Gør fødselsdagen magisk

Når den runde fødselsdag skal fejres, kræver det en særpræget underholdning. Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen er garant for et både fascinerende og humoristisk show med selskabet i fokus. Han leverer bundsolid magi og komik, der vil få jeres gæster til skiftevis at sidde i dyb fascination og latterkramper.

Send ham en forespørgsel og modtag et uforpligtende tilbud her.

Nicolajs trylle- og tankelæsningsshow burde overvejes hvis:

 • Gæsterne skal have et samtaleemne resten af dagen/aftenen
 • Fødselaren skal overraskes og inddrages på en helt speciel måde
 • Gæsterne vil se effekter, de aldrig før har set
 • Stemningen skal have yderligere et hak op

Skal fødselaren i centrum?

Som udgangspunkt inddrages den runde fødselar i flere af effekterne, Nicolaj gennem sit show viser. Hovedpersonen inviteres op på ”scenen” og bliver således en større del af showet, hvis Nicolaj mærker, at lysten er der. Men generelt henvender han sig utrolig meget til sit publikum gennem alt, han foretager sig. Det er Nicolajs ønske, at selskabet er en aktiv del af finurlighederne. Det bidrager til en både mere personlig og nærværende stemning.

Masser af gennemgående humor i showet.

Magi i øjenhøjde

Som showman er Nicolaj som altid nede på jorden og i øjenhøjde med sit publikum. Han er ikke bleg for at udvise selvironi og benytte sig af improviserede morsomheder under sit show. Det gør ham til en unik karakter, alle kan føle sig trygge og afslappede ved, og som alle kan lide.

Gennem de seneste mange år har Nicolaj perfektioneret sin evne til at forstå sit selskab. Han evner at få alle med sig i det øjeblik, showet går i gang. Af den grund er han så eftertragtet som kunstner.

Spild ikke tiden

Har I et fremtidigt arrangement i tankerne, Nicolaj skal være en del af? Spild ikke tiden med at kontakte ham via kontaktformularen her. Da Nicolaj er en travl mand i faget, bedes I kontakte ham nogle måneder før, arrangementet finder sted. Det øger chancerne for, at kalenderen endnu ikke er booket.

De Aller travleste perioder på året ligger for Nicolaj fra april-juni samt fra oktober-december.

Her optræder Nicolaj med sit fødselsdagsshow

 • Jylland
 • Fyn
 • Sjælland

”Nicolaj besøgte os til min svigersøns fødselsdag. Vi havde ideen om at booke en underholdning udefra og fandt så Nicolaj. Han tog hele selskabet med storm med sit superflotte show. Det er ikke sidste gang, vi har ham i tankerne.”

– Ida Thulesen, fødselsdag

Det er desuden muligt at booke Nicolaj til en optræden i udlandet. Ønskes det, bedes I udfylde kontaktformularen eller ringe direkte til ham på tlf. 28913718.

Varighed og tilpasning

Som udgangspunkt har fødselsdagsshowet en varighed på 35 minutter. Dog er det muligt at tilpasse showet alt efter arrangørens behov. Passer showet eksempelvis ind i en pause på max 25 minutter, måske mellem for- og hovedret, kan det uden problemer arrangeres.

Disse effekter vil I opleve i showet

 • Trylleri
 • Tankelæsning
 • Eksperimenter
 • Manipulation

Derudover vil der gennem showet være en generel underliggende humor, så stemningen og energien forbliver koncentreret og fokuseret.

Indhent tilbud

I er altid velkomne til at sende en uforpligtende forespørgsel til Nicolaj og modtage et lige så uforpligtende tilbud. Han glæder sig til at høre om jeres arrangement og skabe en fest for både selskabet og fødselaren.

Ønsker I at vide mere om Nicolaj, kan I læse om ham på forsiden.