Skip to content
Tryllekunstner – Den Perfekte Underholdning Til Konfirmationen
Hej alle,

Dagens indlæg står i konfirmationens tegn, og det er der en ganske særlig grund til. Nemlig, at det er den periode på hele året, hvor jeg er garanteret voldsom travlhed. Altså voldsom travlhed på den helt fede måde! 🙂

Konfirmationsperioden er for mig en periode, hvor jeg er helt sikker på, jeg skal rydde kalenderen for samtlige aftaler andetsteds. Det er så intensiv en periode, jeg altid ser frem til med stor glæde når jeg, som I ved, lever og ånder for erhvervet som tryllekunstner og underholder.

Jeg ser altid frem til at levere den magiske underholdning, der bidrager med glæde, højt humør og fascination. Hvilket privilegie at jeg, med min underholdning, kan skabe så magiske og mindeværdige øjeblikke rundt i hele landet.

Men hvorfor er vi tryllekunstnere egentlig så eftertragtede som underholdning til konfirmationer? Hvad er det lige, der gør, at arrangører vælger lige præcis trylleri som deres foretrukne go-to underholdning? Lad mig give jer nogle bud på, hvorfor en tryllekunstner hitter til disse arrangementer.

Ung hovedperson = masser af engagement

Som bekendt er konfirmationsperioden blandt de største højtider for os tryllekunstnere. Det er som skrevet tidligere også den begivenhed, jeg suverænt har underholdt ved flest gange. Og det er lige fedt hver gang!

Det absolut fedeste er, at showet huser en hovedperson – endda en ung af slagsen. En ung, frisk og ofte energisk konfirmand, der som regel synes, at tryllekunstnere er ret fascinerende. Bl.a. det gør jeg brug af, når jeg står for underholdningen ved konfirmationer.

Konfirmandens reaktioner afspejles altid hos det øvrige publikum. Derfor er jeg også altid meget interesseret i at henvende mig direkte til konfirmanden, da dennes reaktion betyder ufattelig meget. Det er vigtigt, at jeg allerede fra start får gjort et godt og positivt indtryk på ham/hende. Derudover er det ham/hende, jeg er der for, så at han/hun får den bedste oplevelse er mit job at sørge for.

Jeg er også af den opfattelse, at de fleste unge i 13-14-årsalderen er tosset med opmærksomheden, der følger med. Derfor tilrettelægger jeg den magiske underholdning således, at konfirmanden bliver en central del af tryllerierne.

Desuden er det vigtigt, konfirmanden føler, at showet personligt er til ham/hende. Det opnås bl.a. gennem dialog med arrangøren, så tryllekunstneren får et unikt indblik i, hvilken type og hvilke kvaliteter konfirmanden besidder. På den måde skræddersyes showet til arrangørens, selskabets og konfirmandens behov, hvilket sætter et unikt og personligt præg på tryllekunstnerens optræden.

Underholdning for hele aldersspektret

Konfirmationer kendetegnes ved, at selskabet rummer gæster i alle aldersklasser. Der er typisk både helt små børn og ældre deltagere til stede, som alle skal kunne opretholde koncentrationen under showet. Trylleri er en ganske unik underholdningsform, som ikke er aldersbetinget. Enhvers hjerne kan manipuleres og snydes – og det uanset alder og erfaring.

At booke en tryllekunstner som underholdning er derfor et ideelt valg, da trylleri er noget, alle kan fascineres af. Mit konfirmationsshow er konstrueret med målet om at skabe fascination og en masse ”WAUW”-øjeblikke.

Grin igennem med en tryllekunstner

Mystik og fascination som enkeltstående elementer, når en tryllekunstner optræder, er sjældent nok til at skabe den mindeværdige oplevelse. Tryllekunstneren er nødt til sideløbende at skabe stemning, engagement og højt humør. Her er ordet underholdningsværdi et nøgleord og helt centralt, hvis selskabet skal opnå en positiv oplevelse. Heldigvis er mange tryllekunstnere eksperter i netop det at skabe en høj underholdningsværdi.

En høj underholdningsværdi betyder, at publikum er godt underholdt hele vejen igennem showet. En måde at opnå det er at inddrage underliggende komik og humor. Det sikrer, at publikum får grinet igennem, og på den måde medvirker det til, at showet opleves langt bedre.

Et anderledes indslag

Til afveksling fra den mere traditionelle konfirmation, hvor sange og taler er bærende elementer, lader det til at flere og flere fristes af mere atypiske og utraditionelle måder at planlægge underholdningen.

Et magisk indslag er så anderledes en underholdningsform, at det med garanti er noget, der vil blive husket. Derudover skaber en tryllekunstner, når han har takket af, et helt naturligt og oplagt samtaleemne, som bringer nyt liv til konfirmanden.

Blevet klogere på underholdningen?

Der er altså flere faktorer, der danner grundlag for, hvorfor en tryllekunstner er det rigtige valg til konfirmationen. Heldigvis har mange arrangører præcis de samme overvejelser i tankerne, når de skal planlægge underholdningen for konfirmanden.

Jeg er omsider i gang med at optræde igen – de udskudte konfirmationer venter forude i hobetal. August og september bliver de absolut travleste i hele min karriere – men jeg glæder mig!

Har I planlagt underholdningen til konfirmationen? Hvis ikke, kan jeg trygt anbefale jer en tryllekunstner her. 🙂

Mit show kan opleves i hele Danmark – læs mere om underholdning i Jylland, underholdning på Fyn og underholdning på Sjælland.

Jeg kan desuden hurtigt kontaktes via kontaktformularen, hvis I ønsker mere information eller blot et uforpligtende tilbud på underholdningen.

På gensyn og rigtig dejlig dag!

//Nicolaj

Andre
blogsider