Skip to content

Tryllekunstner til julefrokost

Fascinerende og tankevækkende underholdning til julefrokosten

Magisk julefrokost

At booke en tryllekunstner er blandt arrangørenes favoritunderholdning til julefrokosten. Nicolaj garanterer selskabet en forrygende aften med fascination og adskillige højlydte grin.

Typisk har selskabet hældt et par genstande indenbords, inden Nicolaj gør sin entré. Alkohol bidrager til et stort energiniveau og høj stemning, som er et fremragende udgangspunkt for en optræden af denne kaliber.

Foruden trylleri vil selskabet opleve mentalisme og manipulation. Denne kombination vil få selv den mest fordrukne julefrokostdeltager til at spærre øjnene op.

Book underholdning til julefrokosten her

Det fortæller arrangørerne

Indholdet målrettes

Nicolaj har med et utal af julefrokoster bag sig helt kontrol over, hvordan showet til julefrokosten skrives og målrettes.

Et alkoholpåvirket selskab mister hurtigt fokus, hvis showet har for lange effekter eller for få klimakser. Nicolajs julefrokostshow er mere “snappy”. Dvs. der med korte mellemrum indlægges klimakser og punchlines.

Desuden er inddragelsen af selskabet en forudsætning for, at showet bliver et hit. Et påvirket selskab har i højere grad trang til aktiv deltagelse, hvilket tilgodeses i Nicolajs optræden.

Derfor er en tryllekunstner til julefrokosten det helt rette og oplagte valg

De bedste grunde til at booke Nicolajs julefrokostshow

Lad latteren få frit løb
Nicolaj er en af de tryllekunstnere, der kan meget mere end at trylle. Løbende i hans julefrokostshow anvender han en masse humor og komik, som skaber højt humør og grin. Humor og komik er blandt Nicolajs spidskompetencer, og han skriver i dag selv alt sit materiale. Desuden er han stor tilhænger af improviseret komik. Den improviserede komik er tit den, der skaber de største og bedste grin hos tilskuerne.
Sammensæt showet til jeres arrangement
Har arrangøren specifikke ønsker til julefrokostshowet? Så hører Nicolaj gerne om dem. Det bedste show er det, hvor arrangøren bringer egne ideer i spil. Måske har arrangøren en idé til en overraskende entré. Måske har arrangøren en idé til en effekt i showet. Alt tages med i overvejelserne, når Nicolaj planlægger sit julefrokostshow.
Forkæl gæsterne med et magisk minde
Gæsterne vil være en stor oplevelse rigere, når de har overværet Nicolajs trylleshow. Fokus ligger på underholdningsværdien, som er skruet op på max. Selskabet vil se effekter, de ikke vil tro kan lade sig gøre. Fascinationen vil indprente sig, og de vil se tilbage på en helt ekstraordinær oplevelse. Showet giver desuden anledning til et naturligt samtaleemne, når Nicolaj har takket af.
Lad publikum blive indblandet
Selskabets inddragelse er essentiel for showet. Det skaber en nærværende og personlig stemning, når selskabet aktivt er involveret. Nicolaj henvender sig til enkelte gæster samt hele selskabet undervejs, som på den måde får en større rolle i showet.
Previous slide
Next slide

Vælg Nicolajs julefrokostshow

Med en erfaring på mere end 14 år er Nicolaj en yderst kompetent og anerkendt tryllekunstner i gamet. Han ved, hvordan selskabet underholdes og fascineres på fineste vis.

Nicolajs julefrokostshow udmærker sig især ved graden af publikumsinteraktion. Foruden det faktum, at koncentrationen opretholdes, skaber interaktionen en mere personlig oplevelse.

Gennem årene har Nicolaj afprøvet og testet adskillige effekter. Han har derfor erfaret, hvad der virker, og hvad der ikke virker. I dag står han tilbage med den rene varer af enkeltstående kvalitetseffekter. Disse effekter er dem, han præsenterer for sit selskab.

Få et gratis tilbud på underholdningen nu

Sådan skaber Nicolaj den perfekte stemning til julefrokosten

Utrolige tricks

Grine- og fascinationsgaranti

Målrettet jeres julefrokost

Hør nærmere eller kontakt Nicolaj

For at give det mest nøjagtige tilbud på underholdningen til julefrokosten bedes arrangøren udfylde kontaktformularen. I nogle perioder er Nicolaj travlt besat - derfor kan det være en god idé at forhøre sig senest 1-2 måneder før selve arrangementsdatoen. Han ser frem til at give selskabet en ganske unik og mindeværdig oplevelse!