Skip to content

Tryllekunstner til firmafest

Gør firmafesten helt særlig og magisk med et festligt indslag

Prisvindende underholdning

Årets firmafest står for døren, men underholdningen mangler. Og hvad skal underholdningen så bestå af?
Svaret er simpelt: Book en tryllekunstner

Magisk entertainer Nicolaj Mogensen skaber firmafestens højdepunkt med sit anmelderroste firmashow. Han garanterer for imponerende trylleri og masser af komik, som kan få selv det mest uoplagte selskabsmedlem til at måbe. Med eminent selskabsforståelse, magisk timing og humor indtager Nicolaj scenen som underholder og giver selskabet en stærk oplevelse.

Firmafest og tryllekunst

Firmafester er blandt Nicolajs favoritarrangementer at underholde ved. Stemningen er tårnhøj fra start, og kollegerne har en helt unik jargon.

Ved sådanne arrangementer er det kendt, at der, i mange tilfælde, hældes genstande indenbords. Et par genstande i kroppen fremmer både energi- og stemningsniveauet.

Gennem firmashowet inddrager Nicolaj selskabet i flere forskellige kontekster. Er stemningen i forvejen i top, endda hjulpet på vej af alkohol, er det en fordel, da selskabet tør involvere sig mere i showet.

Find ud af mere om underholdning til firmafest

Det fortæller arrangørerne

Et effektivt trylleshow

Det effektive trylleshow kommer ved firmafesten til sin fulde ret. Under showet vil selskabet ikke opleve lange sekvenser og opbygningsfaser, det potentielt kører død i. Derimod vil selskabet opleve et væld af effekter, der ikke baserer sig på lange forhistorier og dødsyge anekdoter. 

Netop dette er noget, Nicolaj er bevidst om, når han skriver sine firmashows. Alt unødigt er sorteret fra, så den koncentrerede kerne af showet står tilbage. Det skaber en vedvarende koncentration og spænding, når effekternes klimaks forløses relativt hurtigt, og de lange fortællinger udebliver.

Storslået underholdning

Som mangeårig professionel tryllekunstner anvender Nicolaj flittigt hele sit repertoire, når han optræder. Foruden trylleri introducerer han sit publikum for mentalisme, som med tiden er blevet en stor passion. Han kaster sig ud i mentale eksperimenter og manipulationssekvenser, hvor han, ved hjælp af tillærte færdigheder, forsøger at kommunikere med gæsternes tanker. Den reneste form for metalisme er den, hvor det lykkes Nicolaj at finde frem til noget, en tilskuer tænker på. Det virker altid helt utrolig stærkt og dybt chokerende for selskabet.

De 4 mest oplagte grunde til at booke Nicolajs firmashow

Arrangørens ønsker imødekommes
Det er muligt for arrangøren at ønske konkret indhold til Nicolajs firmashow. Særligt i opstartsfasen spørger Nicolaj ind til, hvad arrangøren forventer sig af hans optræden. Måske har firmafesten et tema, som han kan inddrage i sit show. Uanset ønsker bestræber Nicolaj sig altid på at være lydhør overfor arrangøren gennem hele processen.
Masser af engagement selskabet iblandt
Selskabet mister hurtigt interessen, hvis tryllekunstneren ikke engagerer det undervejs. Som en naturlig del af Nicolajs firmashow spiller selskabet en nøglerolle. Han vil gennem sin optræden henvende sig til hele/dele af selskabet, som på humoristisk vis inddrages i hans effekter. På den måde opleves trylleshowet spændende og nærværende.
Garanti for grin
Nicolaj er specialist i at skabe smil og grin. Han er ufattelig selvironisk, hvilket i sig selv er sjovt. Derudover elsker han at improvisere, når han optræder. Under showets konstruktion sørger Nicolaj altid for at indskrive komik, han ved virker. Dog slår intet de improviserede jokes, som ingen kan forudsige, men som opstår til ethvert arrangement.
Et firmashow for alle aldre
Ofte er der ved firmafesten forskellige aldersgrupper repræsenteret. Nicolajs show er organiseret og struktureret, så det henvender sig til samtlige aldersgrupper. Det vil sige, hans optræden indeholder effekter, som alle kan tage del i og fascineres af.
Previous slide
Next slide

Mentalisme og trylleri

De seneste år har Nicolaj inkorporeret mentalisme i sit firmashow på opfordring af arrangører. Derfor er firmashowet en blanding af både trylleri og mentalisme.
De to underholdningsformer går så godt i spænd, at det forekommer helt naturligt at kombinere dem. At inddrage elementer fra begge verdener skaber en større variation, når Nicolaj optræder.
Det er desuden med til at sikre, at selskabet ikke ”fyldes op” af hverken den ene eller anden underholdningsform.

Nicolaj som mentalist

Sådan optræder tryllekunstner Nicolaj Mogensen til firmafesten

Hvorfor vælge firmashowet?

Som performer skiller Nicolaj sig ud med sin karakter som er forskellig fra andre tryllekunstnere. Der er hverken store dramaturgiske seancer eller dyb alvor forbundet med Nicolajs optræden. Han har derimod en “nede på jorden” attitude, som han bruger til at skabe fascinationsoplevelser og høj underholdningsværdi.

Derudover er Nicolaj utrolig humorbevidst, når han underholder. Showene skrives alle af ham selv fra start, så han kan indskrive den altafgørende underliggende humor. En tryllekunstner skal, i hans optik, kunne underholde alle, samtidig med, at magien udføres.

Dyb fascination

Høj underholdningsgaranti

Masser af grin

Spørgsmål eller kontakt?

Kontakt Nicolaj med det samme ved at udfylde kontaktformularen. Udfyld felterne så fyldestgørende som muligt for at modtage det mest præcise tilbud på underholdningen. Bemærk, at Nicolaj er en populær tryllekunstner i branchen. Det kan derfor være fordelagtigt at kontakte ham i god tid om det forestående arrangement. Særligt i perioderne april-juni og oktober-december er kalenderen tæt pakket grundet henholdsvis konfirmations- og julefrokostperioden. Han ser frem til at levere magisk underholdning til jeres firmafest!