Skip to content
Da Covid-19 Ramte Os

Halløj, kære læsere

Det er efterhånden ved at være ret længe siden, jeg sidst har opdateret jer med et nyt indlæg. Men nu er tiden inde! Faktisk er den især inde nu, hvor Danmark desværre har været og stadig er pacificeret af den omvandrende virus COVID-19.

Det er naturligvis en komplet uvant situation for os alle sammen – her tænker jeg både økonomisk såvel som helbredsmæssigt. En situation, ingen havde kunnet forudse. Heller ikke os mentalister, selvom vi ellers prøver at virke ret overbevisende.

Kan det blive værre?

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at underholdningsbranchen også er hårdt medtaget pt. Jeg som tryllekunstner oplever i disse måneder en helt naturlig tørke rent showmæssigt. Det er en forventelig konsekvens af både forsamlingsforbuddet og det faktum, at smitterisikoen på nuværende tidspunkt er så omfattende.

Set fra et økonomiske perspektiv er situationen heller ikke holdbar, men jeg skal nok klare mig. Mine tanker går mere til diverse virksomheder som er hårdere ramt, lukningstruet eller direkte konkursramt. Det må være en helt forfærdelig situation at være havnet i.

Ekstra tid = finpudsning

Dog tror jeg på, vi alle sammen kommer stærkere ud på den anden side, når COVID-19 igen er under kontrol. Det er altid vigtigt, især i disse tider, at vi opretholder vores sunde fornuft. Samtidig med det er det vigtigt, at vi er i stand til at tænke længere frem end vores nuværende situation. For med uundgåelige negative påvirkninger følger som regel også positive – det handler bare om at finde og se dem.

For mit vedkommende har jeg aldrig haft så meget tid til at finpudse mine shows. Derfor har jeg sørget for, at det hele spiller, så jeg er klar til at vende tilbage til hverdagen og festerne. Og jeg kan dæleme garantere jer for, at jeg savner at underholde selskaber. Det er bare ikke det samme at stå foran sit eget spejlbillede og optræde.

Glæden i publikums øjne, skaber glæden i mine øjne. Netop derfor elsker jeg mit job, og jeg kan slet ikke vente med at tage revanche for de forsømte måneder! I mellemtiden sørger jeg for at showet, humoren og min optræden fungerer helt præcis, som det skal.

Konfirmationer 2020

Da Danmark lukkede ned, lukkede årets konfirmationer uundgåeligt også ned. Det er på en eller anden måde ret surrealistisk at tænke på. I skrivende stund burde jeg køre Danmark rundt og skabe en fest hos diverse planlagte konfirmationer. I stedet sidder jeg på kontoret og skriver dette indlæg – men der er håb forude!

Konfirmationerne er naturligvis ikke aflyst uden videre, de er blot udskudt. Så fremfor at have glæden af at underholde i april, maj og juni, får jeg muligheden i august og september. Sådan ser det i hvert fald ud pt. Og det passer mig fint, for sommerferierejser bliver højst sandsynligt ikke aktuelt i år. Derfor er jeg allerede på nuværende tidspunkt afklaret med det, og har vænnet mig til tanken.

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt, til jeg som tryllekunstner og tankelæser igen kan komme på ”arbejde”. Både for mit eget og arrangørernes vedkommende – de har alle noget at glæde sig til!

Booking åben

Selvom konfirmationerne er rykket og booket ind på nye datoer, har jeg stadig enkelte huller i kalenderen i juni, juli, august og september. Hvis I endnu ikke har fundet underholdningen til jeres barns konfirmation eller sommerfesten, står jeg hellere end gerne til rådighed. Og faktisk mere end nogensinde. 🙂

Foruden konfirmationer, underholder jeg til et hav af arrangementer bl.a. fødselsdage, firmafester og bryllupper. Her er det ligeledes muligt at høre nærmere.

I er meget velkomne til at læse mere om mit konfirmationsshow eller mit generelle show til festen. Tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen, så vi kan få en snak om det forestående arrangement.

Derudover er det altid muligt at gribe knoglen og ringe mig op på 28913718 for en lille sludder.

Keder I jer, som mange andre i Coronatiden gør, kan I også følge mig på de sociale medier:

Facebook

Youtube

Instagram

Tak for jeres tid. Hold sammen – hver for sig.

Bedste hilsner
//Nicolaj Mogensen

Andre
blogsider