Skip to content

Tryllekunstner til bryllup

Overrask bryllupsparret med et magisk trylleshow

Se videoen og få et unikt indblik i, hvordan Nicolaj Mogensen optræder til brylluppet

Giv bryllupsparret et minde

Brylluppet er for de fleste en ”once in a lifetime” oplevelse. Samtidig er et bryllup en af de mest følelsesladet begivenheder at være en del af. Nicolaj er, med et utal af bryllupper bag sig, ekstremt erfaren inden for netop denne begivenhed. Han ved, i kraft af sine +14 år i faget, hvad der virker, og hvordan bryllupsparret får en uforglemmelig fest. Med moderne stil og humoristisk sans indtager Nicolaj scenen med et brag og skaber arrangementets højdepunkt.

4 oplagte grunde til at vælge Nicolajs show

Showet sammensættes efter behov 
I opstartsfasen er Nicolaj stærkt interesseret i at levere det bedst mulige resultat. Opstartsfasen er vigtig, da det i denne fase er muligt for arrangøren at præge showets struktur. Nicolaj viser sig altid lydhør overfor arrangøren, hvis denne ønsker at bidrage med elementer til hans optræden.
Lattergaranti 
Bryllupsshowet skrives fra scratch af Nicolaj selv. Det vil sige, han selv er herre over, hvordan showet opbygges. Kendetegnet for hans persona er, at han er ekstremt humorbevidst. Han har på forhånd indskrevet jokes, han ved virker, og som altid garanterer grin. Derudover elsker han at improvisere. Det er som regel ved brugen af de improviserede jokes, at de bedste reaktioner udtrykkes hos publikum.
Et magisk minde
Selskabet vil opleve effekter, de aldrig før har set. Efter showet vil alle være beriget med et oplagt samtaleemne og et magisk minde. Bryllupsshowet indeholder en bred skare af effekter hvor særligt trylleri, mentalisme, manipulation og overraskelser er de centrale omdrejningspunkter.
Høj publikumsinteraktion
Showet er bygget op omkring publikums egen deltagelse. Det skaber stemning og nærvær, når selskabet er en aktiv del af det, der foregår under Nicolajs optræden. Bryllupsparret får desuden en helt særlig rolle undervejs, som med garanti skaber grin og fascination blandt alle.
Previous slide
Next slide

Fokus på hovedpersonerne

Brylluppet skiller sig især ud ved antallet af hovedpersoner. Nicolaj konstruerer sin optræden, så bryllupsparret inddrages og gøres til en aktiv del af showet. Undervejs vil parret medvirke i udvalgte effekter, hvilket gør showet både personligt og nærværende. Desuden går Nicolaj som beskrevet højt op i, at hele selskabet skal være deltagende. Stemningen og humøret når nye højder, når publikum får lov at være aktivt med i magien, der udspiller sig på scenen.

Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til brylluppet

Det fortæller arrangørerne

Derfor skal bryllupsshowet opleves

Nicolajs optræden skaber et magisk minde. Han har udvalgt sine effekter med omhu, som afspejler og matcher den store begivenhed. Foruden det at optræde som professionel tryllekunstner, specialiserer Nicolaj sig i kunsten at underholde et selskab. Det er ikke nok for ham, at selskabet snydes. Selskabet skal snydes, imens det er underholdt. 

En tryllekunstner kan være nok så fingerfærdig og kvik, men i sidste ende går trylleri og underholdning hånd i hånd. For Nicolaj er underholdningsdelen noget, han tager utrolig seriøst. Af samme årsag anses han som værende en højt respekteret tryllekunstner, når han bookes som underholdning til brylluppet.

OBS: Nicolaj optræder i hele landet med sit bryllupsshow

Højlydte grin

Publikumsinddragelse

Skræddersyet til jeres bryllup

Nysgerrig på at vide mere?

Det er altid muligt at sende en uforpligtende forespørgsel afsted til Nicolaj. Det gøres simpelt ved at udfylde kontaktformularen lige her. Inden for ganske kort tid vender han tilbage med et tilbud på underholdningen.

Bemærk, at Nicolaj er en eftertragtet tryllekunstner i branchen. Det anbefales derfor at forespørge på ham i god tid (som tommelfingerregel 1-2 måneder før det pågældende arrangement finder sted).

Han glæder sig til at skabe de perfekte rammer om bryllupsfesten.