Skip to content
En Tryllekunstner Tilbage På Sporet

Kære læsere,

I dag er intet mindre end en glædens dag – i hvert fald for mit vedkommende.

Jeg kan nemlig med stor glæde meddele, at jeg igen er tilbage på vejene som entertainer og underholder! Efter et turbulent 2020 med nedlukninger, samt et stærkt usikkert 2021, begynder jeg nu at tro på, at vi omsider kan vende tilbage til normalen. 🙂

Mens underholdningsbranchen har været blandt de store tabere under pandemien, har jeg overraskende nok formået at holde fanen højt. Selvom situationen har været alvorlig, har jeg ved første færd valgt at fokusere på det positive. At forbedre mig som tryllekunstner, at forbedre min performance samt at udvikle nye tricks har været blandt de største fokuspunkter. Og nå ja, så har jeg brugt tiden på at oplade batterierne, så jeg er 110% klar til showstart igen!

Virtuel underholdning

Som månederne gik og nedlukningerne trak i langdrag, nåede jeg til et punkt, hvor der skulle ske noget. Derfor forsøgte jeg mig i en periode med virtuelle optrædener. Dog måtte jeg hurtigt sande, at det økonomisk ikke hang sammen (særligt da regeringen introducerede hjælpepakkerne). Det betød, at de følgende mange måneder bød på tørke jobmæssigt.

Desuden fandt jeg hurtigt ud af, at virtuelle optrædener ikke gav mig det kick, jeg håbede. At sidde og snakke til et kamera i privaten var bare slet ikke det samme som fysisk tilstedeværelse. Timingen i mine optrædener var ligeledes frustrerende. Pga. forsinkelser var jeg ofte ude for, at publikum klappede flere sekunder efter, klimakset faktisk var indtruffet. Det resulterede i klapsalver, når jeg var begyndt at forklare om næste effekt eller knytte en kommentar til den effekt, de lige havde været vidne til. Så der blev hurtigt unødig lange pauser og akavede øjeblikke, når jeg eksempelvis forventede en reaktion fra publikum, som ikke kom. Eller kom forsinket.

Dog er jeg meget tilfreds med, at jeg har prøvet det og kastet mig ud i det. Nu ved jeg i fremtiden, hvad der venter mig, hvis sådanne optrædener igen skulle blive aktuelle. På den måde kan jeg være meget bedre forberedt på, hvordan det hele fungerer.

Her står jeg i dag

Faktisk kan jeg se tilbage og hurtigt overbevise mig selv om, at mit udgangspunkt er langt bedre end før COVID-19. Jeg har personligt lært en helt masse ting om mig selv. Erfaringerne har gjort mig bedre til at takle modgang og finde nye og alternative måder at tænke og underholde på.

Derudover har jeg brugt utallige timer på at optimere min forretning. Her har særligt min hjemmeside stået for skud, som jeg har videreudviklet på.

Med stolthed kan jeg berette, at jeg som tryllekunstner og underholder har prøvet det værst tænkelige arbejdsmæssigt. Og jeg er kommet igennem det! 🙂

Arrangementerne venter

De næste måneder byder på adskillige konfirmationer, hvor jeg er så heldig at være booket som underholder. Det glæder jeg mig helt utrolig meget til. Ikke kun konfirmationer kommer i fokus den næste tid, men også særligt bryllupper og fødselsdage hitter. Min påstand er, at man som arrangør ENDELIG har mulighed for at afholde de arrangementer, der flere gange er blevet aflyst/rykket grundet COVID-19.

Jeg går en travl tid i møde med 2-4 shows flere dage i streg, men jeg er sprængfyldt med energi og klar til at underholde!

Vil du sikre dig en uforglemmelig fest?

Har du, ligesom mange andre, et arrangement, du endelig kan få afholdt? Og ønsker du at give gæsterne en helt særlig oplevelse? Jeg tilbyder et pragtshow med masser af fascinerende effekter og højlydte grin til ethvert arrangement! Om det er underholdning til konfirmationen, underholdning til julefrokosten, underholdningen til sommerfesten er underordnet. Mit show sikrer alle et højdepunkt, de vil snakke om resten af dagen.

Se mere og udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

**Jeg underholder i hele landet**

Underholdning Jylland

Underholdning Fyn

Underholdning Sjælland

Hold jer meget gerne opdateret ved at kigge forbi min Facebookside – her deler jeg bl.a. tricks, nyheder og konkurrencer med jævne mellemrum. 🙂

Psssst – en konkurrence om at vinde et gratis trylleshow lanceres på min Facebookside i morgen onsdag d. 23. juni!

Rigtig god dag til alle, og tak fordi I ville læse med.

//Nicolaj

Andre
blogsider