ADVARSEL! Underholdningsgaranti

Som specialist inden for trylleri og tankelæsning anses Nicolaj som værende en af landets førende inden for feltet. Han leverer moderne underholdning og forsikrer samtidig selskabet, at det lades tilbage med et magisk minde.

Gennem mere end et årti har Nicolaj perfektioneret tryllekunsten ædle kunst. Han er derfor, på trods af sine 28 år, en garvet mand i faget, der tager sit selskab med storm.

Du kan læse meget mere om Nicolajs kvaliteter på forsiden.

Publikum aktiveres hele showet igennem.

Så er festen skudt i gang

Trylleshowet er det oplagte valg til fødselsdagen, da anledningen som udgangspunkt er ganske særlig. Om showet er tiltænkt en ”ice-breaker” effekt, eller om det skal være ”desserten”, er helt op til arrangørens ønsker. Uanset tidspunkt sørger Nicolaj for, at stemningen får et nøk op.

Endnu bedre er det, at Nicolaj inddrager sit publikum og især fødselaren, så han/hun føler sig ekstra speciel. Det kan være små ekstra ”opgaver”, fødselaren skal hjælpe til med enten fra den faste plads eller på ”scenen”. Det hele iscenesættes naturligvis med en underliggende humor og charme, så alle har det hyggeligt og sjovt imens. At inddrage selskabet giver desuden en mere nærværende og personlig oplevelse af showet.

Aldersbegrænsning

Showet er hverken aldersbegrænset eller aldersbetinget. Der er ikke ”ufine” vittigheder eller upassende sjofelheder, når Nicolaj gør sit indtog som magisk underholder. Derudover er showet for alle aldre. Hvad enten du er barn, ung, voksen eller ældre, er der noget for enhver smag. Det er bare en af mange grunde til, hvorfor Nicolaj er så eftertragtet i faget.

I showet vil du opleve:

  • Trylleri
  • Tankelæsning
  • Manipulation
  • Eksperimenter
  • Humor

… Og meget mere!

Jeres ønsker/behov gælder

Arrangørens eventuelle ønsker og behov er faktorer, Nicolaj ser på med alvor. Arrangøren har det bedste kendskab til både fødselaren, beliggenheden og det øvrige selskab. Derfor er Nicolaj lydhør overfor en arrangør, så de i samråd kan planlægge det bedst mulige show.

Er der specifikke ønsker til brugen af eksempelvis fødselaren, hører Nicolaj meget gerne om det.

Showet udmærker sig især her

  • Humor – lige siden Nicolaj begyndte at optræde, har han sat en ære i at underholde sit selskab. Det er ikke nok for ham ”bare” at snyde publikum – de skal også grine, imens det bliver gjort. Det gør ham ekstraordinær som kunstner.
  • Publikumsinteraktion – selskabet skal være deltagende og ikke observerende. Det skaber en både hyggeligere og tryg stemning hos alle.
  • Utrolige effekter – publikum kan være helt sikre på, at effekterne og tilgangen til dem aldrig før er set. Nicolaj bestræber sig på at være original som karakter, og hans show samt effekter er planlagt derefter.

”Du gav os et forrygende show med både humor og bundsolid magi. Der manglede bestemt ikke noget”

– Albert Amstrup, fødselsdag

Så hurtigt skal Nicolaj bookes

Som udgangspunkt er det en god idé at booke Nicolaj så hurtigt som muligt. Aller helst nogle måneder før datoen for hans optræden. Især er det vigtigt at kontakte Nicolaj i god tid i perioderne april-juni og oktober-december. Her er bookingerne mange i forbindelse med henholdsvis konfirmations- og julefrokostperioden.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt Nicolaj i dag ved af udfylde kontaktformularen. Derefter kontakter Nicolaj dig så hurtigt som muligt med et personligt tilbud. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende og derfor ikke bindende. Han ser frem til at høre, hvilke tanker I har gjort jer om det forestående arrangement. Og hvordan han kan være behjælpelig.