Book tryllekunstner til konfirmationen

Book tryllekunstner til fødselsdagen

Book tryllekunstner til julefrokosten

Book tryllekunstner til brylluppet

Book tryllekunstner til firmafesten

Book tryllekunstner til festen

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen – moderne magi!

Nicolaj tilbyder forskellige typer af shows til specifikke arrangementer. Det kommer ultimativt an på arrangementets type, aldersgruppen, selskabets størrelse osv.

Helt overordnet set er der to typer underholdningsformer, Nicolaj tager ud og optræder med: Close-up og Stand-up. Disse er skitseret nedenfor.

Stand-up trylleshow

Et stand-up trylleshow betegner den showtype, hvor Nicolaj står foran hele selskabet på én gang og tryllerbinder jer. Her vil rekvisitter som mønter, kort og bolde som udgangspunkt ikke være del af showet. Det er tilfældet, da man som publikum har svært ved at se så små rekvisitter, når Nicolaj står på “scenen” foran alle på én gang. Under stand-up trylleshowet vil han kaste sig ud i eksperimenter, tankelæsning og et forsøg på ægte magi. Dertil kan han garantere, at der vil opstå mange overraskelser undervejs.

Hvorfor et stand-up trylleshow?

Selskabet bliver her til én stor enhed, hvor alle ser og oplever det samme. Showet vil i utrolig høj grad være præget af publikumsinddragelse, højlydte grin og dyb fascination. Det er ydermere en stor oplevelse, når hele selskabet får anledning til at dele det, de har oplevet med hinanden bagefter. Under close-up trylleshowet ser forskellige grupper af publikum forskellige tricks, så der er ikke det samme fællesskab involveret som under stand-up trylleshowet. Denne showtype er det helt rette valg til stort set alle typer arrangement.

Varigheden på Nicolajs stand-up trylleshow er på ca. 40 min.

Close-up trylleshow

Et close-up trylleshow betegner det show, hvor magien kommer helt tæt på. Her vil rekvisitter som mønter, kort og bolde gøre være nogle af de foretrukne redskaber, Nicolaj anvender. han vil sidde helt tæt på jer ved bordet, eller gå rundt mellem bordene og vise små fascinerende sekvenser med hverdagsgenstande. Derudover er der en stor portion humor indblandet, og flere fra publikum får lov at deltage aktivt under Nicolajs “mini-shows”.

Hvorfor et close-up trylleshow?

Et close-up trylleshow er for det mere hyggelige og afdæmpede selskab. Et selskab, som blot vil sidde i rolige omgivelser og opfange magien udfolde sig helt tæt på – og stadig blive taget ved næsen. Det er en mere intim oplevelse, idet Nicolaj sidder med ved bordet, og har en lille gruppe af mennesker omkring sig.

Varigheden på Nicolajs close-up trylleshow er ca. 45-60 min.

Fælles for tryllekunsttyperne

Showtyperne har begge det tilfælles, at det giver anledning til adskillige samtaler både under og efter showet. Nicolaj tilpasser og konstruerer altid sit show, så det passer bedst muligt til jeres behov. Er du i tvivl om hvilket show, der er det rigtige til dit arrangement? – Tøv ikke med at kontakte ham. Han er altid klar til at hjælpe og rådgive. Du finder desuden hans kontaktformular på kontaktsiden.

Forvirret?

Ovenstående kan lyde en smule uoverskueligt, men tag ikke fejl! Nicolaj har nedskrevet fakta om de specifikke showtyper, så I slipper for forvirringen. I er meget velkommne til at benytte én af linksene øverst på siden alt efter, hvilket arrangement I ønsker information omkring. Rigtig god fornøjelse.

Er der behov for at se mere fra Nicolaj, er han også at finde på de sociale medier:

Facebook: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Youtube: Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Instagram: nico_mogensen