Forkæl og forbavs firmaet med en mindeværdig underholdning, gæsterne vil mindes.

Book tryllekunstner nu.

Firmafesten kendetegnes som regel ved, at de ansatte som udgangspunkt har et arbejdsrelateret forhold hinanden imellem. Der er derfor grobund for at knytte tættere relationer ved sådanne arrangementer.

Men hvordan knyttes nye og tættere relationer? Det oplagte svar er ved at skabe et nærtliggende samtaleemne de ansatte imellem, der automatisk vil skabe dialog. Det nærtliggende samtaleemne kan skabes i form af en leg eller gennem underholdning. Sidstnævnte er fokus i denne tekst, da underholdning ofte løsner selskabet til firmafesten op.

Mit navn er Nicolaj Mogensen. Jeg er professionel tryllekunstner og har optrådt til et hav af firmafester gennem min karriere.

Trylleri hos Malerfirma Dalsgaard & Co. A/S

Book underholdningen udefra

Med ikke mindre end 13+ år i bagagen, fungerer jeg i dag som selvstændig professionel tryllekunstner. Gennem årene har jeg erfaret, hvad der virker, og hvordan et selskab underholdes på bedst mulig vis. Jeg ved derfor lige, hvordan højdepunktet skabes til firmafesten.

Tilgangen til mit show udspringer ikke af den traditionelle forestilling om en tryllekunstner. Jeg fokuserer derimod på at være nytænkende og skabe en mere moderne og nutidig karakter. Det kommer bl.a. til udtryk i mine shows, hvor klassiske rekvisitter som høje hatte, duer, hvide handsker og smoking forbigås. Mine rekvisitter er til gengæld baseret på, at det gængse publikum kender til dem og har et ”forhold” til dem. Allerede her indbyder det til et mindre distanceret forhold mellem mig som tryllekunstner og jer som publikum. Showet opleves simpelthen mere nærværende.

Find ud af mere om tryllekunstner Nicolaj.

Her skiller mit show sig ud

  • Lattergaranti – mine shows skrives med en gennemgående og underliggende humor. En humor, som med garanti sikrer, at publikum får grinet godt igennem.
  • Showet specificeres – udgangspunktet for min optræden er at sørge for, at showet personliggøres mest muligt. Det gøres ved, i samarbejde med arrangøren, at forventningsafstemme med denne. Derfra tager showet sin form.
  • Magiske effekter – selskabet oplever tricks, de aldrig har set før. Jeg anvender desuden tankelæsning undervejs, som er den, efter min mening, absolut reneste form for magi. Det vil opleves som dybt fascinerende for publikum. Du kan læse mere om tankelæsning her.
  • Publikumsinteraktion – at inddrage selskabet medfører en skærpet koncentration og gør, at showet føles nærværende. Derudover er det altid en sjov og spændende fornøjelse, når publikum engageres. Det giver som oftest anledning til større glæde og flere grin.

”Det, vi oplevede i Nicolajs show, er svært at sætte ord på. Men det var ederbankeme vildt”

– Jan Carstensen, firmafest

Her kan jeg bookes

Jeg optræder med mit trylleshow i hele landet.

Desuden har jeg optrådt i vores nabolande, som jeg også kan bookes til. I bedes naturligvis være opmærksomme på, at yderligere gebyrer tillægges, hvis jeg skal over Danmarks grænser.

Hør nærmere om showet på Sjælland, Fyn eller Jylland.

Så hurtigt skal I booke

Udfyld kontaktformularen på kontaktsiden for at sende mig en uforpligtende forespørgsel. Da min kalender er godt pakket 1-2 måneder frem i store perioder, bedes I kontakte mig i så god tid som muligt. Særligt er jeg spidsbelastet i perioderne april-juni og oktober-december.

Jeg ser frem til at skabe et magisk minde til jeres firmafest. Vi ses til en uforglemmelig fest!