Skip to content

Manipulér med selskabets tanker ved at booke et indslag fra Nicolaj

Tankelæsning og mentalisme

Professionel tankelæser og tryllekunstner Nicolaj Mogensen sørger for, at selskabet får en helt speciel fest. Med redskaber som mentalisme og manipulation giver han gæsterne en stærk oplevelse, som vil sætte sig dybt i dem.

Dertil kombinerer Nicolaj sin optræden med masser af humor og publikumsinddragelse, så alle er godt underholdt hele vejen igennem.

Book et show med Nicolaj her

Et magisk minde

I mere end et årti har Nicolaj, med over 500 shows i ryggen, underholdt et hav af selskaber med sit imponerende og stærkt betagende tankelæsningsshow.

En af de absolut største oplevelser, man kan give et selskab, er at aflæse og manipulere med dets inderste og dybeste tanker.

Med Nicolajs beskedne 29 år har han perfektioneret lige præcis den del gennem sin tid som professionel på området. Han er en erfaren mentalist, der på seriøs og humoristisk vis deler ud af lige præcis det, han synes er det fedeste i hele verden. Nemlig evnen til at forbløffe og underholde selskabet.

Derfor skal showet opleves

Foruden et show pakket til randen med mystik, udmærker Nicolaj sig ved, at han hverken tager sig selv eller showet for højtideligt. Hans måde at performe på vidner om en original og atypisk tilgang til faget som professionel tankelæser og tryllekunstner.

I Nicolajs optik må tankelæsning ikke blive for tungt og alvorligt, og derfor går han aldrig på kompromis med den gode stemning. Med latter og stor koncentration lister Nicolaj sig ind i hovedet på publikum, og finder frem til selv de dybeste tanker.

Desuden har han som sit varemærke at improvisere under sin optræden, hvilket gør showet spændende og nærværende for alle at være en del af.

Her optræder Nicolaj

Som udgangspunkt optræder Nicolaj med sit show i hele Danmark:

Derudover er det muligt at opleve ham i udlandet f.eks. Tyskland, Sverige og Norge. Kontakt ham da direkte på tlf. 28913718 for en uforpligtende samtale.

Priser

For overskuelighedens skyld opdeler Nicolaj sine arrangementer i to kategorier: Private arrangementer og erhverv.

  • Private arrangementer: 3000-6000kr. alt efter nedenstående faktorer
  • Erhverv: 5000-12.000kr. alt efter nedenstående faktorer

Beliggenhed – kørselstid samt evt. broafgift og andre afgifter kan have indvirkning på prisen.

Antal gæster – i nogle tilfælde er det nødvendigt at inddrage lys- og lydudstyr samt større rekvisitter.

Dato og tid – arrangørerne kan forvente en prismæssig besparelse, hvis Nicolaj i forvejen har andre shows i samme område pågældende dato.

Kontakt i dag for et tilbud

Ønsker I at vide mere om, hvordan Nicolaj kan bidrage med sit show til jeres arrangement? Kontakt ham i dag ved at udfylde kontaktformularen. Arrangører bedes være opmærksomme på, at Nicolaj som oftest er spidsbelastet i månederne april-juni og oktober-januar. Det anbefales derfor at forespørge på ham i god tid, da chancen på den måde er større for, at han er ledig. Han ser frem til at høre, hvordan han kan gøre arrangementet magisk og mindeværdigt.