Er I på udkig efter den rette underholdning til det næste arrangement i Midtjylland? Det er en glæde at kunne præsentere jer for tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen. Med sine mange år som professionel i branchen sørger han for, at selskabet vil opleve et show, de vil huske.

“Vi vidste bare, vi havde booket den rigtige. Vi vidste bare ikke, at du var så god!”

– Irene Hasselvig, familiefest

Mere info om tryllekunstner Nicolaj Mogensen.

Skab et magisk minde med Nicolajs trylleshow

Nicolaj efterlader sit publikum med både grinekramper og dyb fascination. Han garanterer for imponerende effekter, eksperimenter og tankelæsning. Med over tretten år i bagagen har Nicolaj erfaret, hvordan et selskab på bedst mulig vis underholdes. Derfor vil der i Nicolajs trylleshow være et bredt udvalg af magiske effekter. Det brede udvalg gør, at hans publikum aldrig kommer til at kede sig, fordi der hele tiden sker noget nyt. Showet er sammensat ud fra kvalitetseffekter alene, som er gennemarbejdet i løbet af de sidste mange år. Det har gjort, at Nicolaj har udeladt alt, hvad udelades kan, så han nu står tilbage med kun det allerbedste.

Derudover besidder Nicolaj konkrete kvaliteter som performer, der gør ham unik i forhold til andre tryllekunstnere.

3 gode grunde til at booke Nicolaj

  • Publikumsinteraktion – som tryllekunstner er det vigtigt for Nicolaj, at selskabet inddrages allerede fra start. Derfor går han højt op i at henvende sig til gæsterne så hurtigt som muligt. På den måde aktiveres selskabet, og koncentrationen skærpes. Løbende gennem showet vil Nicolaj ligeledes inddrage hele eller dele af selskabet, som eksempelvis skal assistere ham under et trick. Hvis arrangementet har en hovedperson, er det oplagt for Nicolaj af inddrage denne. Oplevelsen, når publikum går fra at være observerende til deltagende, vil skabe et mere personligt og stemningsfyldt show. Naturligvis gøres det hele med et glimt i øjet og masser af humor, så ingen føler sig pinliggjort.
  • Humor – én af de største kvaliteter i Nicolajs show er brugen af humor. Han har specialiseret sig nøje i, hvordan et selskab underholdes, og ikke kun hvordan det snydes. For Nicolaj går trylleri og humor hånd i hånd. Det er lige meget, hvor god en tryllekunstner, man er, hvis man ikke ”connecter” med eller skaber grin hos selskabet. Det medvirker til, at tryllekunstnerens tricks fremstår komplet ligegyldige. Nicolaj går højt op i at inkorporere humor i alt, han foretager sig, ligesom han elsker at improvisere, når han optræder. Det gør ham i høj grad mere nærværende som tryllekunstner.
  • Skræddersyet show – Nicolaj sørger altid for at tilrettelægge showet ud fra arrangørens målsætninger. Det vil altså til en vis grad være muligt for arrangøren at ønske, hvordan showet skal struktureres. Er der eksempelvis behov for, at en hovedperson inddrages på en speciel måde? Er der konkrete ønsker til tricks, Nicolaj skal vise? Disse spørgsmål og mange andre vil blive drøftet i de indledende samtaler. Dog er det bestemt ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig tanker om planlægningen af showet. Som udgangspunkt har Nicolaj altid en viden, der gør ham i stand til at levere et højkvalitetsshow.

Nicolajs show har en varighed på 35 min. Showet kan varieres og tilpasses alt efter behov.

Jeg vil gerne læse mere om Nicolajs trylleshow til festen her.

Underholdning til sommerfest

Disse fester optræder Nicolaj til

Kun fantasien sætter grænser. Ovenstående typer er blot de mest populære, Nicolaj bookes til.

Skynd dig at booke ham

Book Nicolaj Mogensen ved at udfylde kontaktformularen lige her. På kontaktsiden er det også muligt at sende ham en helt uforpligtende forespørgsel. Da Nicolaj er en travl mand i visse perioder (særligt i perioden april-juni samt oktober-december), bedes forespørgslen fremsendes i god tid. Gerne mindst 1-2 måneder før selve datoen for begivenheden, da muligheden for han ikke er booket, er større.

Nicolaj glæder sig allerede til at høre, hvordan han kan være med til at skabe festens højdepunkt.