Skip to content

UNDERHOLDNING TIL FEST

Book helt særlig og magisk underholdning til festen

Magi som huskes

Spice festen op med et magisk trylleshow, som med garanti vil sætte gang i snakken blandt alle festdeltagerne. Læs mere her.

Måske hører du til dem, der har fået nok af den samme kedelige og ensformige underholdning år efter år. Den underholdning, der aldrig har været helt oppe at ringe. Den underholdning, man inderst inde håber bliver skrottet eller glemt.

Er du en af dem, for hvem ovenstående giver mening? I så fald vil jeg stærkt råde dig til at læse med her.

Særlig underholdning til jeres næste fest

Den rigtige underholdning

At finde den rette underholdning til festen kan være svært. Det skal være noget, der først og fremmest henvender sig til gæsterne og fanger deres interesse. Samtidig skal det være noget, der skaber stemning og højt humør. Noget, der bidrager positivt til festen og gør den mindeværdig.

Jeg er så glad for, du er kommet hertil. For jeg kan tilbyde lige præcis den underholdning, du efterspørger. Det er fascinerende, det er unikt, og det er hylende morsomt.

Derfor skal du booke mig som tryllekunstner til festen

Publikum i fokus
Udgangspunktet for mit show har altid været at engagere selskabet. I mit hoved er en underholdende optræden et samspil mellem tryllekunstner og selskab. Derfor er jeg ikke en performer, som kører mit eget show på scenen, mens selskabet sidder tilbage som iagttagere. Derimod gør jeg et stort nummer ud af at inddrage alle gennem showet, så oplevelsen bliver personlig og ikke mindst nærværende for alle festdeltagere.
Moderne effekter
Som tryllekunstner er jeg ikke traditionelt anlagt. Mit show bærer præg af et langt mere nutidigt islæt og involverer helt sikkert ikke tryllestave, tørklæder, kaniner eller duer. Til gengæld indgår mere genkendelige rekvisitter, som mit publikum bedre kan spejle sig i og forholde sig til.
Masser af grin
Et essentielt og helt uundværligt element i min optræden består i at underholde mit selskab. En dygtig tryllekunstner er i min optik ikke dygtig, fordi han/hun kan snyde selskabet. En dygtig tryllekunstner skiller sig derimod ud ved at underholde sit selskab, imens snyderiet sker.
Skræddersyet show
I samarbejde med arrangøren tilrettelægger vi showet. Det kan være, arrangøren har ønsker til showets indhold eller til inddragelsen af specifikke festdeltagere. Dette er jeg meget bevidst om at spørge ind til, når showet i opstartsfasen skal planlægges.
Previous slide
Next slide

Kend tryllekunstneren

Mit navn er Nicolaj Mogensen. Jeg er tryllekunstner og mentalist på nu 14. år. Den oplevelse, I som selskab får, er en oplevelse udover det sædvanlige. Gennem halvdelen af mit liv har jeg specialiseret mig indenfor tryllekunstens fag. Det har medført, at jeg i dag optræder professionelt rundt i hele landet med min helt store passion.

Festshowet spænder bredt aldersmæssigt og kan benyttes i langt de fleste sammenhænge. Hvad enten det er en sommerfest, familiefest eller firmafest, I søger underholdning til, kan jeg helt sikkert være behjælpelig.

Du kan læse meget mere om mig på forsiden

Skab festens højdepunkt

Stor underholdningsgaranti

Spektakulære effekter

Få et gratis tilbud på trylleshowet

Du er altid meget velkommen til at sende mig en uforpligtende forespørgsel. Det gør du helt simpelt ved at klikke dig ind på kontaktsiden og udfylde kontaktformularen. Herefter vil du modtage et personligt tilbud, sammensat af mig, som naturligvis er helt uforpligtende. Jeg bestræber mig altid på at sammensætte tilbuddet, så det matcher dine forventninger og ønsker. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Vi ses til en fantastisk fest!