Sæt gang i julefrokosten med et magisk indslag, selskabet vil huske aftenen for.

Det kan være svært at vide hvilken underholdning, der falder i gæsternes smag, når julefrokosten skal planlægges. Tit er underholdningen det, der nedprioriteres eller skæres væk, fordi det kan være for stressende oveni den øvrige planlægning. Det vil jeg dog mene er en fejl.

At planlægge underholdningen for selskabet betyder med andre ord, at der skal ske noget. Måske endda noget andet end det, gæsterne regner med. Det bidrager desuden med et friskt pust, fornyet energi og et oplagt samtaleemne.

Men hvad skal underholdningen bestå af? Man kan vælge at tage ansvaret selv og planlægge underholdningen for selskabet, som forhåbentlig tager godt imod den. Eller man kan læne sig tilbage, sørge for den resterende planlægning og booke underholdningen udefra.

Book underholdningen i dag.

Book professionelt trylleri og tankelæsning

Virker det sidste valg som det mest indlysende? I så fald kan jeg tilbyde god, gedigen underholdning til jeres kommende julefrokost.

Mit navn er Nicolaj Mogensen, jeg er 28 og har tryllet i +13 år. Min passion for trylleriet startede i teenageårene, hvor passionen lige siden har holdt ved. Foruden at være professionel tryllekunstner, har jeg også specialiseret mig i at tankelæse. Når jeg optræder, kombinerer jeg derfor trylleri og tankelæsning, som både arrangører og gæster gennem tiden har rost mig for.

Desuden er det at få læst sine tanker som gæst, en af de absolut reneste former for manipulation. I mange år har jeg studeret menneskets evne til at træffe beslutninger, hvilket jeg drager nytte af i mit julefrokostshow.

”På trods af snaps og øl, formåede du at fastholde vores allesammens fokus hele showet igennem. Vi takker dig ydmygt for et meget underholdende show”

– Casper Filtenborg, julefrokost

Moderne og nutidig tryllekunstner

Showet tager sit udgangspunkt i et mere utraditionelt aspekt. Jeg ligger utrolig langt fra den klassiske forestilling om en tryllekunstner. Mit formål er at vise selskabet, at trylleri kan være både cool og moderne. Derfor gør jeg et stort nummer ud af at fremstå nytænkende og anvende rekvisitter, der er mere ”up to date”.

Foruden nutidige rekvisitter, er min karakter ligeledes hen imod det moderne. Den klassiske tryllekunstner forbindes som regel med alvor, skuespil og ”den oversavede dame”. Jeg selv indtager ”scenen” med højt humør, humor og selvironi. Det giver showet et, i mine øjne, personligt touch, som publikum bedre kan identificere sig med.

Der er meget mere info at hente om mig på forsiden.

Dette garanterer jeg mit publikum

  • Høj publikumsinteraktion – mit primære udgangspunkt består i at sørge for, at selskabet er med mig i showet. Det gør jeg primært ved at henvende mig til og inddrage det. På den måde gøres oplevelsen mere personlig og nærværende.
  • Grinegaranti og underholdningsværdi – det er helt sikkert, at gæsterne vil få grinet en masse. Gennem min optræden vil der hele tiden være underliggende humor, som holder stemningen og humøret selskabet iblandt intakt.
  • Unikt trylleshow – konstruktionen af showet sker med jeres behov i baghovedet. Har I specifikke ønsker, er jeg åben overfor at tilpasse showet jeres behov. Det for at sikre, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse.
Julefrokost med begejstring og latter

Speciel stemning

Modsat mange andre arrangementer, er julefrokoster bl.a. kendt for at indeholde masser både øl og snaps. Jeg har stor erfaring med at optræde til julefrokoster, og kan således sagtens håndtere et publikum, der er halv -eller helberuset.

At stemningen formentlig også er mere løssluppen, giver et fantastisk udgangspunkt for mig som underholder. Energiniveauet er ofte allerede i top, og det smitter i den grad af på mig.

ja, tak, jeg vil gerne læse mere om Nicolajs julefrokostshow.

Skal jeg kigge forbi jeres julefrokost?

Smid en forespørgsel afsted ved at gå videre til kontaktsiden. Jeg bestræber mig på at svare indenfor ganske få dage. I højsæsonen (primært april-juni og oktober-december) kan der dog gå en anelse længere tid.

I bedes være opmærksomme på, at jeg i store dele af året er booket 1-2 måneder frem. Jo bedre tid, jeg kontaktes i, jo større er sandsynligheden for, jeg er ledig pågældende dato. Jeg glæder mig til at høre fra jer, og være med til at skabe en helt særlig julefrokost!