Skip to content
GLÆDELIG TRYLLEKUNSTNERJUL!

Kære alle,

Først og fremmest: Rigtig glædelig jul! Jeg håber, I har nydt tiden og dagene til fulde, og at jeres juleaften, hvis I da har holdt en sådan, forløb præcis, som I havde tænkt, forventet og planlagt. Min juleaften forløb i rolige omgivelser sammen med min kærestes familie, hvor alle de klassiske juletraditioner blev holdt i hævd. Fyldte maver, dansen om juletræet, julesang og naturligvis et par gaver (selvom det heldigvis ikke er sidstnævnte, der trækker længere) bidrog til en superhyggelig aften. Alt i alt en god juleaften og nogle gode juledage, som er blevet brugt på både at tillade mig selv at komme ned i gear, samtidig med jeg også har underholdt en hulens masse som tryllekunstner ved især firmajulefrokoster.

En effektiv og beruset december som tryllekunstner

Denne december har været noget mere travl sammenlignet med sidste år (fordi så nørdet er jeg, at jeg noterer antallet af shows for hver måned i et fint lille skema), hvilket i høj grad må siges at være godkendt. Selvom jeg har haft travlt med diverse underholdning til julefrokoster, har jeg i højere grad også formået at holde hovedet koldt og prioritere mit private liv. Noget, jeg i store perioder er for dårlig til.

Når det er sagt, har jeg elsket hver en optræden – både at forberede dem og eksekvere dem. For s*tan, hvor har det været sjovt men krævende. Overskriften for denne julefrokostsæson kunne meget vel være ”De Berusede Selskaber”, da gæsterne, mange af de steder, jeg har optrådt ved som tryllekunstner, har været visne allerede fra første sekund af min optræden. Det har krævet høj stemmeføring og til tider skarpe ordvalg, da visse gæster ellers ville have ødelagt mit show for den resterende del af gæsterne. Heldigvis har min mangeårige erfaring lært mig, hvordan og hvad det kræver at styre en/flere berusede gæster i et selskab. Arrangørerne har heldigvis også bemærket det og givet mig stor ros efterfølgende for, hvordan jeg formåede at bevare koncentrationen hos de, lad os bare være ærlige, spritstive gæster.

Stille januar som tryllekunstner

Ovenpå en hæsblæsende november og december, ser jeg frem til at ramme januar, som oftest er en ret død måned showmæssigt. Derudover er jeg i den heldige situation, at min kæreste og jeg rejser til Fuerteventura i starten af januar for at lade batterierne yderligere op – og naturligvis også for at få os lidt D-vitamin. Det ser vi meget frem til!

Sidst, men ikke mindst, fylder min far i midten af januar 70 år, og det skal naturligvis også fejres med masser af hygge og gode stunder.

Så som I kan læse, har jeg ikke det store på programmet rent showmæssigt i januar. Dog har jeg hele tiden noget i støbeskeen, og de fleste af jer, der har fulgt med på bloggen eller kender mig ved også, at jeg sjældent holder helt fri fra trylleriet.

Nye effekter – det bliver vild underholdning til festen!

Resten af december og januar giver mig mulighed for at dykke ned i nogle af de effekter, som jeg altid godt har kunnet tænke mig at inkorporere i mine shows. Og nu er det på tide med en opdatering i mine faste rutiner. Derfor ser jeg også med stor glæde frem mod at øve mig på nye og spændende teknikker og effekter, som jeg ser meget frem til at præsentere for selskaberne i 2024.

Jeg har både effekter specifikt henvendt som underholdning til konfirmationer, men også effekter med fokus på underholdning til fødselsdagen er i produktion pt., da foråret plejer at byde på et utal af netop disse arrangementstyper.

Tryllekunstner til festen i 2024

Et nyt år venter forude, og jeg glæder mig meget til at tage hul på endnu et år som professionel tryllekunstner. Min passion for at skabe humoristisk og fascinerende underholdning til festen er overvældende, og derfor vil jeg også håbe på at I, der læser med her, og jeg, får mulighed for at have fornøjelsen af hinanden et sted i Danmark i 2024 – jeg melder i hvert fald alt klar som tryllekunstner i Jylland, tryllekunstner på Fyn eller tryllekunstner på Sjælland!

Smid endelig en forespørgsel i min retning gennem kontaktformularen eller ring direkte på tlf. 28913718, hvis du har et forestående arrangement, hvor et magisk indslag kunne være passende som underholdning. Og hey: Det koster absolut ingenting af sende en forespørgsel afsted!

Afslutningsvis vil jeg ønske jer alle sammen et fantastisk godt nytår – pas på jer selv, til vi ses igen.

//Nicolaj

Andre
blogsider