Skip to content
Hvorfor Booke En Tryllekunstner?

Halløj alle læsere! 🙂

Jeg bliver ofte spurgt ind til, hvad en tryllekunstner kan modsat andre underholdere til forskellige arrangementstyper. Derfor tænker jeg, at dagens indlæg skal omhandle de fordele, jeg ser ved et magisk indslag. Indlægget er samtidig lavet som en guide til, hvad I kan forvente, når jeg tager ud og optræder som tryllekunstner.

Derfor er en tryllekunstner en god idé

For det første er det således, at tryllekunsten ingen alder har. Trylleri er noget, alle kan forholde sig til, grine med på og fascineres af.

I privaten har jeg mange gange været en del af en fest, hvor forskellige underholdningsformer har været booket. Specielt to gange til to forskellige fester har jeg overværet et underholdende indslag med en komiker. Jeg har følt stemningen an og erfaret, at luften har tendens til at gå af ballonen undervejs. Bevares, at hyre eksempelvis en komiker som det underholdende indslag er som udgangspunkt sjovt – det er selvfølgelig hele præmissen. Desværre er min personlige erfaring omkring dette bare, at komikeren undervejs taber flere blandt selskabet.

En tryllekunstner kombinerer derimod, foruden magien, sin optræden med komik. På det grundlag mener jeg, at trylleri som underholdningsform har et gear ekstra, når det kommer til hele underholdningsbegrebet.

Det er naturligvis ikke min hensigt at rakke ned på komikere som underholdere. Min personlige erfaring til festerne har blot været forbundet med halvkedelig og ligegyldig komik.

En tryllekunstner inddrager sit selskab

Til fødselsdagen, brylluppet, julefrokosten, konfirmationen, firmafesten, sommerfesten og andre arrangementstyper, er publikum ofte interesseret i at deltage aktivt i trylleshowet. Tilskuerne vil som udgangspunkt ikke bare sidde passivt og lytte – næh, de vil deltage, fascineres og grine! Nogle er måske alkoholpåvirket, hvilket giver en helt speciel jargon. Stemningen er god, og energien er høj. Det giver grobund for et godt og succesfult show for tryllekunstneren.

Publikum skal desuden føle sig engageret i underholdningen, hvis underholderen ønsker at efterlade et mindeværdigt indtryk. Hvis tryllekunstneren lykkes med at involvere gæsterne omhyggeligt og komme med morsomme inputs, sikres den bedste oplevelse. Og det må være det endegyldige, som virkelig betyder noget. Altså at selskabet har følt sig underholdt.

Du kan læse mere om, hvordan jeg inddrager selskabet og tilpasser showet efter arrangementet til festen her.

Sådan interagerer jeg som tryllekunstner med gæsterne

Jeg har for vane at inddrage mit publikum i stort set alt, hvad jeg præsenterer dem for under trylleshowet. Derfor hænger tryllekunst og publikumsinteraktion altid sammen, når jeg optræder.

Jeg sørger altid for, at mit publikum er aktivt deltagende på den ene eller anden måde under mit show. Ofte udpeger jeg en tilfældig, som skal assistere i en eller flere effekter. Dog arbejder jeg for det meste med hele mit publikum på en gang. Det medvirker bl.a. til et stærkere sammenhold og mindeværdige øjeblikke, selskabet kan dele med hinanden efterfølgende. Trylleshowet personliggøres desuden, når selskabet aktivt tager del i løjerne.

Måske lyder det som om, publikummet aktiveres fra start til slut – og at det da må være stressende – men nej! Absolut ikke! Det er hurtige, komiske og ikke mindst fascinerende sekvenser, jeg udsætter tilskuerne for. Der er naturligvis også passager, hvor gæsterne frit kan læne sig tilbage og lade sig imponere.

Hvilken performer og tryllekunstner er jeg?

Jeg er som tryllekunstner både hårdtarbejdende, passioneret og målrettet. Og sådan har det faktisk generelt altid været, når jeg sætter mig noget for. Det kræver mange timers arbejde, og jeg elsker det. Mit professionelle erhverv som tryllekunstner er som skræddersyet til min person.

Min stil skiller sig ud fra andres på den måde, at jeg sammenkobler trylleriet med komik. I min verden handler en optræden ikke kun om trylleri, men også om evnen til at være underholdende. Komik og trylleri har stået som første prioritet i mere end 13 år, siden min interesse for trylleriet startede.

Derudover er jeg en moderne karakter. Jeg anvender ikke klassiske rekvisitter, som den traditionelle tryllekunster bruger. Disse rekvisitter mener jeg er forældet og langt fra tidssvarende. I stedet benytter jeg mig af rekvisitter, gæsterne i forvejen har et forhold til. Det kan være noget, de fleste kender til som professorterninger eller forudsigelser.

Nå, det må være nok rosende ord om mig selv….. Hvis I har lyst, er det altid muligt at læse mere om mig på forsiden.

Konklusion

Til enhver tid vil jeg forsvare, at en tryllekunstner er det oplagte valg til næsten et hvilket som helst arrangement. For mit vedkommende sætter jeg stemningen, får folk til at vågne op, joker, snyder og fascinerer gæsterne.

Trylleshowet er en oplevelse udover det sædvanlige, som de fleste vil kunne huske tilbage på. Og som de alligevel ikke helt vil kunne forstå. For hvordan gjorde jeg!? 🙂

Det kan af og til være svært at finde på samtaleemner til en fest. Men her garanterer jeg, at mit trylleshow lægger op til et helt naturligt og oplagt emne: Mystik.

Konfirmanderne skal snydes

Nu vil jeg komme videre med at planlægge årets konfirmationsshows, som allerede nu tikker ind. Hvis I skal konfirmere jeres barn i løbet af marts, april eller maj, kan I passende svinge forbi min side omkring trylleri til konfirmationen. Her kan I se nærmere på, hvad jeg tilbyder. Men tøv ikke for længe – store dele af både marts og april er allerede besat.

I kan desuden altid sende en helt uforpligtende forespørgsel til mig her.

Tak for jeres brugbare tid. Det er rart at vide, nogen læser med helt til slut. SÅDAN! 🙂

Det var alt fra mig for denne gang – vi skrives forhåbentlig snart ved igen. Indtil da kan I finde mig på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Vinterlige hilsner

//Nicolaj

Andre
blogsider