Skip to content

Underholdning Til 40 Års Fødselsdag

Gør fødselsdagen magisk og mindeværdig med en tryllekunstner

Fascinerende fødselsdag

Når den runde fødselsdag skal fejres, kræver det en særpræget underholdning. Professionel tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen er garant for et fascinerende og humoristisk show med selskabet og fødselaren i fokus. Han leverer bundsolid magi og komik, der vil få jeres gæster til skiftevis at sidde i dyb fascination og latterkramper.

Send ham en forespørgsel og modtag et tilbud

Nicolajs fødselsdagsshow skal bookes hvis:

Fødselaren skal overraskes og inddrages på en helt speciel måde

Gæsterne skal have et samtaleemne resten af dagen/aftenen

Fødselsdagsstemningen skal have yderligere et hak op

Selskabet vil se effekter, de aldrig før har set

Skal fødselaren i centrum?

Som udgangspunkt inddrages den runde fødselar i flere af effekterne, Nicolaj gennem sit show udsætter selskabet for. Fødselaren inviteres typisk op på scenen og bliver således en større del af showet, hvis Nicolaj mærker, at lysten til det er der. Generelt set henvender han sig utrolig meget til sit publikum gennem stort set alt, han foretager sig. Det er Nicolajs ønske, at selskabet er en aktiv del af trylleshowet. Det bidrager til en både personlig og nærværende oplevelse.

Underholdning i øjenhøjde

Som showman er Nicolaj altid nede på jorden og i øjenhøjde med sit publikum. Han er ikke bleg for at gøre grin med sig selv og benytte sig af improviserede morsomheder under sit show. Det gør ham til en unik karakter, alle kan føle sig trygge og afslappede ved, og som alle kan lide.

Gennem de seneste mange år har Nicolaj perfektioneret sin evne til at forstå sit selskab. Han evner at få alle med sig i det øjeblik, showet går i gang. Af netop denne grund er han yderst eftertragtet som tryllekunstner og underholder.

Spild ikke tiden

Har I et fremtidigt arrangement i tankerne, Nicolaj skal være en del af? Spild ikke tiden med at kontakte ham via kontaktformularen her. Da Nicolaj er en travl mand i faget, bedes I kontakte ham nogle måneder før, arrangementet finder sted. Det øger chancen for, han er ledig på datoen.

De travleste perioder på året ligger for Nicolaj fra april-juni samt fra oktober-december.

Her optræder Nicolaj

Det er desuden muligt at booke Nicolaj til optrædener i udlandet. Ønskes det, bedes I udfylde kontaktformularen og angive, hvor hans optræden skal finde sted.

Disse effekter vil selskabet opleve i trylleshowet

Trylleri
Manipulation
Eksperimenter
Mentalisme (tankelæsning)

Derudover vil der gennem showet være en masse underliggende humor, så stemningen og energien forbliver koncentreret og helt i top.

Showets varighed og tilpasning

Som udgangspunkt har fødselsdagsshowet en varighed på 35 minutter. Dog er det muligt at tilpasse showet alt efter arrangørens behov. Passer showet eksempelvis ind i en indlagt pause på max 25 minutter, måske mellem for- og hovedret, kan det også arrangeres.

Desuden har arrangøren, i processen, mulighed for at komme med konkrete ønsker til showets indhold. På den måde skræddersyes showet til fødselsdagen.

Indhent tilbud på trylleshowet

I er altid velkomne til at sende en uforpligtende forespørgsel til Nicolaj og modtage et uforpligtende tilbud.
Han glæder sig til at høre om jeres arrangement og skabe en fest for både selskabet og fødselaren.
Ønsker I at vide mere om Nicolaj, kan I læse om ham på forsiden.