Skip to content

Underholdning Til 30 Års Fødselsdag

Book det perfekte indslag til fødselsdagsfesten

Nicolajs guide til fødselsdagen

Mangler du underholdning til den runde fødselsdag? Tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen giver gæsterne og fødselaren et stand-up trylleshow, de sent glemmer.

Nicolaj er én af tryllekunstens helt store sværvægtere med en erfaring på mere end et årti. Han ved, hvad der virker, og hvordan et selskab underholdes. Sammen med arrangøren skræddersyr han sit show, så det matcher arrangørens ønsker.

Læs mere om Nicolajs underholdning til fødselsdagen her

3 facts om trylleshowet

Trylleri og mentalisme for alle aldre – showet er ikke aldersbetinget. Det er muligt for både børn, unge, voksne og ældre at følge med i alle løjerne, der udspiller sig på scenen.

Publikumsinddragelse hele publikum inddrages. Nicolaj optræder bedst, når selskabet selv er en aktiv del i hans show. Det sikrer, at gæsternes koncentration og det generelle spændingsniveau forbliver intakt.

Et bredt udvalg af magiske effekteralle effekterne er nøje udvalgt og gennemtænkt netop med formålet at skabe den bedste oplevelse for alle tilstedeværende.

Skræddersyet til jeres arrangement

Som tidligere nævnt skiller Nicolaj sig især ud på sin måde at tilrettelægge showet. Han viser sig altid nysgerrig på en arrangør, der har konkrete ønsker eller forventninger til hans rolle som underholder.

Bemærk dog, at Nicolaj skal kunne stå inde for ønskerne, og at det skal være muligt at inkorporere dem som en fast del af showet.

Desuden har han sit helt faste show med magiske mirakler for enhver smag, der nok skal blive et hit uanset ønsker fra arrangøren. Showet indeholder en masse trylleri, mentalisme (tankelæsning), eksperimenter, manipulation og overraskelser.

Varigheden på showet

Som udgangspunkt varer Nicolajs fødselsdagsshow 35 minutter. Er der specielle ønsker til varigheden, kan disse uden problemer imødekommes. Der er både mulighed for at skære ned og tilføje, så det passer ind i arrangørens tidsplan. Kontakt Nicolaj for at høre mere.

Dog anbefaler han showets standardvarighed på 35 minutter, da flere af effekterne hænger sammen og derfor kan skabe forvirring blandt publikum, hvis nogle udelades.

Her optræder Nicolaj med sit trylleshow:

Så hurtigt skal du booke showet

I store perioder er Nicolaj en yderst efterspurgt tryllekunstner. Særligt i månederne april-juni og oktober-december er hans kalender som regel stærkt besat. Derfor er det en god idé at booke ham et stykke ud i fremtiden, så chancen for en ledig tid er størst. Han ser frem til at høre, hvordan han kan hjælpe med at skabe en kanongod fødselsdagsfest.