Skip to content

Underholdning til julefrokost

Forbavs alle festdeltagerne til julefrokosten med et
trylleshow fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Sæt gang i julefrokosten

Det kan være svært at vide, hvilken underholdning man skal kaste sig over, når planlægningen af årets julefrokost er skudt i gang.

At planlægge underholdning for selskabet betyder, at der skal ske noget anderledes og i mange tilfælde uventet. God underholdning bidrager med friske pust, fornyet energi og et oplagt samtaleemne efterfølgende.

På denne side kan du lære mere om, hvorfor et trylleshow er det perfekte valg til lige præcis julefrokosten.

Sådan optræder tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Book professionel trylleri

Mit navn er Nicolaj Mogensen, jeg er 29 år og har haft trylleriet som passion i +14 år. Passionen for trylleriet tog for alvor til i teenageårene og har lige siden holdt ved. Foruden at være professionel tryllekunstner har jeg specialiseret mig i mentalismens kunst. Når jeg optræder, kombinerer jeg derfor trylleri og mentalisme.

Det at få læst og manipuleret med sine tanker er én af de absolut reneste former for mentalisme. I mange år har jeg studeret menneskets evne til at træffe beslutninger, og hvordan sindet kan påvirkes, hvilket kommer til udtryk i showet.

Dette garanterer jeg som tryllekunstner mit publikum

Høj publikumsinteraktion
Mit primære fokus består i at sørge for, at selskabet er med mig hele vejen igennem showet. Det sikrer jeg ved at henvende mig til og inddrage det.
Unikt trylleshow
Arrangøren og jeg arbejder som et team gennem hele processen. Har arrangøren specifikke ønsker, er jeg åben for at tilpasse showet efter disse.
Lattergaranti og underholdningsværdi
Gæsterne vil få grinet en helt masse. Gennem min optræden er der underliggende humor og komik, som holder humøret helt i top.
Previous slide
Next slide

Moderne tryllekunstner

Showet, jeg præsenterer jer for, tager afsæt i det utraditionelle. Jeg ligger utrolig langt fra den klassiske forestilling om en tryllekunstner. Mit formål er at vise selskabet, at trylleri kan være både cool og moderne.

Foruden anvendelsen af mere moderne rekvisitter spiller min karakter og måden, jeg optræder på, også hen imod det moderne. Den klassiske tryllekunstner sidestilles typisk med en mystisk karakter, der flittigt bruger skuespil og dramatiseringer under sin optræden. Jeg gør meget for at distancere mig fra den forestilling, og indtager i stedet scenen med højt humør og humor. Det giver showet personlighed, som publikum bedre kan identificere sig med.

Der er meget mere info at hente om mig på forsiden

Speciel stemning

Modsat andre arrangementer er julefrokoster kendt for at indeholde masser både øl og snaps. Jeg har stor erfaring med at optræde til julefrokoster, og kan således uden problemer håndtere et selskab, der er beruset. At stemningen i mange tilfælde også er mere løssluppen, giver et fantastisk udgangspunkt for mig som underholder. Energiniveauet er allerede i top, når jeg entrerer, og det smitter i den grad af på mig.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere om julefrokostshowet

Stor underholdningsværdi

Forbløffende effekter

Tilpasset jeres julefrokost

Show til jeres julefrokost?

Send en forespørgsel afsted ved at gå videre til kontaktsiden. Jeg bestræber mig på at svare alle arrangører indenfor ganske få timer. I højsæsonen kan der dog opstå ventetid grundet travlhed. I bedes være opmærksomme på, at jeg i store dele af året er booket 1-2 måneder frem. Jo bedre tid, jeg kontaktes i, jo større er sandsynligheden for, jeg er ledig pågældende dato. Jeg glæder mig til at give jer en helt fantastisk og mindeværdig julefrokost!