Skip to content

Tryllekunstner Jylland

Skab forbløffelse i Jylland med et storslået show fra Nicolaj Mogensen

Fortryllende magi

Giv gæsterne en oplevelse, de sent glemmer, med tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen. 

Med garanti for ømme lattermuskler og fascination ankommer Nicolaj til arrangementet som magisk underholder. Trylleshowet byder på både overraskelser, magiske mirakler og en stor portion humor. Det helt ideelle valg til den næste fest.

OBS: Nicolaj optræder med sit show i hele Jylland.

Send ham en uforpligtende forespørgsel allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

Book tryllekunstner Nicolaj her

Århusiansk tryllekunstner

Som rendyrket århusianer optræder Nicolaj rundt i hele Jylland med sit eftertragtede show, der indeholder en blanding af både trylleri og mentalisme. Passionen for trylleriet har stået på i nu
mere end fjorten år. Med de mange års erfaring er det med bagagen fuld af unikke oplevelser, når han planlægger og konstruerer sine shows. Han er bevidst om, hvad der virker, og hvordan et selskab underholdes. Derudover har Nicolaj fra begyndelsen beskæftiget sig med kunsten at engagere et selskab. 

Gennem hele showet vil han derfor gøre brug af sit selskab på flere forskellige måder. Skal han eksempelvis underholde ved et arrangement, hvor arrangementet huser en hovedperson, engageres denne altid. I samarbejde med hovedpersonen personliggøres showet, så oplevelsen bliver mere intim og nærværende for både hovedperson og selskab. Det medvirker desuden til, at interessen og koncentrationen bibeholdes gennem hans optræden.

Disse fester bookes Nicolaj til

Nedenstående arrangementer skal ses som en overordnet liste over de mest populære arrangementer, Nicolaj bookes til. Har arrangøren et ønske om at booke Nicolaj til et arrangement, der falder udenfor nedenstående, kan det også lade sig gøre. Kontakt ham da via kontaktformularen.

4 gode grunde til at vælge Nicolajs show

Adskillige grin
Som underholder er det ekstremt vigtigt for Nicolaj, at selskabet får grint godt igennem. Hans påstand går på, at en tryllekunstner i sig selv ikke er underholdende, hvis denne alene læner sig op ad sine tricks. En god og autentisk tryllekunstner udmærker sig derimod ved at frembringe smil og latter hos sit selskab, imens det fascineres.
Kvalitetseffekter
Nicolaj har, i kraft af sine adskillige års erfaring, kun udvalgt de absolut bedste effekter. Det er altså alene effekter, han kan stå inde for, og som han har arbejdet hårdt på, der introduceres for selskabet.
Skræddersyet show
I samarbejde med arrangøren kreerer Nicolaj showet ud fra arrangørens ønsker. Er der eksempelvis et ønske om at inddrage selskabet på en bestemt måde, ønsker til specifikke effekter eller måske til en anderledes entré, hører Nicolaj gerne om det.
Høj publikumsinteraktion
Publikum er en aktiv del af Nicolajs show. De går fra at være observerende til deltagende, hvilket giver showet en helt anden og mere speciel karakter.
Previous slide
Next slide

Aldersbegrænsning

Trylleri har den fantastiske egenskab, at alle uanset alder kan underholdes og fascineres af den. Derfor er Nicolajs trylleshow ideelt og det sikre valg til arrangementet, hvor flere aldersgrupper er repræsenteret.
Hans optræden indbyder til latter og mystik hos børn såvel som voksne.

Book trylleshowet nu

Er I interesseret i at booke Nicolaj, gøres det ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. I bedes være i god tid med at sende en forespørgsel til ham, da han som oftest er travlt booket 1-2 måneder frem. Send en forespørgsel i dag og modtag et uforpligtende tilbud, så underholdningen kan sikres.

Han ser frem til at høre, hvordan I sammen skaber et magisk minde for selskabet.