Skip to content
På Forsiden Af Århus Onsdag

Halløjsa alle,

Jeg er helt vildt glad for, I har valgt at tune ind på dette blogindlæg i dag. For ved I hvad? Jeg er at finde på forsiden af Århus Onsdag! 🙂

Artiklen finder I her: https://aarhusonsdag.lokalavisen.dk/kultur/ECE12987937/nicolaj-mogensen-tryller-ikke-alene-for-men-med-sit-publikum/

Det er ret vildt at tænke på, at jeg i 2017 tog springet om at forsøge at leve af trylleriet – og at jeg godt fire 4 år senere har en ganske fornuftig forretning kørende. Som om det ikke var nok, har en interesseret journalist set en spændende historie i at høre om, hvad mit atypiske erhverv går ud på. Det er da lidt blæret, ikke?

Hvis indlægget for nogen skulle blive lidt for meget ”ananas i egen juice”, er I velkomne til at finde det, I søger på siden. For jeg fortsætter altså lidt endnu…..!

Normalt er jeg ikke typen, der imponeret og stolt viser frem af det, jeg har opnået. Men lige præcis i denne sammenhæng kan jeg ikke lade være at tænke på, hvor jeg står i dag i forhold til i 2017. Sommetider er man nemlig nødt til at minde sig selv om, hvor det hele startede, og hvad udgangspunktet var. Og sikke en udvikling.

Ingen drøm uden kamp

Processen har indtil videre været både ekstremt lærerig og samtidig lang og hård. Jeg har eksempelvis aldrig før drevet selvstændig virksomhed, så alene tanken om det skræmte mig, når jeg tænker tilbage.

Foruden alt det praktiske omkring det at drive egen virksomhed, fandt jeg hurtigt ud af, da jeg tog beslutningen om at gå professionel, at ingen anede, hvem jeg var. Mit navn var ikke udbredt, og mine optrædener var få. Derfor måtte jeg først og fremmest starte med at brande mig selv på alverdens tænkelige måder. Hjemmeside, Facebookside, Instagram, Youtube og visitkort var blot nogle af de metoder, jeg til at starte med kastede mig over.

Særligt på de sociale medier lagde jeg en masse små film op, hvor jeg viste et lille, hurtigt trick for seerne. Tricksene var naturligvis filmet med en Iphone 4, så kvaliteten på filmene, kan I næsten forestille jer, var ikke prangende. Alligevel tog folk (eller først og fremmest venner….) godt imod mine små, hyggelige videoer, hvilket gav mig motivation til at fortsætte og videreudvikle.

Og hvor er jeg taknemlig for, at jeg har haft viljen til at vedligeholde og udvikle på min interesse gennem årene – ellers var jeg aldrig nået så langt.

Klar til underholdning!

I takt med at Danmark åbner op igen, er mange begyndt at planlægge div. arrangementer. Det har resulteret i, at særligt august og september allerede nu er proppet med konfirmationer, hvor jeg er så heldig at være underholderen. Også særligt forsømte fødselsdage og bryllupper skal afholdes, da mange valgte (og blev tvunget til) at udskyde disse ifm. Covid-19.

Jeg glæder mig som aldrig før til at rejse landet rundt som tryllekunstner og underholde!

Tusind tak for jeres engagement og læselyst på endnu et af mine blogindlæg. 🙂

Rigtig god dag.

//Nicolaj

Andre
blogsider