går han højt op i at henvende sig til gæsterne så hurtigt som muligt. På den måde aktiveres selskabet, og koncentrationen skærpes. Løbende gennem showet vil Nicolaj inddrage hele eller dele af selskabet, som eksempelvis skal assistere ham under effekterne. Hvis arrangementet huser en hovedperson, er det ligeledes oplagt for Nicolaj af inddrage denne. Oplevelsen, når publikum går fra at være observerende til deltagende, vil skabe et mere personligt og stemningsfyldt show. Naturligvis gøres det hele med et glimt i øjet og masser af humor, så ingen føler sig udstillet.
Humor
En af de største kvaliteter i Nicolajs show er hans gennemgående brug af humor. Han har specialiseret sig nøje i, hvordan et selskab underholdes, og ikke kun hvordan det snydes. For Nicolaj går trylleri og humor hånd i hånd. Det er lige meget, hvor god en tryllekunstner, man er, hvis ikke man ”connecter” med eller skaber grin hos selskabet. Er underholdningsværdien ikke på plads, kan det resultere i, at tryllekunstnerens tricks kommer til at fremstå komplet ligegyldige. Nicolaj går højt op i at inkorporere humor i alt, han foretager sig, ligesom han elsker at improvisere, når han optræder.
Skræddersyet show
Nicolaj sørger altid for at tilrettelægge showet ud fra arrangørens målsætninger. Det vil altså til en vis grad være muligt for arrangøren at ønske, hvordan showet skal sættes sammen. Er der eksempelvis behov for, at en hovedperson inddrages på en speciel måde? Er der konkrete ønsker til tricks, Nicolaj skal vise? Disse spørgsmål og mange andre bliver drøftet i de indledende samtaler med arrangøren. NB: Det er bestemt ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig tanker om planlægningen af showet. Nicolaj har en viden og erfaring, der gør ham i stand til at levere et højkvalitetsshow uanset.
Alder 
Showet lader sig ikke begrænse af de tilstedeværendes alder. Nicolajs optræden sigter efter at indeholde elementer, alle vil kunne se og fascineres af. Derfor er showet som udgangspunkt ikke målrettet en vis aldersgruppe, medmindre andet er aftalt med arrangøren. Det vil sige, at alle uanset alder vil blive underholdt af det, der foregår på scenen.
Previous slide
Next slide

Her optræder Nicolaj

Ovenstående er et udpluk af de mest populære arrangementstyper, Nicolaj bookes til. Matcher ovenstående arrangementer ikke jeres behov, har Nicolaj også stor erfaring med at optræde ved mere atypiske lejligheder.

Skynd dig at booke ham

Book Nicolaj Mogensen ved at udfylde kontaktformularen. Forespørgslen er uforpligtende og uden binding. Da Nicolaj er en travl mand i visse perioder (særligt i perioderne april-juni samt oktober-december) bedes forespørgslen fremsendes i god tid. Gerne med 1-2 måneders varsel før selve datoen for arrangementet, da muligheden for at booke ham på den måde er markant større. Nicolaj glæder sig meget til at høre, hvordan han kan være med til at skabe festens højdepunkt.