Moderne trylleri på Fyn med tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen.

4 grunde til at vælge Nicolajs show

  • Ice breaker – som regel fungerer et trylleshow som en fantastisk ice breaker, inden selskabet har fundet sig helt til rette i stolene. Måske er dele af selskabet fra forskellige landsdele. Måske er både venner og kollegaer til stede. Måske er forskellige familier samlet. Alt andet lige er Nicolajs trylleshow ideelt til at løsne stemningen op, så selskabet er sikre på at have noget at snakke om bagefter.
  • Med publikum i fokus – Nicolajs spidskompetence består i at inddrage sit publikum. Det skaber en samhørighed og bidrager til, at oplevelsen fremstår både personlig og nærværende. Desuden er et deltagende selskab langt sjovere at arbejde med, end hvis det blot observerede fra afstand.
  • Grinegaranti – der er intet, der kan få stemningen op, som et godt grin. Showet igennem bakker Nicolaj sine effekter op med sjove og improviserede mærkværdigheder, som efterlader selskabet i latter og højt humør.
  • Magisk minde – publikum kan være sikre på, at de vil blive fascineret showet igennem. De vil opleve store effekter og små mirakler, som vil printe sig ind i deres hoveder. Et minde, de vil huske.

Hør for øvrigt, hvad arrangørerne siger om Nicolajs trylleshow her.

Trylleri til guldbryllup

Original magi på Fyn

Med over 13 år i tryllefaget, har Nicolaj efterhånden prøvet lidt af hvert. Han ved, hvad der skal til, for at selskabet opnår den bedst mulige oplevelse. Gennem årene har han valgt og vraget blandt effekter, og er nu endt ud med det bedste af det bedste. Der er al god grund til at tro og være trygge ved, at Nicolaj nok skal starte den fedeste fest. Lav en aftale med Nicolaj nu, hvis du har et kommende arrangement i tankerne.

Arrangøren bestemmer

Det ligger Nicolaj meget på sinde at konstruere sit show, så det matcher arrangøren eventuelle behov og ønsker. Det skaber god arrangørkontakt, ligesom det skal være. Intet er overladt til tilfældighederne, og arrangøren føler sig hurtigt inddraget i processen. Med ønskerne og behovene nøje planlagt i showet, skaber Nicolaj arrangementets højdepunkt.

”Marcus var ellevild for din optræden til hans konfirmation. Specielt professorterningen, synes han var sej”

– Karen Gregersen, konfirmation

Få en gratis samtale

Hvis I kunne tænke jer en konkret prisidé på Nicolajs show, kan I altid læse mere i blogindlægget tryllekunstnerens pris. I er desuden altid velkomne til at tage direkte kontakt til ham ved at udfylde kontaktformularen.

Han glæder sig til at høre fra jer.