Skip to content

Underholdning til firmafest

Giv firmaet en humorfyldt og mindeværdig oplevelse
med et trylleshow fra Nicolaj Mogensen

Skab dagens højdepunkt

Firmafesten kendetegnes ved, at de ansatte har et arbejdsrelateret forhold til hinanden. Det er derfor en oplagt mulighed at knytte tættere bånd og komme hinanden ved under firmafesten.

Men hvordan knyttes de tætte bånd? En god start er at skabe et samtaleemne, der indbyder til dialog. Samtaleemnet kan iscenesættes på flere måder eksempelvis ved at booke et underholdende indslag. En god omgang underholdning kvikker selskabet op og skaber samtidig god stemning.

Book tryllekunstner nu

Derfor er et trylleshow til firmafesten det rette valg

Book underholdningen

Med +14 år i bagagen er jeg i dag professionel tryllekunstner. Gennem årene har jeg erfaret, hvordan selskabet underholdes på bedste vis. Jeg ved derfor, hvordan firmafestens højdepunkt skabes.

Tilgangen til mit show og jeg selv som performer tager ikke afsæt i den traditionelle forestilling om en tryllekunstner. Jeg fokuserer på at være nytænkende og skabe en mere moderne karakter. Det kommer til udtryk i mine shows, hvor traditionelle rekvisitter som høje hatte, hvide handsker, smoking og duer forbigås. Mine rekvisitter er til gengæld baseret på, at publikum kender til og kan forholde sig til dem.

Min optræden indeholder

Magiske effekter
Jeg anvender mentalisme i kombination med trylleriet i showet. For selskabet er mentalisme som regel den reneste og mest imponerende form for magi.
En målrettet optræden
Udgangspunktet for min optræden er at sørge for, at showet personliggøres og matcher arrangørens forventninger og forestillinger. Arrangøren har dermed mulighed for at bidrage til showets indhold for på den måde at målrette det.
Publikumsinteraktion
At inddrage selskabet aktivt medfører en skærpet koncentration og gør, at showet føles personligt og nærværende.
Lattergaranti
Mine shows skrives altid med stort fokus på humor og komik. Dermed er jeg garanteret et selskab, der får grinet godt igennem og er godt underholdt.
Previous slide
Next slide

Disse steder optræder jeg

Jeg optræder med mit trylleshow i hele landet:

Desuden har jeg optrådt i vores nabolande, som jeg også kan bookes til. Arrangører bedes hæfte sig ved, at yderligere gebyrer tillægges prisen, hvis jeg bookes til et show i udlandet.

Hør nærmere om showet på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Så hurtigt skal I booke showet

Udfyld kontaktformularen på kontaktsiden for at sende mig en uforpligtende forespørgsel. Jeg vender fluks tilbage med et tilbud på underholdningen, som ikke er bindende. Da min kalender som regel er stærkt besat 1-2 måneder frem, bedes I kontakte mig i så god tid som muligt. Særligt er jeg spidsbelastet i perioderne april-juni og oktober-december. Jeg ser frem til at skabe et magisk minde til firmafesten. Vi ses til en underholdende og helt uforglemmelig dag!