Skip to content

Underholdning til konfirmation

Overrask konfirmanden med et magisk og underholdende
indslag fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Magisk konfirmation

Årets konfirmationsfest anes i horisonten. En helt speciel dag er i vente. Festen skal planlægges, struktureres og arrangeres. Den fest, der skal give konfirmanden den absolut bedste dag til dato.

Mange konfirmander har taget hul på deres
allerførste teenageår, og de føler sig alle som
stjerner. Underholdningen skal få konfirmanden til at skinne og samtidig underholde det øvrige selskab.

Men hvilken underholdning skal man byde selskabet og konfirmanden på?

Læs om mit trylleshow til konfirmationen her

4 gode grunde til at booke konfirmationsshowet

Et magisk minde
Selskabet vil opleve magiske effekter og mentalisme, de aldrig før har set. Under showet vil effekterne bl.a. bestå af trylleri, mentalisme, eksperimenter, overraskelser - og meget mere! Selskabet vil, når jeg har takket af, sidde tilbage med en helt speciel oplevelse i erindringen, de vil mindes for livet. Af samme årsag fungerer konfirmationsshowet som en naturlig samtalestarter.
Med konfirmanden i centrum
Konfirmationsshowet  har konfirmanden og det øvrige selskab som centralt omdrejningspunkt. Gennem showet inddrages alle i forskellige sammenhænge. Da konfirmanden er dagens hovedperson, er det oplagt at inddrage denne  yderligere. På den måde personliggøres oplevelsen, når aktiv deltagelse er en del af showet. Jeg er dog bevidst om, at inddragelsen ikke bliver for meget.
Lattergaranti
Noget af det absolut vigtigste for mig, er at min optræden skaber smil, glæde og har en høj underholdningsværdi. En dygtig tryllekunstner narrer ikke kun sit selskab. Tryllekunstneren narrer derimod selskabet, imens det underholdes. Jeg har specialiseret mig i både humor- og selskabsforståelse, hvilket bidrager til, at gæsterne nok skal få grinet godt igennem undervejs.
Sæt rammerne for showet
Jeg gør altid mit ypperste for at skabe det bedste show til konfirmationen. Som led i det rådfører jeg mig med arrangøren, da dennes kendskab til selskabet er større. Arrangøren giver mig et unikt indblik i, hvordan selskabet er sammensat, og hvad jeg eventuelt bør tage højde for.
Previous slide
Next slide

Tryllekunstner til konfirmation

Mit fornemmeste job er at give selskabet og ikke mindst konfirmanden en uforglemmelig dag.

Navnet er Nicolaj Mogensen, jeg er tryllekunstner og mentalist og optræder som professionel på området.

Med en erfaring på +14 år og et utal af konfirmationer bag mig ved jeg, hvordan konfirmationen gøres magisk og mindeværdig. I kraft af et CV der tæller +500 optrædener har jeg erfaret, hvad der virkelig hitter hos et selskab.

Jeg vil gerne læse mere om dig på forsiden

Dette kan du forvente af Nicolajs show til konfirmationen

Imponerende magi

Med konfirmanden i centrum

Højlydt latter

Info og booking

Da konfirmationsperioden er den allermest travle på hele året, er det vigtigt at forespørge og booke i god tid. Jeg er som oftest booket et par måneder frem, så send endelig en forespørgsel, så snart datoen for konfirmationen er på plads. Tilbuddet, jeg vender tilbage med, er naturligvis ikke bindende, så skyd endelig løs. Jeg glæder mig til at høre om festen – lad os sammen skabe en uforglemmelig konfirmation for selskabet og konfirmanden!