Skip to content
Underholdning Til Fest Med Magi Og Mystik

Hej alle,

Så er jeg tilbage med en opdatering på, hvad der er sket den seneste måneds tid i mit erhverv som tryllekunstner og underholder.

Først og fremmest en ydmyg tak, fordi I endnu en gang er tunet ind på månedens blogindlæg. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har nogle af de mest trofaste læsere her på siden! 🙂

Efteråret har for alvor fået fat i os – mørkere dage og mindre varme kommer uundgåeligt til at præge de næste måneders tid. Jeg kom for 3 ugers tid siden hjem fra en dejlig, afslappende og varm ferie på den græske ferieø Samos, hvor jeg i øvrigt fejrede min 30-års fødselsdag med en bjergbestigning af Samos’ højeste bjerg.

Men hvorfor overhovedet gå op i vejret, for selvom vi er gået mørkere og køligere tider i møder, afholdes der stadig festlige arrangementer, som ene og alene har til formål at skabe glæde og god stemning. Og det uanset den vejrmæssige situation.

Dagens indlæg skal bl.a. omhandle, hvordan en tryllekunstner som underholdning til fest kan gøre festen liiiiiiige et par tænder bedre. Jeg har gennem de seneste 5-6 måneder (med undtagelse af en enkelt weekend, hvor jeg var på Samos) været så privilegeret at kunne underholde ved div. arrangementer mindst én gang hver weekend. Det er noget af en sejr og samtidig noget, jeg er ret stolt af. Det bekræfter mig heldigvis også i, at min beslutning om at gå den professionelle vej indtil videre har været den helt rigtige. Med hårdt arbejde følger succes.

De seneste måneder har jeg især ageret underholdning til firmafest, underholdning til fødselsdag og underholdning til bryllup, hvilket har været en stor fornøjelse! Jeg kan stadig ikke få armene ned over, at så mange glade arrangører har ønsket at booke mig som tryllekunstner til festen.

Et par afslappende uger som tryllekunstner og underholder

I skrivende stund sidder jeg på kontoret, og har de seneste 2 weekender været showfri. Det er egentlig primært noget, jeg selv har valgt, idet jeg følte for en optimering af et par af de effekter, jeg i flere år har nydt at optræde med. En gang imellem er det sundt at stoppe op og tænke over, hvad man kan gøre anderledes, og hvad der kan optimeres på. På den måde holder jeg mig selv skarp, og jeg undgår samtidig, at der går for meget ”rutine” i mine optrædener.

Derfor har jeg de seneste uger tænkt nye idéer og tanker igennem – mange er ikke blevet til noget, men et par stykker har indtil videre overlevet mit, til tider, stærkt kritiske sind.

Som tryllekunstner er jeg en person, der elsker at udvikle mig – personligt såvel som mentalt. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg i perioder kan ”holde fri” fra shows for at reflektere over den forgangne periode.

Dog er det også ufattelig vigtigt for mig at fastslå, at det, der virkelig driver mig, naturligvis er at optræde og underholde som tryllekunstner. Det er og vil altid være den ubetinget fedeste følelse, når jeg ser fascinationen i publikums blikke, mens de samtidig frit lader latteren løbe. Det er min helt store passion som tryllekunstner at opleve.

Klar på underholdning til julefrokost

Nu nærmer en vigtig og stor periode sig, hvor jeg skal optræde som tryllekunstner til julefrokoster. Underholdning til julefrokost i form af en tryllekunstner er et genialt værktøj til at opnå en magisk stemning. Af samme årsag er julefrokoster også blandt de travleste perioder for mig som tryllekunstner.

De seneste par uger på kontoret er bl.a. gået med at optimere mit julefrokostshow, så det er toptunet og klar til at indtage div. julefrokostselskaber i november, december og januar.

Sådan kan jeg gøre jeres fest magisk

Som tryllekunstner skiller jeg mig ud på følgende parametre, som jeg mener et professionelt trylleshow skal indeholde:

Stærk magi

Det er naturligvis vigtigt, at trylleshowet først og fremmest har en vis fascinationskarakter. Jeg har gennem mere end 15 år skrottet et utal af effekter, som jeg ikke mente var stærke nok at præsentere et selskab for. Samtlige effekter har været igennem en lang udskillelsesproces, som i dag har gjort hver enkeltstående effekt til unikke wauw-oplevelser, der er gennemtænkt ned til mindste detalje.

En høj grad af publikumsinddragelse

For mig er det ekstremt vigtigt, at jeg har folk med mig, når jeg agerer underholdning til fest. Jeg ønsker at give selskabet den opfattelse, at vi er én stor enhed, og ikke at vi er opdelt i ”tryllekunstner” og ”selskab”. Det kan i min optik hurtigt blive kedeligt at være til stede under en optræden, hvor man ikke engageres. Under alle mine effekter sørger jeg for at inkludere mit publikum, hvilket skaber større reaktioner, mere koncentration og gør showet som helhed mere personligt.

Humorbevidst

Er der noget, jeg altid har været fascineret er, er det kunsten at få folk til at smile og grine. Derfor bærer mit show også præg af en enorm portion humor. Det er min erfaring, at kombinationen af humor og komik i samspil med magi matcher hinanden ufattelig godt. Min humorforståelse er trænet, som årene er gået, og jeg kan i dag slå fast, at et trylleshow med mig indebærer en masse spar undervejs.

Book mig som underholdning til fest

Jeg kan med garanti sørge for, at jeres arrangement vil blive magisk og mindeværdigt. Hvis I har et arrangement i tankerne, hører jeg derfor meget gerne om det. Vær dog opmærksom på, at sidste udkald for booking til julefrokoster er lige om hjørnet. De fleste datoer er fyldt ud, men jeg vil bestræbe mig på at finde et hul i kalenderen, såfremt et show med mig har jeres interesse.

Udfyld kontaktformularen, så vi sammen kan skabe en unik oplevelse for selskabet.

Tak for jeres tid, og rigtig god efterårsdag. 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider