Kvik årets fest op med en underholdning i særklasse, gæsterne vil snakke om længe efter!

Måske hører du til blandt dem, der er trætte af den samme kedelige og ensformige underholdning år efter år. Den underholdning, der faktisk aldrig har været særlig sjov. Den underholdning, du inderst inde bare håber, bliver nedstemt og glemt.

Er du en af dem, for hvem ovenstående giver mening? Så vil jeg råde dig til at læse med her.

Trylleri til sommerfest

At vælge den rette underholdning

At finde den rette underholdning til festen kan være svært. Det skal være noget, der på en eller anden måde fanger selskabets interesse. Samtidig skal det være noget, der skaber koncentration og intensitet. Noget, der giver festen lige et ekstra gear.

Jeg er så glad for, du er kommet hertil. For jeg kan tilbyde lige præcis den underholdning, du efterspørger. Det er anderledes, det er unikt og det er hylende underholdende.

Book tryllekunstner Nicolaj til konfirmationen.

”Vores halvårlige familiefest bød i år på Nicolaj. Vi var helt betaget af hans flotte show. Der skal lyde en stor og velfortjent klapsalve herfra!”

– Jytte Dalhus, familiefest

Underholdning til festen

Mit navn er Nicolaj Mogensen. Jeg er tryllekunstner og tankelæser på nu 13. år. Den oplevelse, jeg kan give jeres selskab, er en oplevelse udover det sædvanlige. Igennem halvdelen af mit liv har jeg specialiseret mig indenfor mit fag. Det har medført, at jeg i dag optræder professionelt landet rundt med min passion.

Showet, jeg leverer, spænder utrolig bredt og kan benyttes i mange sammenhænge. Hvad enten du har en sommerfest, familiefest, firmafest eller noget helt andet i tankerne, kan jeg med garanti være behjælpelig.

Du kan læse meget mere om mig på forsiden.

Hvorfor skal jeg booke dit trylleshow, Nicolaj?

For overskuelighedens skyld, har jeg nedenfor listet nogle af de ting, der gør, at showet skiller sig ud fra mængden.

  • Publikum i fokus – udgangspunktet for mit show har, lige siden den spæde opstart, haft i søgelyset at engagere publikum. I mit hoved skal en underholdende optræden være et samspil mellem både tryllekunstneren og selskabet. Derfor er jeg ikke en performer, som kører mit eget show fra scenen, mens selskabet blot sidder som iagttagere. Derimod gør jeg et stort nummer ud af at inddrage alle gennem showet, så oplevelsen bliver personlig og nærværende. Er jeg desuden så heldig, er der er en hovedperson til stede, får han/hun ligeledes en nøglerolle i min optræden.
  • Grinegaranti – et essentielt element i min optræden består i at underholde mit selskab. En dygtig tryllekunstner er i min optik ikke dygtig, fordi han/hun kan snyde sit selskab. En dygtig tryllekunstner skiller sig ud ved at kunne underholde selskabet, imens snyderiet foregår. Der er altså en hårfin balance mellem snyd og sjov. Jeg skriver selv alle mine shows fra scratch, og sørger altid for at skrive showsene med en underliggende humor. Dermed er jeg sikker på, at selskabet både kvitterer med fascination og grin. Og det hitter!
  • Skræddersyet show – i samarbejde med arrangøren tilrettelægger jeg showet. Det kan være, festarrangøren har ønsker til showets indhold eller inddragelsen af specifikke gæster. Dette er jeg meget bevidst om at spørge ind til, når showet planlægges.
  • Moderne effekter – selskabet vil opleve effekter, de aldrig før har set. Jeg er som hverken tryllekunstner eller performer traditionelt anlagt. Mit show bærer præg af et mere nutidigt aftryk og inkluderer helt sikkert ikke tryllestav, tørklæder, kaniner eller. Til gengæld vil der indgå mere genkendelige rekvisitter og metoder, som mit publikum bedre kan forholde sig til.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Du skal være så velkommen til at sende mig en uforpligtende forespørgsel. Det gør du helt simpelt ved at klikke dig ind på kontaktsiden og udfylde kontaktformularen. Herefter vil du modtage et tilbud, som naturligvis er helt uforpligtende. Jeg glæder mig til at høre fra dig.