Skip to content

Underholdning Til Fest I Østjylland

Start festen i Østjylland med magisk underholdning

Book tryllekunstner Nicolaj

Mangler I at få styr på underholdningen til det kommende arrangement? Fortvivl ej, tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen leverer med glæde det underholdende indslag i Østjylland. Med masser af trylleri, mentalisme (tankelæsning), eksperimenter, overraskelser og humor, sørger han for at gæsterne får en ekstraordinær oplevelse, de sent vil glemme.

Ja tak, send mig videre til tryllekunstner Nicolajs kontaktside

Moderne magi med stil

Nicolaj har haft magien som fokuspunkt i over 14 år. Længe skal man lede for at finde en med samme ambitionsniveau og drive, som Nicolaj besidder. Med +500 shows på kontoen er han en erfaren mand i faget, der professionelt deler ud af sine færdigheder. Nicolaj garanterer sit selskab for, at underholdningen er helt i top. Som underholder placerer Nicolaj sig ikke i gruppen af traditionelle tryllekunstnere. Han har gennem årene arbejdet hårdt for at skille sig ud fra mængden. Det gør han bl.a. ved at tilføje mere nutidige rekvisitter og metoder i sit show. Rekvisitter som høje hatte, hvide handsker, kaniner og duer vil han derfor IKKE præsentere selskabet for. Derimod er han nede på jorden og nærværende i kontakten med publikum, ligesom han anvender rekvisitter, de bedre kan forholde sig til.

Her underholder Nicolaj

Kun fantasien angiver grænsen for, hvilke fester Nicolaj kan bidrage med underholdningen til. Følgende arrangementer er blot et udpluk af de mest populære, han bookes til:

Sommerfester/familiefester
Firmaarrangementer
Konfirmationer
Julefrokoster
Fødselsdage
Bryllupper

Derudover har Nicolaj ved flere lejligheder optrådt til arrangementer som polterabender, teambuilding kurser, messer, workshops og på TV.

Kombinationstrylleri

Især udmærker Nicolaj sig ved at kombinere både trylleri og mentalisme, når han optræder. Det sikrer, at publikums fokus forbliver knivskarpt, da showets effekter naturligt vil indeholde større variation. Variation er især vigtigt, når koncentrationen skal holdes intakt. Derudover har Nicolaj utallige gange oplevet positiv respons ved at mikse de to underholdningsformer. Det er ikke så underligt, da de absolut største mirakler er dem, hvor tryllekunstneren formår at finde frem til, hvad en tilfældig gæst tænker på. Derfor er mentalismen en uundværlig del af Nicolaj trylleshow.

Afgørende fordele ved trylleshowet

Humor
Et trylleshow uden humor er på mange måder sammenlignelig med Tom uden Jerry. Det fungerer bare ikke. En tryllekunstner kan være nok så god, men evner han/hun ikke at underholde selskabet, imens han/hun tager fusen på det, opleves showet tomt og ligegyldigt. Under Nicolajs trylleshow vil der være en gennemgående og underliggende humor, som med garanti vil skabe godt humør og højlydt latter.
Specifikt show
Det specifikke show er showet, som er konstrueret med arrangørens eventuelle ønsker i baghovedet. Nicolaj går højt op i at tilfredsstille både arrangøren og selskabet. Dette gøres bl.a. ved at være lydhør overfor, hvad arrangøren har tænkt om den forestående optræden. Når alt kommer til alt, er det arrangøren, der kender selskabet bedst. Derfor er arrangørkontakten central i processen og for hele tilblivelsen af showet.
Selskabsinddragelse
Hele showet igennem vil publikum være en aktiv del af det. Nicolaj gør ufattelig meget ud af at inddrage sit selskab, da det som oftest afføder den bedste stemning. På den baggrund vil selskabet opleve, at showet får en mere nærværende og personlig karakter. Er der en eller flere hovedpersoner til stede, vil disse indgå som en central del af showet. Det hele foregår naturligvis på et niveau, som gæsterne synes er sjovt.
Previous slide
Next slide

Så tidligt skal showet bookes

Det er altid muligt at sende Nicolaj en helt uforpligtende forespørgsel gennem formularen. Dog bedes arrangører være opmærksomme på, at Nicolaj som regel er booket et godt stykke tid frem. Skal underholdningen sikres i tide, er det derfor vigtigt at henvende sig til Nicolaj gerne 1-2 måneder før arrangementets dato.

Han ser frem til at give jeres selskab en skøn og uforglemmelig oplevelse.