Skip to content
Tryllekunstner Som Underholdning Til Julefrokost

Hallowsi, alle (forhåbentlig) friske og glade læsere – og velkommen til denne måneds blogindlæg! 🙂

Jeg er pt. travlt optaget med at optræde som tryllekunstner, mentalist og entertainer til diverse julefrokostarrangementer rundt i hele Danmark. Og jeg elsker det!

Sidste weekend stod på 3 optrædener – først et show for Viborg Ungdomsråd, derefter en tur til en firmajulefrokost i Middelfart, og til sidst en privat julefrokostoptræden i Thisted. Ja, det har krævet en del planlægning og køretid på vejene, men det er nu engang sådan det er, hvis man vil leve af det, man virkelig brænder for.

Underholdning til julefrokost på programmet

Igen i år har jeg slået rekord i antallet af bookinger vedrørende tryllekunstner til julefrokostarrangementer. Jeg er ovenud lykkelig for, at så mange interesserede arrangører har valgt at booke en omgang magisk underholdning til deres fest.

”Desværre” har jeg i år fået så mange henvendelser, at jeg har måttet afvise mange arrangører. Ja, lidt et luksusproblem, I know. Dog er det superfrustrerende, at der kun er 24 timer i døgnet, for jeg er absolut ikke tosset med at skulle skuffe arrangører, der ringer og efterspørger min service. Men det er en del af gamet, og jeg kan ikke gøre til eller fra på den konto.

Alene i november måned har jeg været ude at optræde som tryllekunstner til julefrokost 15 gange, hvilket er en klar forbedring set i forhold til sidste år. Generelt bryder jeg mig ikke om at lave statistikker over antallet af arrangementer, da det hurtigt kan komme til at handle om at slå den tidligere ”rekord”. Jeg optræder desuden absolut ikke pga. den økonomiske gevinst, men fordi jeg elsker det – at det økonomiske aspekt så også er ganske fornuftigt i denne sammenhæng, tager jeg som en bonus.

Speciel julefrokost

Nu er jeg, i kraft af mit erhverv, en kæmpe fortaler for, at man skal booke en omgang underholdning til julefrokosten. Det tilfører altså bare festen noget helt ekstraordinært. Her vil jeg jo selv mene, at en oplagt mulighed er at booke en tryllekunstner til festen – og da gerne mig! 🙂

Nedenfor følger en række oplagte årsager til, hvorfor man som arrangør burde tage mit show i betragtning, hvis man leder efter underholdning til julefrokosten:

Involverende

Som tryllekunstner er jeg enormt betaget af publikums engagement. Derfor betyder det også alt for mig, at publikum føler sig hørt og inddraget gennem mit show. Ved julefrokosten kan stemningen være løssluppen og noget mere afslappet, end den er, når jeg eksempelvis underholder som tryllekunstner til konfirmationen. Som regel hældes der ved julefrokosten en masse alkohol indenbords. Min optræden kommer derfor til at tage afsæt i, at gæsterne ofte er godt kørende, når jeg gør min entré. Det skaber stemning, højt humør og masser af energi. Og det er fedt!

Trylleri og mentalisme

Lige siden jeg begyndte at interessere mig for mentalisme (tankelæsning), har det været en fast bestanddel af min optræden. Jeg har fundet ud af, at trylleri i kombination med mentalisme er et sikkert hit blandt selskaberne. Under mit show til julefrokosten går mentalismen bl.a. ud på, at et udvalgt publikum tænker på noget, jeg skal forsøge at finde frem til. Det giver altid anledning til overraskende udbrud og dyb fascination, når jeg (forhåbentligt) finder frem til det, som publikummet tænker på.

Humor, humor og lidt mere humor

For at fastholde et, til tider, noget ukoncentreret selskab (bl.a. grundet alkoholindtag), sørger jeg i julefrokostshowet for, at effekterne ikke bliver for lange. Effekterne skal derimod hurtigt arbejde sig henimod et klimaks, hvorefter en ny effekt kan tage sin begyndelse. Gennem tiden har jeg erfaret, at mit show skal være mere ”snappy” og morsomt, hvis interessen og koncentrationen skal bevares. Her er komik et genialt redskab, som jeg i stor stil benytter mig af, når jeg optræder. Fornemmer jeg, at publikums opmærksomhed begynder at svinge, kan jeg med jokes hurtigt få dem tilbage på sporet igen. Af samme årsag er humoren et uundværligt element, når jeg stiller mig på scenen. Uanset arrangementstype.

Tryllekunstner til julefrokost søges

Hvis ovenstående har vakt en lille interesse om, hvorvidt et magisk indslag til julefrokosten kunne være en god idé, kan jeg hurtigt og let kontaktes gennem kontaktformularen.

Det er stadig muligt at sikre underholdningen til julefrokosten, selvom jeg har meget begrænset ledig plads tilbage. Men send da en forespørgsel afsted – måske vi er heldige at finde et match!

Som altid vil jeg gerne sige tusind tak, fordi I har gidet at læse helt hertil. Det betyder ufattelig meget og meget mere, end I aner! Nu venter næste weekend, hvor jeg både skal optræde som tryllekunstner på Sjælland og tryllekunstner på Fyn ved to forskellige virksomheder. Det ser jeg meget frem til, selvom køreturen er til den udmattende side. En podcast i bilen, så går det hele nok.

Jeg ønsker jer en rigtig god afslutning på november måned. På gensyn i december.

//Nicolaj

Andre
blogsider