Sørg for at gæsterne får en ekstraordinær oplevelse med tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen. Med fascinerende effekter og højt humør giver han gæsterne et minde for livet, de vil huske og se tilbage på.

Læs med på denne side om, hvorfor lige netop Nicolaj er garant for unik underholdning til kobberbrylluppet.

Nicolaj kan bookes ved at gå direkte til kontaktsiden.

”Vores kendskab til trylleri var begrænset, da vi hørte om Nicolaj. Alligevel besluttede vi efter gode samtaler at booke ham til vores datters kobberbryllup. Det, vi oplevede, er svært at forklare, men i guder, hvor var det fedt!”

– Karsten Søgaard, bryllup

På disse måder adskiller kobberbrylluppet sig

Kobberbrylluppet hører til blandt de allermest hyggelige og selskabelige begivenheder, Nicolaj optræder til. Et selskab, der som oftest kender hinanden på forhånd, har som regel et glimrende udgangspunkt for at lade sig underholde. Af samme grund er det en af Nicolajs favoritbegivenheder at underholde til.

Kobberbrylluppet har, som andre arrangementer ikke har, den særlige værdi, at der er to hovedpersoner til stede. Det giver Nicolaj muligheden for at inddrage de to hovedpersoner på samme tid, så de kommer lidt ekstra i centrum. Sammen med ham vil bryllupsparret kaste sig ud i sjove eksperimenter og magiske finurligheder, som binder parret (endnu) tættere sammen. Alt sammen sker naturligvis med en humoristisk undertone, så ingen ydmyges eller bringes i forlegenhed.

Derudover er Nicolas kobberbryllupsshow ikke beregnet som en ”ice-breaker” i dette tilfælde. En ”ice-breaker” er udtryk for, at Nicolaj bruger showet til at bløde stemningen op, som derefter skaber et naturligt samtaleemne gæsterne iblandt. Typisk vil et sådan trylleshow placeres i starten af arrangementet. Til kobberbrylluppet er der dog ikke behov for, at gæsterne skal have et samtaleemne, da de på forhånd kender hinanden. De kan med andre ord selv skabe og føre samtalerne. Og det er lige præcis her, kobberbrylluppet skiller sig ud. Stemningen er på forhånd som regel afslappet, løssluppen og hyggelig, hvilket giver grobund for et højt, naturligt engagement hos selskabet.

Læs mere om Nicolajs bryllupsshow.

Med Nicolajs trylleshow vil I opleve:

  • Høj publikumsinddragelse
  • Grinegaranti og improviserede finurligheder
  • Fascinerende effekter
  • Tankelæsning
  • Eksperimenter
  • … Og meget mere!

Nicolajs standard bryllupsshow indeholder noget for enhver smag. Showets varighed er på 35 min. Dog er der mulighed for forlængelse/forkortelse alt efter behov.

Humor og publikumsinddragelse

Sådan er Nicolajs trylleshow

Som professionel tryllekunstner og tankelæser leverer Nicolaj et show spækket med fascinerende øjeblikke og højlydte grin.

Sammen med arrangøren sørger Nicolaj altid for at skræddersy sit show, så det passer til arrangørens ønsker. Ønskes der for eksempel en overraskende entré, fordi kobberbryllupsparret ikke er vidende om Nicolajs ankomst? Ønskes bestemte effekter? Ønskes inddragelsen af parret på en bestemt måde? Kun fantasien sætter grænserne.

Læs mere om, hvordan Nicolaj konstruerer sit bryllupsshow her.

Tryllekunstner og tankelæser

Med over tretten år på bagen er Nicolaj en særdeles garvet mand i faget. Gennem årene og med mere end 300 shows på kontoen, har han suget al den erfaring til sig, han kan. Derfor har han i dag opnået en selskabsforståelse, der er helt speciel. Han ved, hvad der virker, og leverer kun det allerbedste og mest gennemtænkte. Det gælder således både hvad trylleri, tankelæsning og humor angår.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere og tryllekunstner Nicolaj Mogensen.

Book nu, og modtag et tilbud

Nicolaj er åben for bookinger netop nu og kan bookes via kontaktformularen. Arrangører bedes være opmærksomme på, at det opfordres til at booke ham i god tid, da Nicolaj er en eftertragtet underholder. Særligt i perioderne april-juni og oktober-december er det en god idé at være ude i god tid.

Han glæder sig meget til at høre fra jer.