Skip to content

Tryllekunstner

Giv jeres selskab et stærkt og magisk minde med
tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen

Oplev storslået magi

Nicolaj Mogensen er en af tryllekunstens helt store sværvægtere. Med en erfaring på mere end fjorten år leverer han et helt enestående show fyldt med imponerende tricks og overraskelser.

Showet er kogt ind til benet og består af en unik sammenblanding af både mentalisme og trylleri. Kombinationen af underholdningsformerne komplimenterer hinanden så godt, at gæsterne fra start til slut vil være dybt betaget.

Derudover er Nicolaj garant for at skabe en masse grin og højt humør, som medfører en mindeværdig optræden.

Book et show med Nicolaj her

3 gode grunde til at booke Nicolaj

Publikumsinteraktion
Som professionel tryllekunstner vil selskabet under Nicolajs show ikke blot sidde og være observerende, snarere tværtimod. Nicolaj har for vane at inddrage hele sit selskab undervejs i showet, så oplevelsen fremstår både mere personlig og unik.
Et magisk minde
Enhver der har oplevet trylleri og mentalisme (tankelæsning) ved, at det er noget helt specielt at være en del af. Underholdningsformen er ikke aldersbaseret – alle aldersgrupper har mulighed for at opleve den dybe og stærkt betagende fascination.
Skræddersyet show
Hovedfokus består i at konstruere og tilrettelægge showet efter arrangørens forventninger, behov og ønsker. Det er for Nicolaj yderst vigtigt, at hans optræden fokuserer på de elementer, arrangøren finder relevant. Gennem hele forløbet bruger Nicolaj arrangøren som støtte, så de sammen kan skabe det bedste show for selskabet.
Previous slide
Next slide

Derfor skiller Nicolaj sig ud

Foruden evnen til at levere et gennemført show med masser af imponerende effekter, skiller Nicolaj sig ud på sin gennemgående humor. Han sørger hele tiden for at bakke sin optræden op med sjove indfald og komik, hvilket tilfører showet friskhed og nærvær.

Nicolajs spidskompetence er desuden, at han elsker at improvisere over det, der sker blandt selskabet, imens showet er i gang – det er ofte de improviserede jokes, der skaber de største grin.

Her optræder han

Har I tanker på en optræden andetsteds
(Norge, Sverige, Tyskland), er det ligeledes
noget, Nicolaj har erfaring indenfor.
Kontakt ham her.

En uforpligtende samtale i dag

Har I interesse i at høre eller læse mere om, hvad Nicolaj kan tilbyde lige præcis jeres arrangement, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen og modtage et helt gratis og uforpligtende tilbud på underholdningen. Han glæder sig til at give gæsterne en oplevelse, de sent glemmer.