Skip to content

Giv gæsterne en særpræget og helt unik oplevelse

Forbløf selskabet

Nicolaj har haft trylleriet som passion i mere end fjorten år. Gennem årene har han udviklet og finpudset sin karakter, og derfor kan gæsterne være helt trygge ved at lade Nicolaj stå for underholdningen. Intet er overladt til tilfældighederne, når han gør sin entré som tryllekunstner og underholder.

Med mange års erfaring og mere end 500 shows i bagagen ved han, hvad der fungerer. Mange år er gået med at teste både effekter, rekvisitter og komik. Derfor har han i dag fundet frem til lige præcis det show, der fungerer allerbedst, og som skaber de mest fascinerende øjeblikke.

Disse shows tilbyder Nicolaj

Overordnet set er der to underholdningsformer, Nicolaj tager rundt i landet og optræder med: Close-up trylleshowet og stand-up trylleshowet. Disse showtyper er vidt forskellige og har hver især deres unikke fordele. Stand-up showet er primært for større forsamlinger, hvor close-up showet henvender sig til det mindre og mere intime arrangement. Nedenfor er beskrevet på mere dybdegående vis, hvad showsene indeholder samt hvilke arrangementer, de primært egner sig til.

Stand-up trylleshow

*Arrangørernes favorit

Et stand-up trylleshow betegner showtypen, hvor Nicolaj optræder for hele selskabet på én gang. Det giver mulighed for et oplagt samtaleemne efterfølgende. Publikum kan på kryds og tværs konferere over, hvad de lige har oplevet. Et andet nævneværdigt aspekt er, at showet kan gøres mere personligt ved at inddrage hele selskabet aktivt i tryllerierne.

Derudover spiller rekvisitterne en afgørende rolle. Modsat close-up trylleshowet vil Nicolaj anvende større rekvisitter, der let kan ses fra gæsternes pladser. Foruden større rekvisitter vil stand-up showets effekter også skille sig ud på deres størrelse. Desuden er begreberne “mentalisme” og “forudsigelser” hyppigt anvendt under stand-up showet.

Stand-up showets fordele

Showet er oplagt til selskaber, der trænger til én på opleveren og samtidig vil grine godt igennem. Alle effekterne bakkes op af underliggende humor og komik, som for alvor skyder stemningen i vejret.

Nicolaj skræddersyer altid sit show til arrangementet. Det gør han sammen med arrangøren, som har mulighed for at præge showets indhold. På den måde tilpasses showet til festen.

Derudover bruges publikum flittigt undervejs. Nicolaj engagerer alle, så oplevelsen bliver personlig. Samtidig sikrer det, at koncentrationen bibeholdes.

Close-up trylleshow

Close-up trylleshowet dækker over showtypen, hvor magien sker helt tæt på selskabet. Her inddeler Nicolaj typisk gæsterne i små grupper, som han tryller for i 10-15 min. Grupperne består som regel af 5-10 gæster.

I close-up trylleshowet ligger den store forskel bl.a. i rekvisitterne. Hvor stand-up showet fokuserer på større rekvisitter, kendetegnes close-up showet på dets små rekvisitter. Nicolaj gør flittigt brug af mønter, bolde, kort og elastikker, som gæsterne har mulighed for at se helt tæt på.

Med disse genstande vil Nicolaj demonstrere små, hyggelige og fascinerende sekvenser, hvor trylleriet ofte foregår i publikums egne hænder. Close-up showet er en showtype, der baseres på intimitet, hygge og nærvær.

Her er close-up showet ideelt

På messer eller ved receptioner kan close-up trylleshowet noget helt unikt. Generelt ved events hvor gæsterne ikke har en fast plads, kommer close-up showet til sin ret. Her er det oplagt at give Nicolaj et fast sted at stå, hvor han kan tiltrække kunder, gæster eller andre interesserede.

Showet fungerer rigtig godt til at bryde isen eller samle gæsterne eventuelt i starten af et arrangement. Fordelen ligger i, at gruppen af gæster vil have et naturligt og oplagt samtaleemne efterfølgende, der skaber grobund for videre dialog.

Close-up showets fordele

Showet henvender sig til det hyggelige og afdæmpede selskab. Generelt arrangementer hvor underholdningen ikke må blive for altoverskyggende.

Selvom små hverdagsobjekter ikke umiddelbart lyder hverken fascinerende eller imponerende, så bliver de det i Nicolajs hænder. Mønter forsvinder, elastikker går i stykker og reparerer sig selv, og kort skifter farve og dukker op mærkværdige steder. Trylleriet bakkes desuden op af en masse humor, så alle er godt underholdt.

Alt det og meget mere vil Nicolajs close-up trylleshow byde selskabet på.

Fælles for showtyperne

Showtyperne har tilfælles, at de hver især giver anledning til fordybende samtaler efterfølgende. Derudover sørger Nicolaj altid for at strukturere showsene, så de matcher arrangørens forventninger og ønsker til en ekstraordinær oplevelse.

Desuden spiller dyb fascination, højlydt latter og stor underholdningsværdi afgørende roller, og viser sig som de gennemgående temaer fra starten af Nicolajs optræden og helt til slut.

Er I i tvivl om hvilket arrangement, der passer bedst til jeres fest? Kontakt Nicolaj, så han kan hjælpe jer.