Professionel tankelæser og tryllekunstner Nicolaj Mogensen sørger for, at jeres selskab får en helt speciel oplevelse.

Book ham her.

Stærkt magisk minde

I mere end et årti har Nicolaj underholdt diverse selskaber med sit tankelæsershow.

Et af de stærkeste minder, der kan plantes hos et selskab, må være, at de har fået deres tanker læst. Med sine beskedne 28 år har Nicolaj perfektioneret lige præcis den del gennem mange år. Han er en erfaren herre, der passioneret deler ud af det, han synes er det fedeste i hele verden.

Derfor skal Nicolajs show opleves

Foruden et show pakket med mystik, udmærker Nicolaj sig ved, at han hverken tager sig selv eller showet for højtideligt. Stilen og hans person vidner om en mere moderne tilgang til erhvervet som tankelæser og tryllekunstner. Derfor gør han gennem sin optræden blandt andet brug af underliggende humor. I Nicolajs optik må tankelæsning ikke være for alvorlig og på bekostning af en god og hyggelig stemning. Med grinegaranti og høj koncentration lister Nicolaj sig ind i hovedet på publikum, og finder frem til de afgørende tanker.

Desuden improviserer han glædeligt under sin optræden, hvilket gør showet både personligt og nærværende at være en del af.

“Vi forstod ikke en meter. Du er virkelig dygtig!”

– Kim Nissen, Silvan A/S

Her kan Nicolaj opleves

Som udgangspunkt optræder Nicolaj med sit show:

  • I Jylland
  • På Fyn
  • På Sjælland

Derudover er det muligt at opleve ham i omkringliggende lande som Tyskland, Sverige og Norge. Kontakt ham da personligt på tlf. 28913718 for en uforpligtende samtale.

Manipulation og tankelæsning, konfirmation 2020

Priser

For overskuelighedens skyld opdeler Nicolaj sine arrangementer i to kategorier: Private arrangementer og erhverv. Nedenfor ses en guideline for det prisniveau, Nicolaj befinder sig på.

  • Private arrangementet: 3000-6000kr. alt efter nedenstående faktorer.
  • Erhverv: 5000-10.000kr. alt efter nedenstående faktorer.
  • Beliggenhed – kørselstid samt evt. broafgift kan og vil have indvirkning på prislejet.
  • Antal gæster – i visse sammenhænge kan det blive nødvendigt at inddrage lyd og lys udstyr. Så selskabet uanset størrelse har mulighed for at se og høre, hvad der foregår på ”scenen”.
  • Dato og tid – Nogle perioder er ekstremt travle (særligt månederne april-juni samt november-december). Dog kan arrangørerne hente en besparelse, hvis Nicolaj i forvejen har andre shows i samme område pågældende dato. Og hvis tidpunkterne naturligvis passer nogenlunde sammen.

Bemærk dog, at priserne er en umiddelbar vurdering og ofte kræver, at Nicolaj har et større kendskab til begivenheden.

Kontakt i dag for et gratis tilbud

Ønsker I at vide mere om, hvordan Nicolaj kan bidrage med sit tankelæsningsshow til jeres arrangement? Kontakt ham ved at udfylde kontaktformularen. Arrangører bedes være opmærksomme på, at Nicolaj som oftest er spidsbelastet fra april-juni og oktober-december. Det anbefales derfor at sende en forespørgsel i god tid, da chancen så er større for, at han er ledig.

Han ser frem til at høre, hvordan han kan gøre jeres fest magisk.