Skip to content

Underholdning til fødselsdag

Giv et trylleshow i gave og forbløf fødselaren og selskabet

Overrask fødselaren

Du kender det sikkert: Hvad giver man fødselaren, der i forvejen har alt eller ikke ønsker sig noget? Måske lige udover de sædvanlige, kedelige ønsker som underbukser, strømper, gavekort eller penge.

Måske har du ofte prøvet at tænke kreativt og ud af boksen, da underbukser og strømper ikke umiddelbart virker så appellerende. Men hvad skal du egentlig finde på?

Det giver jeg dig svaret på lige her – book et underholdende og magisk indslag for hele selskabet og fødselaren. Og så skal showet naturligvis gives som en hemmelig overraskelse.

Solid og storslået underholdning - se bare med nedenfor

Tryllekunstner til fødselsdagen

Forkæl selskabet med en anderledes oplevelse ved at booke en tryllekunstner til at underholde fødselaren og selskabet. Book mit professionelle trylleshow, som rummer massevis af imponerende, magiske effekter, overraskelser, mentalisme og humor.

Mit navn er Nicolaj Mogensen. Jeg har tryllet i +14 år og lever af det i dag. Den oplevelse, jeg kan tilbyde, er noget ganske særligt. Fødselsdagsshowet garanterer, at selskabet og fødselaren får et magisk minde med i bagagen.

Læs nærmere om mit trylleri her

Kendetegnene for fødselsdagsshowet

Underholdningsværdi og humor
En god tryllekunstner snyder ikke alene, men underholder også. Underliggende humor er derfor helt centralt og gennemgående i showet.
Magi med fascinationsgaranti
Effekterne i showet er på højt niveau, og de vil betage ethvert selskab. Jeg præsenterer kun de absolut bedste effekter i min optræden.
Selskabet engageres
Hovedfokus er at sikre, at selskabet føler sig som en del af trylleshowet. Derfor er aktiv deltagelse et nøgleord, når jeg optræder.
Showet skræddersyes
I et samarbejde med arrangøren finder vi frem til den bedste optræden. Arrangørens ønsker tilgodeses gennem hele processen.
Previous slide
Next slide

Tryllekunstner - værd at vide

At kalde sig professionel tryllekunstner forpligter. Gennem årene har jeg opnået stor viden og erfaring i, hvordan et selskab underholdes på bedste vis.

Med +500 shows bag mig har jeg haft rig mulighed for at teste, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det har gjort, at jeg står stærkt repræsenteret i branchen i dag. Som tryllekunstner er jeg ikke traditionelt anlagt.

Derimod forsøger jeg altid at afsætte et mere nutidigt aftryk, når jeg underholder. Det gør sig bl.a. gældende i udvalget af rekvisitter. Høj hat, tryllestav, hvide handsker og kaniner er absolut ikke på listen over rekvisitter, jeg benytter mig af. Til gengæld gør jeg brug af kæmpekort, professorterninger og forudsigelser. De mere nutidige rekvisitter bidrager til, at publikum lettere kan forholde sig til showet og effekterne.

WOW-factor

Gennemgående komik

Med fødselaren i centrum

Book et fødselsdagsshow hurtigt i dag

Tag kontakt til mig i dag ved at udfylde kontaktformularen. Du bedes udfylde felterne og beskrive arrangementet, så godt du kan. På den måde vil du modtage det mest præcise tilbud som selvfølgelig er helt uforpligtende. Jeg ser frem til at give selskabet og fødselaren en uforglemmelig oplevelse!