Skab et magisk minde

Giv gæsterne en oplevelse, de sent glemmer med tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen. Nicolaj optræder med sit trylle- og tankelæsningsshow i hele Jylland. Send ham en uforpligtende forespørgsel allerede i dag og modtag et tilbud. Tilbuddet er naturligvis ikke bindende.

Book tryllekunstner Nicolaj her.

Moderne magi og lattergaranti

Tryllekunstner fra Århus

Som rendyrket århusianer optræder Nicolaj rundt i hele Jylland med sit show. Passionen for trylleriet har stået på i nu mere en tretten år. Han anses derfor som værende en af de mest eftertragtede og garvede underholdere i branchen.

Med de mange års erfaring, er det med bagagen fuld af oplevelser, når han planlægger og konstruerer sine shows. Han er bevidst om, hvad der virker, og hvordan et selskab underholdes på bedste vis. Derudover har Nicolaj fra begyndelsen beskæftiget sig med kunsten at engagere et selskab. Derfor vil han, gennem hele showet, gøre brug at sit selskab på flere forskellige måder. Skal han eksempelvis underholde ved et arrangement, hvor der er en naturlig hovedperson, udnyttes det altid. I samarbejde med hovedpersonen personliggøres showet naturligt, så oplevelsen bliver mere intim og nærværende for alle. Det medvirker desuden til, at både interessen og koncentrationen bibeholdes gennem hans optræden.

Hør mere om, hvordan Nicolaj inddrager konfirmanden her.

Disse arrangementer kan Nicolaj bookes til

Nedenstående punkter skal ses som en overordnet liste over de typiske arrangementer, Nicolaj bookes til. Har arrangøren et ønske om Nicolajs tilstedeværelse udenfor de nedenstående arrangementstyper, kan det ligeledes lade sig gøre. Kontakt ham da via kontaktformularen.

Nicolaj har desuden optrådt til mere atypiske begivenheder som polterabender, begravelser, teambuilding kurser mm.

”Dit show vidner om en performer med høj, høj klasse. Tak.”

– Ulrik Mortensen, familiefest

4 gode grunde til at vælge Nicolajs show

  • Høj publikumsinteraktion – publikum er en aktiv del af Nicolajs show. De går fra at være observerende til deltagende, hvilket giver showet en helt anden og mere speciel stemning.
  • Skræddersyet show – i samarbejde med arrangøren kreerer Nicolaj showet ud fra arrangørens ønsker. Er der eksempelvis et ønske om at inddrage selskabet på en bestemt måde, ønsker til specifikke effekter eller ønsker til en anderledes entre, hører Nicolaj gerne om det.
  • Kvalitetseffekter – Nicolaj har, i kraft af sine mange års erfaring, udvalgt de absolut bedste effekter. Det er kun effekter, han kan stå inde for og har arbejdet hårdt på, der introduceres for selskabet.
  • Grinegaranti – som underholder er det ekstremt vigtigt for Nicolaj, at selskabet får grint godt igennem. Hans påstand er, at en tryllekunstner i sig selv ikke er underholdende, hvis denne blot præsenterer tricks uden videre. En god og ægte tryllekunstner udmærker sig derimod ved at frembringe smil og latter hos sit selskab, imens det fascineres.

Varigheden på Nicolajs show er som udgangspunkt 35 min. Dog kan varigheden tilpasses arrangørens behov.

Jeg vil gerne læse mere om Nicolaj.

Aldersbegrænsning

Trylleri har den fantastiske egenskab, at alle uanset alder kan underholdes og fascineres af den. Derfor er Nicolajs trylleshow ideelt og det sikre valg til arrangementet, hvor alle aldersgrupper er repræsenteret.

Book trylleshowet nu

Er I interesseret i at booke Nicolaj, gøres det ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. I bedes være i god til med at sende forespørgslen til Nicolaj, da han som regel er travlt booket 1-2 måneder frem.

Han ser frem til at høre, hvordan I sammen skaber et magisk minde.