Skip to content
Ny Hjemmeside

Nyt på bloggen – wuhuuu!

Hejsa allesammen og velkommen tilbage,

Så er jeg klar med et nyt blogindlæg, som jeg har glædet mig meget til at udgive.

Flere har måske bemærket en del markante ændringer på min hjemmeside siden sidste indlæg. Det er der en ganske naturlig forklaring på – jeg har nemlig, langt om længe, søsat min helt nye og forbedrede hjemmeside! 🙂

Tryllekunstner med toptunet hjemmeside

Da jeg tilbage i 2017 offentliggjorde min gamle hjemmeside, som var lavet i et tæt samarbejde med en kammerat, var det med målet om, at jeg så hurtigt som muligt skulle bookes og på sigt leve af at være tryllekunstner. Min daværende hjemmeside blev lavet og offentliggjort i sommeren 2017, og jeg var utrolig stolt af det arbejde og den tid, vi havde investeret i projektet.

Hjemmesiden tjente mig mildt sagt helt utrolig godt fra 2017-2021, men i COVID-19 lockdown 2.0 fik jeg den tanke, at der skulle ske noget nyt og spændende. Derfor allierede jeg mig med en kammerat, som heldigvis gerne ville hjælpe mig i mål med primært det tekniske. Processen tog godt og vel et halvt års tid (arbejdet var på hygge-plan, så vi havde ikke travlt med at komme i mål, men ønskede at nyde processen dertil), inden vi i april 2022 fik gjort den nye side tilgængelig for alle besøgende.

Stolt tryllekunstner

Jeg må sige, at jeg er overordentlig stolt og tilfreds med det resultat, vi i fællesskab er nået frem til. Siden er gjort enklere og mere overskuelig at gebærde sig rundt på – lige som det skal være. Menuen er lettere og mere smooth at tilgå, og det er bl.a. blevet muligt at klikke sig ind på specifik underholdning til en specifik anledning i en specifik landsdel/by. Praktisk og let at håndtere, hvis jeg selv skal sige det. Klik jer endelig rundt og lad mig høre, hvad I mener om den nye opsætning.

Derudover mærker jeg et klart boost i antallet af forespørgsler, som kommer gennem min kontaktformular på kontaktsiden. Med al garanti skyldes det, at hjemmesiden er blevet mere letanvendelig og mindre forvirrende – det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Alt i alt har jeg alene høstet positiv feedback på min nuværende hjemmeside kontra min gamle.

Underholdning til konfirmationer

Ca. 80% af forespørgslerne har omhandlet konfirmationer, hvilket giver rigtig fin mening. Det er netop i månederne april, maj og juni, at konfirmationerne bliver afholdt.

Jeg har allerede haft adskillige konfirmationsfester, hvor jeg har underholdt ved. Forrige weekend havde jeg 5 konfirmationsoptrædener, og i den seneste weekend havde jeg hele 6 konfirmationer, jeg skulle optræde som tryllekunstner ved (som er det højeste antal, jeg nogensinde har haft på én weekend).

Da konfirmationsperioden er den absolut travleste på hele året, er det naturligvis også derfor, at forespørgslerne har været så massive. Det skyldes derfor ikke alene, at min hjemmeside er blevet optimeret. Men jeg håber da, det trækker det lidt i den retning….. 🙂

Weekenderne indtil søndag d. 12. juni er fyldt godt op med konfirmationer. Dog er det stadig muligt for mig at finde et hul, hvis nogen af jer skulle mangle en omgang overraskende, anderledes og fascinerende underholdning. Læs mere om mig som tryllekunstner til konfirmation ved at følge linket. Send en uforpligtende forespørgsel ved at gå til kontaktsiden og udfylde kontaktformularen.

Ydermere tilbyder jeg underholdning til sommerfesten, underholdning til brylluppet eller underholdning til firmafesten, som også er populære arrangementer de næste måneders tid.

Tryllekunstneren må afsted

Nu gælder det weekendens shows, som skal planlægges og forberedes. Uanset hvor mange år, jeg har beskæftiget mig med trylleri (+14!!), har jeg altid været meget passioneret og perfektionistisk, når det gælder mit professionelle virke. Jeg er ekstremt dårlig til at gennemføre tingene på ”rutinen”, og det føler jeg absolut heller ikke, jeg kan være bekendt overfor de selskaber, jeg underholder. Der skal arbejdes på livet løs, og jeg ELSKER det!

Tusind tak for jeres læselyst endnu en gang og på gensyn inden længe.

//Nicolaj

Andre
blogsider