Skip to content

Underholdning Til Kobberbryllup

Blæs gæsterne og kobberbryllupsparret bagover med et
magisk indslag fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Med Nicolajs trylleshow vil I opleve

  • Høj publikumsinddragelse
  • Lattergaranti og improvisationskomik
  • Utrolige effekter
  • Mentalisme
  • Eksperimenter
  • … Og meget mere!

Nicolajs standard bryllupsshow indeholder effekter og elementer for enhver smag. Showets varighed er som udgangspunkt beregnet til 35 min. Dog er der rig mulighed for at forlænge eller forkorte showet alt efter arrangørens behov og tidsplan.

Sådan er Nicolajs trylleshow

Som professionel tryllekunstner leverer Nicolaj et show spækket med overraskelser, magiske mirakler og højlydte grin.

I fællesskab med arrangøren sørger han altid for at skræddersy showet, så det matcher arrangørens forventninger. Ønskes der for eksempel en overraskende entré, fordi kobberbryllupsparret ikke er vidende om Nicolajs ankomst? Ønskes bestemte effekter til selve showet? Ønskes inddragelsen af parret på en bestemt måde? Kun fantasien sætter grænsen, og Nicolaj finder sammen med arrangøren frem til det bedste resultat.

Læs mere om, hvordan Nicolaj konstruerer og sammensætter sit bryllupsshow her

På disse måder adskiller kobberbrylluppet sig

Selskabets kendskab
Kobberbrylluppet hører til blandt de allermest hyggelige og selskabelige begivenheder, Nicolaj bidrager med underholdning til. Et selskab, der som oftest kender hinanden godt på kryds og tværs, har et ganske glimrende udgangspunkt for at lade sig underholde. Af samme årsag er det en af Nicolajs absolutte favoritbegivenheder at underholde ved.
To hovedpersoner i centrum
Arrangementet har den særlige værdi, at der er to hovedpersoner til stede. Det giver Nicolaj mulighed for at inddrage de to hovedpersoner under showet, så de kommer lidt ekstra i centrum. Sammen med ham vil bryllupsparret kaste sig ud i sjove eksperimenter og magiske finurligheder, som binder parret endnu tættere sammen. Alt sammen sker naturligvis med en humoristisk undertone.
Placer showet strategisk
Generelt set bør bryllupsshowet ikke anvendes til at bryde isen ved festens start. Til kobberbrylluppet er der som udgangspunkt ikke behov for, at gæsterne skal påduttes et samtaleemne allerede fra start, da de på forhånd kender hinanden godt og derfor selv kan skabe samtalernes emner. Et godt udgangspunkt er at placere en sådan optræden efter hovedretten/buffeten.
Previous slide
Next slide

Tryllekunstner med erfaring

Med over fjorten år i branchen er Nicolaj en særdeles erfaren mand. Gennem årene og med mere end 500 shows på kontoen har han suget al den erfaring til sig, han kan, og taget ved lære af den. Derfor har han i dag bl.a. opnået en humor- og selskabsforståelse, der er ganske prisværdig. Han ved, hvad der virker hos et selskab, og han leverer kun det allerbedste og mest gennemarbejdede materiale. Det gælder således både hvad trylleri, mentalisme og komik angår.

Jeg vil gerne læse mere og tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Her optræder Nicolaj

Nicolaj er en eftertragtet tryllekunstner i hele Danmark. Derfor har han også aktivt valgt at optræde bredt. Han optræder som:

Derudover optræder Nicolaj også i udlandet og på engelsk. Kontakt ham da for at høre nærmere.

Oplev Showet

Nicolaj er åben for booking netop nu og kan kontaktes hurtigt via kontaktformularen. Arrangører bedes være særligt opmærksomme på, at de opfordres til at booke ham i god tid, da han er en eftertragtet underholder. Specielt i perioderne april-juni og oktober-december er det en god idé at forespørge på Nicolaj i god tid. Han glæder sig meget til at høre fra jer.