Mangler I at få styr på underholdningen til den kommende fest? Fortvivl ej – tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen leverer med glæde det underholdende indslag i Østjylland. Med masser af trylleri, tankelæsning, eksperimenter og humor, sørger han for at gæsterne får en oplevelse, de sent vil glemme.

Ja tak, send mig videre til tryllekunstner Nicolajs kontaktside.

Moderne magi med stil

Nicolaj har haft magien som fokuspunkt i over 13 år. Længe skal man lede, hvis man ønsker at finde en med samme ambitionsniveau og drive, som Nicolaj besidder. Med 300+ shows på kontoen er han en garvet ”rotte” i faget, der professionelt deler ud af sine goder. Dermed garanterer han sit selskab for, at underholdningen er helt i top, når han entrerer som magisk entertainer.

Som underholder placerer Nicolaj sig ikke i gruppen af traditionelle tryllekunstnere. Han har arbejdet hårdt gennem årene for at skille sig ud fra mængden. Det gør han bl.a. ved at tilføje nutidige og mere moderne rekvisitter og metoder i sit show. Rekvisitter som høje hatte, hvide handsker, kaniner og duer vil han derfor uden tvivl IKKE præsentere selskabet for. Derimod er han nede på jorden og nærværende overfor sit publikum, ligesom han anvender rekvisitter, gæsterne kan forholde sig til.

Det lyder interessant, lad mig læse mere om Nicolaj.

Høj koncentration under tankelæsningen

Her underholder Nicolaj

Kun fantasien sætter grænsen for, hvilke fester Nicolaj kan og vil underholde til. Følgende arrangementer er blot et udpluk af de mest populære, han bookes til.

Derudover har Nicolaj optrådt til både polterabender, på teambuilding kurser, messer og på TV mm.

“Er du synsk? Det giver jo ingen mening, at kunne du vide, hvad brudeparret tænkte på”

– Kasper Melgaard, sølvbryllup

Kombinationstrylleri

Især udmærker Nicolaj sig ved at kombinere både trylleri og tankelæsning, når han optræder. Det sikrer, at publikums fokus forbliver knivskarpt, da showets effekter naturligt vil indeholde større variation. Variation er især vigtigt, når koncentrationen selskabet iblandt skal holdes intakt. Derudover har Nicolaj aldrig hørt et selskab nævne eller give udtryk for, at tankelæsningsdelen var kedelig. Tværtimod. Nogle af de største mirakler er dem, hvor tryllekunstneren formår at gætte, hvad en tilfældig gæst tænker på.

Disse elementer indeholder Nicolajs trylleshow især

  • Humor – et trylleshow uden humor er ligesom Tom uden Jerry, hvis nogen da forstår den reference. Det fungerer bare ikke. En tryllekunstner kan være nok så god, men evner han/hun ikke at underholde selskabet, imens han/hun tager fusen på det, opleves det som tomt og ligegyldigt. Under Nicolajs trylleshow vil der være en gennemgående og underliggende humor, som nok skal få selskabet grundig underholdt.
  • Specifikt show – det specifikke show er showet, som er konstrueret med arrangørens eventuelle ønsker. Nicolaj går højt op i at tilfredsstille både arrangøren og selskabet. Dette gøres bl.a. ved at være lydhør overfor, hvad arrangøren har tænkt. Når alt kommer til alt, er det arrangøren, der kender selskabet bedst. Derfor er arrangørkontakten utrolig vigtig for tilblivelsen af showet. Dog er det ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig tanker om showet. Ligeså vel kan det være, at arrangøren blot ønsker en god, solid underholdning.
  • Selskabsinddragelse – hele showet igennem vil publikum være en aktiv del af det. Nicolaj gør ufattelig meget ud af at inddrage sit selskab, da det som oftest giver den bedste stemning. På den baggrund vil selskabet opleve, at showet får en både mere nærværende og personlig karakter. Er der desuden en eller flere hovedpersoner til stede, vil disse blive en større del af showet. Det hele foregår naturligvis på et niveau, som gæsterne synes er sjovt, og uden de føler sig latterliggjort.

Så tidligt skal trylleshowet bookes

Det er altid muligt at sende Nicolaj en uforpligtende forespørgsel gennem kontaktformularen. Dog bedes arrangører være opmærksomme på, at Nicolaj som regel er booket et godt stykke tid frem. Skal underholdningen sikres i tide, er det derfor vigtigt at henvende sig til Nicolaj gerne 1-2 måneder før arrangementets dato.

Han ser frem til at give jeres selskab en uforglemmelig oplevelse.