Skip to content
Sol, Sommer, Shows Og Ferie

Hyggehejsa!

Så ramte vi junis blogindlæg! Tiden flyver afsted, og sommeren er i dén grad over os – hvilken fantastisk årstid vi er gået i møde! Kan man andet end at tænke en lillebitte smule mere positivt, når dagene er lange og temperaturerne er lune? Ikke i min optik. 🙂

Konfirmationer afsluttet med bravur

Årets sidste konfirmation var for mit vedkommende d. 12. juni 2022. Den foregik på Sjælland, i Frederikssund, hvor Emma og hendes selskab skulle overraskes og lade sig underholde af en tryllekunstner. Emmas mor, som havde arrangeret denne anderledes oplevelse, ønskede som sagt at overraske alle tilstedeværende ved konfirmationsfesten. Derfor anede ingen, hvad der skulle ske, da jeg gjorde min entré som tryllekunstner og underholder. Mange var skeptiske, og Emmas blikke fortalte mig da også, at hun ikke var helt komfortabel i, at der pludselig stod en person, hun ikke anede, hvem var.

Ikke desto mindre gik jeg på scenen og præsenterede mig som tryllekunstner og mentalist, hvorefter showet gik i gang. Hurtigt blev publikum og særligt Emma overbevist om, at mine effekter stærkt bakket op af humor og komik, var et atypisk men meget stort hit. Alle var glade og dybt betaget af, hvad jeg formåede at gøre, og jeg endte da også med at blive en tre kvarters tid efterfølgende blot for hyggens skyld, og fordi selskabet og Emma var interesseret og nysgerrig på at høre mere om mit show og erhverv. En sådan form for imødekommenhed gør mig glad helt ind i hjertet, og jeg elsker at få en lille, hyggelig sludder med selskabets gæster efterfølgende.

Det var alt i alt en helt fantastisk måde at afslutte en meget travl konfirmationsperiode på for mig.

En travl tid som tryllekunstner

Siden marts har jeg underholdt ved et hav af forskellige arrangementer, og jeg har ikke haft en friweekend fra shows siden slutningen af februar. Det er jeg naturligvis meget glad og tilfreds med, og hvor har det været en fest at gøre så mange mennesker glade rundt i hele landet! Der er uddelt fascinerende oplevelser og grinagtigheder i massevis, når jeg har trådt på scenen som tryllekunstner i Jylland, tryllekunstner på Fyn og tryllekunstner på Sjælland. Den har ikke fået for lidt, og selvom det til tider har været stressende og presset, har jeg ikke villet være et eneste af mine shows foruden.

Den altoverskyggende begivenhed i løbet af de seneste måneder har selvfølgelig været konfirmationsfester, men også adskillige arrangementer som fødselsdage, bryllupper og firmafester har sat sit aftryk på de forgangne måneder.

Nu vil jeg på ferie!

Om ganske få dage tager jeg med min kæreste ned til (endnu) varmere himmelstrøg, når vi rejser til den græske ø Karpathos. Vi glæder og enormt meget, og jeg ser især frem til at komme væk og få ladt batterierne helt op igen.

Vi skal især nyde den græske natur, de græske specialiteter og opleve en masse seværdigheder. Jeg har flere gange besøgt de græske øer, men Karpathos har jeg endnu til gode på listen. Derfor ser jeg meget frem til at opleve, hvad denne ø har at byde på.

Min kæreste og jeg er generelt meget aktive mennesker, så vi vil uden tvivl få gået en masse ture (forhåbentlig finder vi nogle bjergruter, vi kan udforske). Jeg er overbevist om, at turen bliver helt igennem skøn!

Underholdning til sommerfester

Når jeg igen hjemvender fra ferie, ser jeg frem til at genoptage mit erhverv som tryllekunstner og underholder. Jeg er heldigvis allerede booket til flere arrangementer, primært som tryllekunstner til sommerfester, i løbet af den næste halvanden måneds tid. Alle sommerfesterne ser jeg meget frem til at underholde ved, og jeg glæder mig allerede nu til at skabe glæde, fascination og mystik.

I den forbindelse er det selvfølgelig oplagt at fortælle jer, at I stadig har mulighed for at booke et genialt indslag til jeres sommerfest, bryllup, fødselsdag eller en helt anden anledning i løbet af juli og august. Smut let og elegant ud på forsiden og se/læs meget mere om, hvad jeg kan tilbyde til jeres næste event.

Få altid et helt uforpligtende tilbud på underholdning ved at udfylde kontaktformularen.

Tak for tiden

En ydmyg og stor tak til jer, som endnu engang har udvist læselyst overfor mine blogindlæg. Det er utrolig rart at modtage så positiv en respons, som I har givet mine tidligere opslag.

Jeg ser frem til at skrive et nyt indlæg til jer – for nu vil jeg bare ønske alle en fantastisk sommer og på snarligt gensyn! 🙂

Alt det bedste

Nicolaj

Andre
blogsider