Skip to content

Tryllekunstner Fyn

Stand-up trylleri og komik på Fyn med
tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen

Original magi på Fyn

Med over 14 år i tryllefaget har Nicolaj efterhånden erfaret lidt af hvert. Han ved, hvad der skal til, for at selskabet opnår den bedst mulige oplevelse. Gennem årene har han valgt og vraget blandt effekter, og står i dag tilbage med kun det absolut bedste.

Der er al god grund til at tro og være tryg ved, at Nicolaj nok skal igangsætte den fedeste fest, når han kommer og tryller for selskabet. Lav en aftale med Nicolaj nu.

4 forrygende grunde til at vælge Nicolajs show

Med publikum i fokus
En af Nicolajs absolutte spidskompetencer består i at inddrage sit publikum. Det skaber en samhørighed og bidrager til, at oplevelsen fremstår både personlig og nærværende. 
Grinegaranti
Der er intet, der kan få stemningen op, som et godt grin. Showet igennem bakker Nicolaj sine effekter op med sjov og improviseret komik, som efterlader selskabet i dyb latter.
Magisk minde
Publikum kan være sikre på, at de vil blive fascineret utallige gange gennem alle showets 35 minutter. De vil opleve storeslåede effekter og magiske mirakler, som vil printe sig ind i deres sind. Et minde, de uden tvivl vil huske.
Ice breaker
Et trylleshow fungerer som en alletiders ice breaker, inden selskabet har fundet sig helt til rette i stolene og blandt hinanden. Nicolajs trylleshow er ideelt til at løsne stemningen op, så selskabet er sikre på at have et naturligt og oplagt samtaleemne efterfølgende.
Previous slide
Next slide

Arrangørens bidrag er afgørende

Det ligger Nicolaj meget på sinde at konstruere sit show, så det matcher arrangørens behov og ønsker. Det skaber god arrangørkontakt og et godt udgangspunkt for et storslået show, lige som det skal være. Intet er overladt til tilfældighederne, og arrangøren føler sig inddraget og hørt allerede fra start. Med ønsker og behov nøje inkorporeret i showet skaber Nicolaj arrangementets højdepunkt.

Få en gratis samtale

Hvis I kunne tænke jer en konkret prisidé på showet, kan I altid læse mere i blogindlægget Tryllekunstnerens Pris.

I er desuden altid velkomne til at tage direkte kontakt til Nicolaj ved at udfylde kontaktformularen. Herefter vender han tilbage med et præcist tilbud på underholdningen til jeres arrangement.

Han ser frem til at give selskabet en enestående og fascinerende oplevelse.