Skip to content
Godt Nytår!

Kære læsere,

For det første: GODT NYTÅR til jer alle!

Jeg atter tilbage efter en velfortjent juleferie. En juleferie hvor der, sikkert ligesom hos de fleste af jer, går jeg ud fra, blev spist spandevis af mad. Og selvfølgelig sovs til den helt store guldmedalje!

2018 har været et vanvittigt år! En masse shows er blevet leveret til en stor portion taknemlige mennesker. Fedt! Det har været hektisk at få plads til alle, men jeg kan kun glæde mig over, at folk vil underholdes. Alt lige fra firmafester, fødselsdage, julefrokoster, bryllupper og konfirmationer har stået på menuen. Jeg kan virkelig mærke, at jeg er utrolig taknemlig over, hvor godt mit professionelle virke er startet ud.

Planer for 2019

Nu skriver vi 2019 i kalenderen, og jeg har store planer for fremtiden! Alt det vil jeg selvfølgelig komme nærmere ind på, både her og på de sociale medier, når vi kommer tættere på. 2019 bliver et travlt og vildt år, er jeg sikker på. Jeg har i hvert fald store ambitioner!

Konfirmationer

Og nå ja, selvom vi kun lige har ramt 2019, er konfirmationsforespørgslerne allerede begyndt at tikke ind. Konfirmationstiden er én af mine favoritperioder på hele året – en unik tid, hvor så mange unge mennesker skal fejres…….. Og have gaver! Derfor er jeg også ved at forberede og finpudse mit konfirmationsshow. Dermed er jeg snart klar til at fascinere og mystificere de glade, kommende konfirmander. Og de kan bare vente sig! Så hermed en lille opfordring: Hvis I står og mangler underholdningen til jeres barns konfirmation, kan I læse meget mere om mit konfirmationsshow her.

Hjemmeside-makeover

Desuden har jeg allerede fået opsat sider til forskellige typer af shows som tryllekunstner til festen og tryllekunstner til fødselsdagen. I er meget velkomne til at begive jer ind og læse mere om, hvad jeg tilbyder.

Dette var blot en lille opdatering fra mig – tak, fordi I læser med! 🙂

Husk, I altid kan følge med i alle løjerne på de sociale medier:

Facebook: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Youtube: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Instagram: Nicolajmagic

Det vil betyde meget, hvis I kvitterer med et Like og/eller et Subscribe på div. sites!

Alt det bedste herfra og godt nytår!

De bedste hilsner

Nicolaj

Andre
blogsider