Skip to content
Magisk Og Fascinerende Underholdning Til Konfirmation

Halløjsa folkens,

Velkommen til denne måneds blogindlæg. Dette indlæg bliver det sidste officielle, inden konfirmationsperioden starter (og den bliver helt igennem vild!). Jeg ser altid med stor glæde frem til denne periode, da det er den suverænt bedste, travleste og hyggeligste at være en del af for mig som professionel tryllekunstner og underholder.

Derfor har jeg også brugt de seneste mange uger og måneder på at forberede mig så godt som overhovedet muligt, så jeg er helt sikker på, at mit konfirmationsshow spiller 100%. Gennem hele mit liv har jeg været utrolig selvkritisk, så derfor føler jeg stort set heller aldrig, at noget i mit eget liv spiller 100% (for 100% er jo alligevel en del ;-)). Dog er jeg med årene blevet bedre til at lytte til andre menneskers respons på de ting, jeg udsætter dem for, og skal jeg tro dem, har jeg heldigvis et rigtig fint show at præsentere, når jeg om et par uger drager land og rige rundt ved div. konfirmationer.

Jeg skal (igen) i år optræde som tryllekunstner på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Det er jeg egentlig ganske godt tilfreds med, da hver sin landsdel har sin egen charme. Derudover elsker jeg at besøge forskellige ”kulturer” og på den måde få manet en masse fordomme til jorden.

Alt i alt glæder jeg mig ufattelig meget til at underholde som tryllekunstner til konfirmation.

Jeg rejser til Tenerife

Inden det helt går løs, rejser min kæreste og jeg dog en uge til Tenerife, hvor vi får mulighed for at lade batterierne op og være 99,99999% klar til hverdagen, der rammer igen (en hverdag, jeg virkelig glæder mig til!). Heldigvis har jeg i mit erhverv som professionel tryllekunstner ikke et decideret behov for at lade batterierne op, da jeg stortrives med at underholde diverse selskaber. Jeg er og har altid været en person, der elsker at underholde andre mennesker, og derfor er jeg også meget passioneret omkring mit erhverv som tryllekunstner.

Faktisk kan jeg i perioder have ufattelig svært ved at slippe mit erhverv, da jeg synes, det er både spændende og givende. Når alt det er sagt, glæder jeg mig naturligvis også til at drage sydpå, ned til varmen (20-25 grader pt.), hvor vi har planlagt en masse ture på egen hånd. Fun fact: Udover at have en stærk interesse for tryllekunst, er jeg en meget aktiv person, der går højt op i mit helbred. Et godt helbred (jeg har f.eks. stort fokus på kost, træning og generel motion) giver mig overskud og mindre koncentrationsbesvær, så jeg kan holde mig skarp – især på scenen. Det er noget, jeg prioriterer ekstremt meget.

Derfor skal Tenerife ikke kun nydes fra solsengen eller ved poolen – vi (min kæreste og jeg) skal derimod vandre en masse i bjergene, hvilket vi glæder os meget til. Generelt er jeg tilhænger af at tage væk fra virkeligheden (læs: i Danmark) indimellem, og det er også derfor, at vi gerne vil kunne rejse 4-5 gange om året, hvis muligheden byder sig. Heldigvis har jeg et erhverv, hvor jeg ikke skal stå til ansvar for andre end mig selv (og arrangørerne og selskaberne selvfølgelig). Jeg planlægger selv min arbejdsdag og kan tage fri, når det passer ind. Det er nu ganske rart.

Skynd jer at booke årets underholdning til konfirmationen

Jeg har efterhånden meget få ledige datoer tilbage i min kalender, men det er stadig muligt at booke mig som tryllekunstner til konfirmation.

Send en direkte forespørgsel i dag ved at udfylde kontaktformularen på kontaktsiden. Herefter vender jeg fluks tilbage med et skræddersyet tilbud til jeres arrangement. Foruden konfirmationsoptrædener kan jeg selvfølgelig også bookes som tryllekunstner til fødselsdag, tryllekunstner til bryllup eller som tryllekunstner til firmafest i denne periode.

Jeg håber, I har fundet det interessant at læse endnu et blogindlæg fra mig og min tilværelse.

Alt det bedste, og rigtig god dag – vi skrives ved i april! 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider