Skip to content

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP

Giv bryllupsparret en overraskende og fascinerende oplevelse

Trylleshow til brylluppet

Mit navn er Nicolaj Mogensen, jeg har tryllet i mere end 14 år og er til daglig professionel tryllekunstner. Med +500 optrædener på CV’et ved jeg, hvad det kræver at skabe en stor feststemning til brylluppet.

Som optræder er jeg ikke, hvad det gængse selskab vil beskrive som ”traditionel”. Når jeg optræder, gør jeg det ved at fremstå mere moderne og nytænkende. Det er derfor vigtigt for mig at fastslå, at jeg ikke bruger rekvisitter som kaniner, duer eller tryllestav. Til gengæld kan jeg garantere et show, der sætter et mere nutidigt aftryk. Rekvisitterne, jeg anvender, er hverdagsting, som alle i selskabet kender til eller har set før.

Publikumsinddragelse

Jeg arbejder med tanken om, at selskabet får mest gavn af underholdningen, når det er aktivt inddraget.

Et aktivt selskab er et selskab, der responderer på de ting, der sker undervejs, og de ting, jeg udsætter dem for. Måske skal jeg bruge en “assistent” i løbet af showet. Måske beder jeg en tilfældig undersøge noget, vi senere skal bruge. På den måde vil selskabet føle sig deltagende og set, hvilket giver showet en helt unik og personlig karakter. Derudover er det med til at skærpe og bibeholde koncentrationen.

Showet tilpasses jeres ønsker

Når jeg kontaktes af en arrangør, spørger jeg altid ind til dennes forventninger og ønsker til min optræden. Det gør jeg af den årsag, at jeg er nysgerrig på hvilket selskab, der møder mig. Min opfattelse af, hvad arrangøren har gjort sig at tanker om underholdningen, bliver således udgangspunktet for min optræden.

Som regel får jeg mere eller mindre frit spil til at planlægge trylleshowet. Min erfaring er så stor, at jeg er helt sikker på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Derfor kan arrangøren trygt overlade underholdningen til mig. Hvis I kunne tænke jer at læse mere om, hvordan showet skræddersyes til arrangementet, kan I læse mere på bryllupssiden.

Det perfekte bryllup med tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Tryllekunst og mentalisme

Foruden trylleriet beskæftiger jeg mig med mentalisme. Det kommer til udtryk i showet, idet jeg anvender elementer fra begge verdener. Jeg kan endda finde på at kombinere de to elementer under samme effekt.

Kombinationen af trylleri og mentalisme giver showet et ekstra lag. Det sikrer, at selskabet forbliver engageret og koncentreret, da skift i kunstarterne vil ”kvikke op” og tilføre friske pust.

I kan læse meget mere om mentalisme her

Komik og tryllekunstner

Min overbevisning er uden tvivl, at trylleri og humor går hånd i hånd. Som tryllekunstner kan jeg være nok så dygtig, men besidder jeg ikke evnen til at underholde selskabet, er mine tryllemæssige færdigheder komplet ligegyldige.

De bedste og sjoveste indfald er altid dem, der opstår pludseligt under selve showet – altså den improviserede humor. Det skaber et personligt nærvær hos selskabet, når tryllekunstneren griber det, der sker i rummet her og nu.

Jeg kunne aldrig finde på at optræde, hvis mit show alene var baseret på alvor og tricks. Der er naturligvis effekter, der går fint i spænd med en vis alvor, men det centrale i showet er altid at sikre, at underholdningsværdien er i top.

Passende underholdning

Det er vigtigt, at der ved brylluppet er en passende underholdning, som afspejler og matcher den store begivenhed. Et trylleshow skaber smil og fascination, alt imens bryllupsparret og det øvrige selskab får grinet igennem.

Showet til brylluppet vil desuden aktivt involvere selskabet, og særligt bryllupsparret får en større og mere interessant rolle undervejs. At inddrage både gæster og hovedpersoner sikrer, at oplevelsen i højere grad trænger ind under huden på alle. Mere om det længere nede på siden.

Kvalitetseffekter

Med bryllupsparret i fokus

Gennemgående humor

Send en uforpligtende forespørgsel og hør nærmere

Har noget af det, jeg har skrevet, vækket jeres interesse, så tøv ikke med at sende mig en helt uforpligtende forespørgsel. Det gøres let og enkelt på min kontaktside. Herefter vender jeg tilbage med et tilbud på underholdningen. Tilbuddet er ikke bindende. Jeg ser utrolig meget frem til at høre, hvordan jeg kan give selskabet og bryllupsparret en helt uforglemmelig oplevelse!