Imponer og fasciner selskabet og fødselaren med et trylle -og tankelæsningsshow!

Du kender det sikkert: Hvad giver man fødselaren, der i forvejen har alt, og ikke har konkrete gaveønsker? Måske lige udover de sædvanlige underbukser, strømper og penge.

Det kan være, du ofte har prøvet at tænke kreativt, da underbukser og strømper ikke liiiige er sagen. Så hvad skal du finde på?

Det giver jeg dig svaret på i nedenstående tekst.

Book en tryllekunstner

Skab en anderledes og helt ekstraordinær oplevelse ved at booke en tryllekunstner til at underholde fødselaren og selskabet.

I den forbindelse er jeg leveringsdygtig med mit professionelle trylle- og tankelæsningsshow.

Mit navn er Nicolaj Mogensen. Jeg har tryllet i rundt regnet 13+ år og lever af det den dag i dag. Den oplevelse, jeg kan tilbyde jer, er noget ganske særligt. Mit specielt konstruerede fødselsdagsshow sørger for, at gæsterne vil få sig et magisk minde med i bagagen.

Derudover er trylleshowet ideelt som underholdningsform til fødselsdagen, da der er en hovedperson (fødselaren) tilstede. Han/hun vil derfor blive inddraget på en særlig måde.

Læs nærmere om mit trylleri her.

På trylleri-tour rundt i Danmark

Det skal du vide om mig som tryllekunstner

At kalde sig professionel tryllekunstner forpligter. Gennem årene har jeg opnået en viden om, hvordan et selskab underholdes på bedste vis. Med 300+ shows på kontoen har jeg haft mulighed for at teste, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det har gjort, at jeg står stærkt repræsenteret i branchen i dag.

Som tryllekunstner er jeg ikke traditionelt anlagt. Derimod forsøger jeg at sætte et mere nutidigt aftryk, når jeg underholder. Det gør sig bl.a. gældende i min anvendelse af rekvisitter. Høj hat, tryllestav, kaniner og duer er absolut ikke på listen over rekvisitter, jeg benytter mig af. Til gengæld gør jeg brug af bl.a. kæmpekort, professorterninger og forudsigelser. De noget mere nutidige rekvisitter bidrager til, at publikum lettere kan forholde sig til showet. Ofte har gæsterne stiftet bekendtskab med de forskellige rekvisitter i andre sammenhænge, hvilket bidrager til et mere personligt fødselsdagsshow.

Klik dig ind på blogindlægget her, hvor jeg giver dig mine bedste grunde til, hvorfor man skal booke en tryllekunstner.

Særlige kendetegn ved mit trylleshow

Mit trylleshow udmærker sig især ved:

  • At inddrage og engagere selskabet – hovedfokus, når jeg optræder, er at sørge for, at gæsterne føler sig involveret i trylleshowet. Derfor henvender jeg mig ofte til hele/dele af mit publikum i håb om, de vil assistere i specifikke situationer. På den måde opleves min optræden mere personlig og nærværende.
  • At showet skræddersyes til arrangementet – i samarbejde med arrangøren, finder vi i fællesskab frem til den bedste indgangsvinkel for min optræden. Her har arrangøren mulighed for at ønske konkrete elementer til showet, som kan drøftes med mig.
  • At underholdningsværdien og humoren er i højsædet – en god tryllekunstner er kun god, hvis han/hun kan underholde selskabet, imens tryllerierne foregår. Ellers bliver oplevelsen hurtigt hul og intetsigende. Underliggende humor og skøre finurligheder er gennemgående temaer igennem mit show, hvilket gør at underholdningsværdien er helt i top.
  • At gæsterne oplever magi, de altså har set før – effekterne, jeg viser, er på højt niveau, og vil desuden betage ethvert selskab. Gennem min karriere har jeg nøje både valgt og vraget effekter. Det har resulteret i, at jeg i dag står tilbage med kun det bedste.

…. Og meget mere!

”Du gav Alfred hans livs bedste dag til hans 17-års fødselsdag. Og ja, det var hans egne ord, jeg refererer. På vegne af både Alfred og resten af familien, vil vi gerne sige dig tak for et minde for livet”

– Susan Thyresen, fødselsdag

Her kan du let booke mit fødselsdagsshow

Tag kontakt til mig i dag ved at udfylde kontaktformularen. Du bedes udfylde felterne og beskrive arrangementet, så godt du kan. Det så du kan modtage det mest præcise tilbud, som selvfølgelig er helt uforpligtende.

Du er altid velkommen til at læse endnu mere om mit trylleshow til fødselsdagsfesten her.

Jeg ser frem til at give gæsterne og fødselaren en uforglemmelig oplevelse.