Giv jeres selskab et magisk minde med tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen

3 gode grunde til at vælge Nicolaj som tryllekunstner

  • Skræddersyet show – hovedfokus består i, i samarbejde med arrangøren, at konstruere og tilrettelægge showet efter arrangørens forventninger, behov og ønsker. Det er altså for Nicolaj en vigtig del, at hans optræden er med fokus på den/de ting, arrangøren finder relevant. Skal fødselaren eksempelvis i fokus? Endda på en bestemt måde? Skal Bryllupsparret overraskes med en særlig optakt til underholdningen? Skal personlige oplysninger om nogen fra selskabet indgå? Mulighederne er mange, og alle disse ting samt mange flere er der mulighed for at drøfte med Nicolaj.
  • Publikumsinteraktion – som underholdende tryllekunstner er publikum ikke blot observerende, snarere tværtimod. Nicolaj har for vane at inddrage hele sit selskab undervejs i showet, så oplevelsen fremstår både mere nærværende og personlig. Det er hans klare opfattelse, baseret på over et årtis erfaring, at stemningen ryger ekstra meget i vejret, når selskabet inddrages både fysisk og psykisk.
  • Et magisk mindeEnhver, der har oplevet trylleri og tankelæsning, vil vide, at det kan noget helt specielt. Underholdningsformen er ikke aldersbaseret – dvs. alle aldersgrupper har samme forudsætninger for at opleve den dybe fascination. At få læst sine tanker er eksempelvis noget af det, arrangørerne gennem tiden har sagt, er det allermest vilde, og at de stadig erindrer showet, fordi det føltes komplet vanvittigt. Dermed skabes et magisk minde, selskabet vil have tilfælles. Formentlig resten af deres liv.

”Da du var gået, kom brudeparret op til mig med reaktionen på dit show. Deres eneste ord var: WAUW!”

Kasper Svejstrup, bryllup

Derfor skiller Nicolaj sig ud

Foruden evnen til at levere et gennemført show med masser af imponerende effekter, skiller Nicolaj sig for alvor ud på hans gennemgående humor showet igennem. Han sørger hele tiden for at bakke sin optræden op med sjove indfald og skøre påfund, som giver showet et friskt pust og skaber nærvær. Det bedste er næsten, at han elsker at improvisere over ting og sager, imens showet er i gang – det er ofte de improviserede jokes, der skaber de største grin.

Du er desuden altid velkommen til at læse mere om, hvad arrangørerne siger om Nicolaj ved at klikke her.

Book i god tid

Eftersom Nicolaj er tryllekunstner på fuld tid, er han også eftertragtet. Derfor bedes I, hvis I har tanker om at booke ham, kontakte ham gerne i så god tid som muligt, så andre arrangører ikke kommer jer i forkøbet.

Her optræder Nicolaj

  • Jylland
  • Fyn
  • Sjælland

Har du tanker på en optræden andetsted (Norge, Sverige, Tyskland), er det ligeledes noget, Nicolaj vil have mulighed for. Kontakt ham for nærmere info her.

Publikumsinteraktion og dyb koncentration

Gratis og uforpligtende samtale

Har du interesse i at høre eller læse mere om, hvad Nicolaj kan tilbyde lige netop jeres arrangement, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen og modtage et helt gratis og uforpligtende tilbud.