Book underholdningen til årets konfirmation, som gæsterne og konfirmanden med garanti vil huske.

Konfirmationen kan anes i horisonten. Man skal som forældre så småt planlægge, strukturere og arrangere festen, der skal give konfirmanden den absolut bedste dag. Der er nok at tage sig af – tøjvalg, kirke, tidsplan, bordplan, gaver, mad, drikkevarer, gæster osv.

Derudover er der et helt centralt fokus, som bør planlægges nøje: Underholdningen. Og hvilken underholdning skal og kan man byde selskabet og konfirmanden på?

Aldersmæssigt befinder konfirmanden sig i en slags overgangsperiode. De fleste har taget hul på det allerførste teenageår, og de føler sig som stjerner. Underholdningen skal både få konfirmanden til at skinne, men samtidig underholde og behage det øvrige selskab.

Læs mere og mit trylleshow til konfirmationen her.

Book tryllekunstner til konfirmationen

Mit fornemmeste job er i denne sammenhæng at give jeres gæster og ikke mindst resten af selskabet en uforglemmelig dag. Mit navn er Nicolaj Mogensen, jeg er tryllekunstner og tankelæser og optræder som professionel indenfor området. Med en erfaring på +13 år og et utal af konfirmationer bag mig ved jeg, hvordan konfirmationen gøres magisk og mindeværdig.

Jeg vil gerne læse mere om Nicolaj på forsiden.

”Vi valgte at overraske vores datter med Nicolajs show. På professionel vis formåede han at fylde hele salen med personlighed, humor og magi”

– Line-Maria, konfirmation

4 gode grunde til at booke trylleshowet

  • Sæt rammerne om showet – jeg gør altid mit ypperste for at skabe det bedste show til konfirmationen. Derfor rådfører jeg mig bl.a. med arrangøren, da dennes kendskab til selskabet naturligt er større. Ligeledes er det muligt for arrangøren at komme med indspark til, hvordan showet skal tilpasses og konstrueres.
  • Med konfirmanden i centrum – mit nøje tilrettelagte konfirmationsshow har konfirmanden og det øvrige selskab i søgelyset. Gennem showet inddrages alle i forskellige sammenhænge. Da konfirmanden er dagens hovedperson, er det oplagt at inddrage ham/hende yderligere. På den måde personliggøres showet, når selskabet bliver en aktiv del af løjerne. Og så viser det sig altid som værende et kæmpe hit, når konfirmandens rolle i showet stikker ud.
  • Grinegaranti – noget af det absolut vigtigste for mig er, at min optræden skaber smil og glæde. En dygtig tryllekunstner snyder ikke kun sit selskab. Tryllekunstneren snyder sit selskab, imens det underholdes. Jeg har specialiseret mig i både humor -og selskabsforståelse, hvilket bidrager til, at publikum nok skal få grinet godt igennem.
  • Et magisk minde – selskabet vil opleve magiske effekter, de aldrig før har set. Under showet vil alle bl.a. kunne opleve trylleri, tankelæsning, manipulation, eksperimenter…. Og meget mere! Gæsterne vil, når min optræden er færdig, sidde tilbage med en helt speciel oplevelse, de vil mindes for livet.
Konfirmationsshowets varighed: 35 min. eller efter ønske.
Desuden optræder jeg i hele landet – Sjælland, Fyn og i Jylland.
Tankevækkende show med selskabet i fokus

Kontakt mig i dag for at sikre underholdningen

Da konfirmationsperioden er den allermest travle på hele året for os tryllekunstnere, er det vigtigt at booke i god tid. Jeg er som oftest booket flere måneder frem, så send endelig en forespørgsel, så snart det er muligt. Forespørgslen er helt uforpligtende og formularen findes på kontaktsiden. Jeg glæder mig helt vildt til at høre fra dig – lad os sammen skabe en uforglemmelig fest for konfirmanden!