Skip to content

Tryllekunstner til fest

Tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen giver
selskabet en ekstraordinær oplevelse til festen

Underholdning i særklasse

*Nicolaj bookes i Jylland,Fyn og på Sjælland.

Tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen leverer utrolig magi og bundsolid komik til festen. Med storslåede effekter og høj underholdningsværdi garanterer han selskabet en oplevelse i særklasse.

Nicolaj betragtes som en højt anerkendt tryllekunstner i faget. Han udmærker sig med sin personlige stil og moderne tilgang til trylleriet. Foruden at lede selskabet ind i et spind af fascinationsoplevelser, er han garant for et underholdende show med masser af underliggende komik.

Selskabet vil skiftevis sidde i dyb fascination og højlydt latter, når Nicolaj gør sit indtog som magisk underholder.

Tryllekunstner til festen

“Festen” er et bredt begreb, som dækker over flere forskellige arrangementstyper – sommerfesten, familiefesten, vejfesten og alt derimellem. Til disse arrangementstyper har Nicolaj specialskrevet sit festshow, som med garanti sætter gang i tankerne og lattermusklerne hos selskabet.

Festen adskiller sig fra andre arrangementer som fødselsdagen og konfirmationen, da festen ikke huser en decideret hovedperson. Tværtimod er alle festens deltagere på lige vilkår. Det har sine fordele, når Nicolaj entrerer som tryllekunstner og underholder. Gennem festshowet giver det ham bl.a. mulighed for at inddrage hele eller dele af selskabet frem for blot én hovedperson.

Det fortæller arrangørerne

Skræddersyet festshow

Som professionel tryllekunstner bestræber Nicolaj sig på at målrette showet. På den måde opnår selskabet den bedste oplevelse. Han tager altid højde for, hvilke tanker og forventninger arrangøren har gjort sig om den forestående optræden. Det er altså muligt for arrangøren at ønske konkret indhold til strukturen eksempelvis entreen, effekterne i showet, inddragelsen af specifikke selskabsmedlemmer osv. 
Kommunikationen er central og medvirker til at showet tilpasses selskabet og arrangementet.

Et stort kendskab

Festen kan i mange tilfælde være en begivenhed for familie/venner, som på forhånd kender hinanden. Det skaber et godt udgangspunkt for at læne sig tilbage og nyde showet. Nicolaj henvender sig til selskabet med jævne mellemrum – kendskabet medvirker også til, at den aktive deltagelse ikke opleves ydmygende for gæsterne, der inddrages.

Stemningen er ofte en tand mere løssluppen, når gæsterne har et stort kendskab til hinanden. Nicolaj opfanger hurtigt, hvis selskabet er af en sådan karakter og benytter sig flittigt af det i showet.

Læs mere om Nicolajs måde at inddrage selskabet på

Kombinationstryllekunstner

Ikke nok med at Nicolaj underholder professionelt med trylleri – han er også en yderst kompetent mentalist. Gennem festshowet udnytter han, at han også kan spille på den tangent. Selskabet får derfor chancen for at opleve det bedste fra begge verdener, når Nicolaj kombinerer trylleri og mentalisme. Det skaber variation og medvirker samtidig til, at selskabet ikke trættes af den ene kunstart. Desuden sikrer det, at koncentrationen holdes intakt, da de små skift i effekterne tilfører friske pust.

Arrangørerne har gennem tiden storrost Nicolaj for sin evne til at kombinere trylleri og mentalisme.

Mere info om Nicolajs mentalisme her

Oplev Nicolajs festshow

Nicolaj er intet mindre end en festbombe af kaliber. Hans humør og energiniveau er altid tårnhøjt, hvilket hurtigt fanger og tiltaler publikum. Foruden humøret og energien er Nicolaj en yderst hårdtarbejdende og passioneret underholder.

Gæsterne kan være stensikre på, at Nicolaj har fuldstændig kontrol over, hvad han laver. Kun det bedste er godt nok til ham – derfor analyserer han hele tiden på sit show. Festshowet indeholder derfor kun de absolut bedste effekter.

Selskabet skal læne sig tilbage og nyde alle showets facetter. De vil blive dybt betaget af og fascineret over, hvad han formår.

Kontakt Nicolaj nu

De 4 bedste grunde til at booke Nicolajs festshow

Store grin
En tryllekunstner er ikke sjov af natur. Det kræver forståelse for selskabet, timing og grundig træning. Lige siden interessen for trylleriet meldte sin ankomst, har Nicolaj beskæftiget sig med kunsten at underholde et selskab. Trylleri kan, i hans optik, være nok så fedt, men bakkes det ikke op af humor og komik, kedes selskabet hurtigt. Med midler som selvironi og improvisation giver han gæsterne et utal af massive grin gennem sin optræden.
Fascinerende effekter
Selskabet kommer til at opleve effekter, de ikke kan forklare. På nytænkende og moderne vis skiller Nicolaj sig ud med sit valg af rekvisitter. Klassiske rekvisitter som tryllestav, høj hat og hvide handsker benyttes helt sikkert ikke i showet. Til gengæld åbner Nicolaj døren for mere nutidige rekvisitter, som gæsterne på forhånd kender til.
Skab festens samtaleemne
Når Nicolaj har takket af, vil selskabet gå i dialog om det, de har været vidne til. Der vil være et helt naturligt og oplagt samtaleemne, som med garanti giver anledning til interessante og dybdegående snakke. Derfor er festshowet et ideelt indslag at placere på alle tidspunkter. Kender selskabet ikke hinanden så godt, eller skal stemningen blot løsnes op, er showet velegnet til at bryde isen.
Selskabet engageres
Nicolajs varemærke er at inkludere selskabet i meget af det, der foregår på scenen. Det skaber en øget kontakt til selskabet, og medvirker desuden til et personligt og nærværende show. Derfor kan selskabet glæde sig til at opleve en optræden, hvor de selv er aktivt indblandet.
Previous slide
Next slide

Ingen aldersbegrænsning

Festshowet henvender sig til alle aldre. Uanset om selskabet overvejende består af børn, unge, voksne eller ældre, har alle mulighed for at deltage på lige fod. Det, at Nicolaj underholder så bredt, er medvirkende årsag til hans store popularitet.

Lige her kan du læse meget mere om Nicolaj

Storslåede tricks

Høj underholdningsværdi

Tilpasset jeres fest

Få et gratis tilbud på underholdningen

Nicolaj kan kontaktes alle dage ved at udfylde kontaktformularen. Han bestræber sig altid på at sammensætte det bedste tilbud til jer. Tilbuddet er naturligvis ikke bindende. Det skal understreges, at Nicolajs kalender i perioder er stærkt besat. Derfor bedes arrangører kontakte ham så hurtigt som muligt, hvis underholdningen skal sikres. Han ser frem til at tryllebinde og underholde selskabet til den næste fest!