Står I og skal planlægge en særlig underholdning for brudeparret, som skal være både overraskende, anderledes og spændende? Måske skal det endda være noget helt speciel og noget, brudeparret og resten af selskabet vil kunne se tilbage på.

I så fald er I kommet til det helt rigtige sted.

Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen

Mit navn er Nicolaj Mogensen, jeg har tryllet i over 13 år og fungerer til daglig som professionel tryllekunstner. Med 300+ optrædener på CV’et ved jeg, hvad der skal til for at skabe en unik feststemning.

Tilgangen til mit show og min karakter er ikke, hvad det gængse publikum vil beskrive som ”den traditionelle tryllekunstner”. Når jeg optræder, optræder jeg med en noget mere moderne og nytænkende tilgang. Det er derfor vigtigt for mig at sige, at jeg ikke bruger rekvisitter som kaniner, duer, hvide handsker eller kappe. Til gengæld kan jeg garantere jer for et show, der sætter et noget mere nutidigt og moderne aftryk. Rekvisitterne, jeg anvender gennem mit show, er for langt de fleste hverdagsting, som alle i et selskab kender til. Det er jeg ikke i tvivl om bidrager til, at mit publikum får en mere nærværende oplevelse af min optræden.

Læs meget mere info om mig på forsiden.

Derfor slår showet igennem til jeres arrangement

Det er vigtigt, at der til et bryllup er en passende underholdning, som symboliserer den store begivenhed. Derfor kan I nedenfor danne jer et overblik over, hvorfor jeg mener, mit show er relevant i denne sammen.

Trylleshowet tilpasses jeres forventninger

Når jeg kontaktes af en arrangør, der ønsker at booke mig, spørger jeg altid ind til hans/hendes forventninger. Det gør jeg af den simple grund, at jeg er nysgerrig på, hvilken anledning og hvilket selskab, der møder mig. Min opfattelse af, hvad der konkret er tiltænkt, bliver således udgangspunktet for tilblivelsen af showet. Eksempelvis kan arrangøren i forbindelse med min optræden ønske, at brudeparret skal inddrages på en særlig måde. Eller at min entré skal overraske brudeparret og selskabet på en bestemt måde. Mulighederne og overvejelser kan både være mange og få. Ikke desto mindre er det en enorm hjælp for mig, når jeg ikke kender gæsterne på forhånd at rådføre mig.

Dog skal det understreges, at det absolut ikke er et krav, at arrangøren skal bidrage med elementerne til showet. Når jeg snakker med de fleste arrangører, får jeg som regel mere eller mindre frit spil til at planlægge det. Min erfaring er efterhånden så stor, at jeg er helt sikker på, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Så arrangørerne kan trygt overlade underholdningen til mig.

Hvis I kunne tænke jer at høre mere om, hvordan showet skræddersyes til arrangementet, kan I læse mere på bryllupssiden.

Selskabet i dyb koncentration

Tryllekunst og tankelæsning

Foruden trylleriet, beskæftiger jeg mig også med tankelæsning. Det kommer til udtryk i showet, da jeg anvender elementer fra begge verdener. Jeg kan endda finde på at koble de to elementer sammen.

I min optik giver det showet et ekstra lag at sammenkoble de to underholdningstyper. Det sikrer, at selskabet forbliver engageret og koncentreret, da jævnlige skift vil ”kvikke op” og tilføje friske pust. Desuden læner tankelæsning og trylleri sig op ad hinanden, så skiftet mellem disse to elementer vil opleves som meget lille.

Det hitter især at inddrage bryllupsparret i en sådan seance.

I kan læse meget mere om tankelæsning her.

Humor

Lige fra min første optræden, har jeg altid gjort et stort nummer ud af brugen af humor showet igennem. Jeg mener, at trylleri og humor går hånd i hånd. Man kan være en nok så dygtig tryllekunstner, men besidder man ikke evnen til at underholde selskabet, kan det være lige meget. Foruden det faktum, at jeg selv skriver alle mine shows, sørger jeg også altid for at indskrive en masse humor.

Dog er mine favorit humormæssige indfald altid dem, der opstår under selve showet. De improviserede. Det skaber et personligt nærvær gæsterne iblandt, når man som tryllekunstner griber det, der sker i rummet her og nu.

Pointen er, at jeg aldrig kunne finde på at optræde, hvis mit show alene skulle baseres på alvor. Der vil naturligvis være effekter, der kræver en vis alvor, men også her udføres effekterne med underliggende humor. Jeg er dog opmærksom på, at det ikke bliver for altoverskyggende, men anvendes med måde.

“Kære Nicolaj. Du leverede et formidabelt show til vores søns og svigerdatters bryllup. Jeg modtog et utal af roser fra alle vores gæster”

– Else Knappersgaard, bryllup

Publikumsinddragelse

Et andet vigtigt element består i at inddrage selskabet. Faktisk er det noget, jeg gør gennem hele mit show. Jeg arbejder med tanken om, at publikum får mere gavn af underholdningen, hvis det selv er aktivt undervejs. Og med aktiv mener jeg naturligvis ikke, at der skal laves hverken engle hop eller sprællemænd.

Et aktivt selskab er et selskab, der, med min henvendelse, respondere på de ting, der sker. Måske skal jeg bruge en hjælper i løbet af showet. Måske beder jeg en tilfældig passe på noget, vi kommer tilbage til senere i showet. Måske skal dele af publikum undersøge forskellige rekvisitter. Måske bruger jeg ligefrem hele publikum på en gang. Fælles er, at publikum føler sig deltagende og ikke blot observerende. Det giver showet en helt unik og personlig karakter. Det skaber desuden en større samhørighed gæsterne imellem.

Og så synes gæsterne også, det er ret sjovt at blive engageret. Især vil jeg henvende mig til brudeparret undervejs, da det jo er dem, der er centrum for begivenheden.

I kan læse mere om alt dette i blogindlægget “3 Gode Grunde Til At Booke En Tryllekunstner” her.

Send en uforpligtende forespørgsel og hør nærmere

Har noget af det, jeg har skrevet, vækket jeres interesse for at høre nærmere? Så tøv ikke med at sende mig en helt uforpligtende forespørgsel på min kontaktside. Herefter vil jeg vende tilbage med et tilbud på underholdningen til arrangementet. Tilbuddet er naturligvis ikke bindende.

Jeg ser utrolig meget frem til at høre, hvordan jeg kan give selskabet en uforglemmelig oplevelse.