Skip to content
Nyt Show På Vej

Hep hey!

Jeg er ganske glad i låget i dag. Hvorfor? Jo, som navnet på indlægget antyder, er jeg netop i gang med at udfærdige mit nye show. Et trylleshow, jeg allerede nu kan garantere jer for, vil sparke r*v!

Ny start som tryllekunstner

Jeg har i nogen tid funderet over, hvor fedt det kunne være at udvikle et fuldstændig nyt show fra scratch. Det er efterhånden et par år siden, jeg konstruerede mit nuværende show, jeg optræder med rundt om i Danmark. Det nuværende trylleshow skræddersyes naturligvis til de selskaber, jeg bookes til, men grundidéen er mere eller mindre den samme.

For ganske nylig sad jeg med kaffekoppen i hånden og begyndte at tænke over, hvordan jeg genvinder spændingen. Den samme spænding, jeg havde, da jeg startede med at optræde og skabe glæde og fascination.

Mit første trylleshow

Jeg erindrer et ubeskriveligt kick, da selskabet efter mit første professionelle show tog aldeles godt imod det. Min motivation steg, og jeg fik blod på tanden for at skabe endnu mere mystik omkring mig. Især publikums reaktioner, som indeholdt både dyb fascination og begejstring, har printet sig ind i hovedet.

Den oplevelse, det var, kan beskrives som et vanvittigt drug (selvom jeg ikke helt ved, hvordan det føles…..). Min allerførste professionelle optræden er i hvert fald en, der står lysende klart for mig.

Processen i en tryllekunstners hoved

Nu er mit mål at genleve præcis samme følelse i kroppen som for år tilbage. Derfor er jeg nu gået dybt ind i mig selv for at finde på nye ideer, strukturer og indhold. Jeg har med andre ord taget de første spæde skridt til mit splinternye sceneshow.

Og hvilken rus! Ideerne vælter ind, og det er svært for mig at holde styr på dem alle sammen. Derfor er jeg begyndt at udarbejde lange lister med tricks, overraskelser, komik, punchlines, tankelæsning, manipulation, og hvad der ellers medfølger. Fasen, jeg er i nu, er så fed!

Alle disse forberedelser laves selvfølgelig med det ene ultimative mål: At sørge for I får en ekstraordinær oplevelse, I sent vil glemme! 🙂

Tryllekunst tager tid

Skriveriet og dermed tilblivelsen af det nye show er naturligvis ikke noget, der sker fra dag til anden. Målsætningen er, at jeg i den nærmeste fremtid vil præsentere jer for mit nye produkt. Eller også må I booke mig, så I kan opleve det i virkeligheden. (-:

Ingen tid at spilde

Mit nuværende show er i øjeblikket stadig det, jeg underholder med rundt i landet. Og bare rolig – det er altså ret godt, hvis jeg selv og arrangørerne skal sige det.

Der er grinegaranti, høj publikumsinteraktion og sikkerhed for dyb fascination. Mit nuværende show fejler bestemt ikke noget. Dog har jeg brug for at udfordre mig selv og genvinde de samme følelser, som da jeg startede min karriere.

Med det sagt er der ingen grund til at vente med at booke mig, selvom de nye showplaner måtte lyde spændende.

Så send en uforpligtende forespørgsel, hvis I søger en tryllekunstner til brylluppet, fødselsdagen, firmafesten, familiefesten, julefrokosten eller konfirmationen.

Fremtiden for tryllekunsten

2019 er og bliver året, hvor der sker store ting, som jeg antydede i mit forrige blogindlæg ”Godt Nytår”. Min passion er voksende, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg kun slap mit første kortspil med korte mellemrum. For øvelse gør mester.

I dag lever jeg af det, der startede som en hobby, og endte med at blive et professionelt erhverv. Hvor vildt er det? Jeg vil inderst inde ønske, at flere tør kaste sig ud i det og følge deres drømme. Hvem ved, måske kan man gøre karriere inde for det, man allerhelst vil.

Så giv den for dælen gas – I kan mere, end I tror! 🙂

Trylleriet kalder

Nå, tilbage på sporet. Konfirmationerne står for døren. Hvis I vil forkæle konfirmanden og selskabet med et vanvittigt show, kan I læse mere om trylleshowet til konfirmationen her. Det er gratis og helt uforpligtende at sende en forespørgsel via kontaktformularen.

Desuden er der rig mulighed for at læse mere om, hvilket show jeg tilbyder til den almene fest.

I kan også altid læse mere om min person og stil på forsiden.

Tak for jeres tid – og husk, I altid kan følge med på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Jeg sætter utrolig meget pris på jeres læselyst! 🙂

De bedste hilsner

//Nicolaj Mogensen

Andre
blogsider