Komplet guide til Nicolajs fødselsdagsshow

Mangler du underholdningen til den runde fødselsdag? Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen giver gæsterne og fødselaren et stand-up trylleshow, de sent glemmer.

Nicolaj er en af tryllekunstens sværvægtere med en erfaring på mere end et årti. Han ved, hvad der virker, og hvordan et selskab underholdes. Sammen med arrangøren skræddersyr han sit show, således det matcher arrangørens behov og ønsker.

Derudover er humor Nicolajs absolutte topkvalitet. Han formår på fineste vis at inkludere sin selvironi og underliggende humor showet igennem, så gæsterne aldrig vil kede sig.

Læs mere om Nicolajs show til fødselsdagen her.

”Vi havde fornøjelsen af at opleve Nicolaj til vores sommerfest. Han skabte uanede mængder god energi og sørgede samtidig for, at vi blev godt og grundigt taget ved næsen.”

– Isabella Randrup, Jysk A/S

3 ting Nicolajs show med garanti vil indeholde

  • Trylleri og tankelæsning for alle aldre – showet er ikke aldersbegrænset. Det er muligt for både børn, unge, voksne og ældre at følge med i alle løjerne. Effekterne og den underliggende humor vil alt sammen kunne forstås og er hverken upassende eller under bæltestedet.
  • Publikumsinddragelse hele publikum inddrages. Nicolaj optræder bedst, når selskabet selv er en aktiv del i hans show. Det sikrer, at gæsternes koncentration og spændingsniveau forbliver intakt. Desuden vil han inddrage hovedpersonen yderligere, hvis det ønskes, da det er ham/hende, der er i centrum pågældende dag.
  • Et bredt udvalg af magiske effekter alle effekterne er nøje udvalgt og gennemtænkt netop for at skabe den bedste oplevelse. Med mange års erfaring på bagen, har Nicolaj haft muligheden for at teste et utal af effekter af på selskaber. Det har gjort at han i dag, med hjælp fra publikummer gennem tiden, er endt med de absolut bedste effekter.
Med fødselaren i fokus

Skræddersyet til jeres arrangement

Som tidligere nævnt skiller Nicolaj sig især ud på sin måde at tilrettelægge showet. Han viser sig altid nysgerrig på en arrangør, der ønsker hvad end det måtte være. Han skal naturligvis bare kunne stå inde for det, og i øvrigt skal det være muligt at inkorporere.

Desuden har han sit helt faste show med noget for enhver smag, der nok skal blive et hit uanset hvad. Det inkluderer både trylleri, tankelæsning, eksperimenter og manipulation.

Varigheden på showet

Som udgangspunkt varer Nicolajs trylle- og tankelæsningsshow 35 minutter. Er der specielle ønsker til varigheden, kan det uden tvivl imødekommes. Der er både mulighed for at skære af eller tilføje. Kontakt da Nicolaj for at høre mere om mulighederne.

Dog anbefaler han showets standardvarighed på 35 minutters, da effekterne ofte hænger sammen og derfor ikke kan udelades.

Her optræder Nicolaj med sit show

  • Jylland
  • Fyn
  • Sjælland

Derudover er det muligt at opleve Nicolaj i udlandet. Send ham en direkte forespørgsel her, hvor du i feltet ”Hvor afholdes arrangementet” kan notere, hvor det drejer sig om. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Så hurtigt skal du booke

I store perioder er Nicolaj en eftertragtet herre. Særligt i månederne april-juni og oktober-december er han som regel stærkt besat. Derfor er det en god ide at booke ham et nogle måneder ud i fremtiden, så chancen for en ledig tid i kalenderen er størst.

Ja tak, før mig videre til kontaktformularen.

Han ser frem til at høre, hvordan han kan hjælpe dig.