Skip to content

Underholdning Til 50 Års Fødselsdag

Skab aftenens samtaleemne med et magisk show fra
professionel tryllekunstner Nicolaj Mogensen

ADVARSEL - fascinationsgaranti

Som specialist inden for trylleri og mentalisme anses Nicolaj som værende én af landets førende på feltet. Han leverer moderne underholdning og forsikrer samtidig selskabet, at det lades tilbage med et helt specielt magisk minde.

Gennem mere end fjorten år har Nicolaj perfektioneret sig inden for trylleri og mentalisme. Han er derfor, på trods af sine kun 29 år, en garvet mand i faget, der tager sit selskab med storm. Væbnet med kvalitetseffekter og komik indtager han rummet som professionel underholder.

Du kan læse meget mere om Nicolajs kvaliteter på forsiden.

Skyd fødselsdagen i gang

Trylleshowet er det oplagte valg til fødselsdagen, da anledningen er ganske særlig. Om showet er tiltænkt som en ”ice-breaker”, eller om det skal være desserten, er helt op til arrangørens ønsker og tidsplan. Uanset tidspunktet sørger Nicolaj for, at stemningen ryger i vejret.

Endnu bedre er det, at Nicolaj inddrager sit publikum og især fødselaren, så han/hun føler sig ekstra speciel. Det kan være små ekstra opgaver, fødselaren skal hjælpe til med enten fra dennes faste plads eller på scenen. Det hele iscenesættes naturligvis med en underliggende humor og charme, så alle har det hyggeligt og sjovt, og så ingen føler sig ydmyget.

Send en forespørgsel til Nicolaj her

Under showet vil publikum opleve

Magi
Humor
Manipulation
Overraskelser
Eksperimenter

 

Aldersbegrænsning

Fødselsdagsshowet er hverken aldersbegrænset eller aldersbetinget. Der er ikke ”ufine” vittigheder eller upassende sjofelheder, når Nicolaj gør sit indtog som magisk underholder. Trylleshowet er med andre ord underholdning for alle aldre. Hvad enten du er barn, ung, voksen eller ældre, er der noget for enhver smag. Derfor er fødselsdagsshowet særligt velegnet til fødselsdage, hvor alle uanset alder vil have én på opleveren.

Ovenstående er blot én blandt mange årsager til, hvorfor Nicolaj er så eftertragtet i faget, som han er.

Arrangørens ønsker tilgodeses

Arrangørens eventuelle ønsker og behov er faktorer, Nicolaj ser på med stor alvor og seriøsitet. Arrangøren har det bedste kendskab til fødselaren, begivenheden og det øvrige selskab. Derfor er Nicolaj lydhør overfor arrangøren, så han i samråd med denne kan planlægge det bedste og mest relevante show for gæsterne.

Er der specifikke ønsker til inddragelsen af eksempelvis fødselaren, hører Nicolaj meget gerne om det.

Her udmærker showet sig

Komik – lige siden Nicolaj begyndte at optræde, har han sat en ære i at underholde sit selskab. Det er ikke nok for ham at snyde publikum – de skal også grine og behages, imens det bliver gjort.

Publikumsinteraktion – selskabet skal være deltagende og ikke observerende. Det skaber en både hyggelig og tryg stemning hos alle.

Utrolige effekter – publikum kan være helt sikre på, at effekterne og tilgangen til dem aldrig før er set. Nicolaj bestræber sig på at være original som tryllekunstner, samtidig med hans show og dets effekter også er planlagt derefter.

Så hurtigt skal Nicolaj bookes

Som udgangspunkt er det en god idé at booke Nicolaj så hurtigt som muligt. Aller helst nogle måneder før datoen for hans optræden. Især er det vigtigt at kontakte Nicolaj i god tid i perioderne april-juni og oktober-december.
Her er bookingerne mange i forbindelse med henholdsvis konfirmations- og julefrokostperioden.

Få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt Nicolaj i dag ved af udfylde kontaktformularen. Derefter kontakter han dig så hurtigt som muligt med et personligt tilbud. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende og derfor ikke bindende. Nicolaj ser frem til at høre, hvilke tanker I har gjort jer om den forestående fødselsdagsfest, og hvordan han kan være behjælpelig.