Skip to content

Tryllekunstner København

Oplev et dybt fascinerende show fra tryllekunstner
og mentalist Nicolaj Mogensen i København

Aktivt publikum

at inddrage sit publikum er noget af det absolut mest betydningsfulde som professionel underholder. Nicolajs show tager udgangspunkt i, at publikum skal være deltagende og ikke blot observerende. Ved at være aktivt deltagende opfatter publikum sig selv og tryllekunstneren som værende én stor enhed, som medvirker til at alle føler sig afslappet og trygge. Graden af inddragelse og det faktum, at hele selskabet er en aktiv del af showet, gør, at ingen kommer til at fremstå dum eller bliver ydmyget.

Netop publikumsinteraktionen er én af Nicolajs helt store varemærker, når han bidrager med underholdning til festen.

Nicolajs guide til det gode show

At kunne improvisere
At evne det at kunne improvisere over uforudsete handlinger, er guld værd som tryllekunstner. Det skaber en unik samhørighed, og gør samtidig oplevelsen personlig og nærværende. Nicolaj har gjort det til sit varemærke at improvisere, når han optræder. Ofte ender det med at være de jokes, som Nicolaj ikke på forhånd har planlagt, der virker bedst.
Mere sjov og mindre alvor
Tryllekunstneren, der leverer underholdningen, ønsker at opnå, at selskabet glemmer al omkringværende negativitet og stress for en stund. Nicolaj er indbegrebet af sjove indspark, som i den grad medvirker til, at selskabet drages ind i og fastholdes i hans univers.
Selskabsforståelse
For at skabe en feststemning som optrædende tryllekunstner, er udgangspunktet at kunne sætte sig ind i, hvad selskabet tænker og føler. Først når tryllekunstneren har gjort det, bliver denne bevidst om, hvad der skal til for at underholde et selskab. Nicolaj har i mere end et årti perfektioneret sit show og sin måde at anvende publikumsinteraktionen på. Kendskabet til publikum og erfaringen skinner derfor tydeligt igennem i showet.
Previous slide
Next slide

Dette kan gæsterne se frem til

  • Magi, mentalisme og manipulation med et tvist
  • Trylleri med jeres selskab i fokus
  • Effekter, selskabet aldrig har set før
  • Gennemgående humor
  • En oplevelse selskabet med garanti vil huske

Klar, parat, showstart!

Som udgangspunkt passer Nicolajs trylleshow til alle tidspunkter på dagen. Dog anbefaler han selv, at et oplagt tidspunkt er efter hovedretten eller buffeten. Mest fordi et sultent publikum hurtigt bliver et ukoncentreret publikum. Med mad i maverne er selskabet mere tilbagelænet og klar til at modtage underholdningen.

Trylleshowet er også flittigt anvendt som “ice breaker”, da det løsner stemningen op og giver selskabet noget at snakke om efterfølgende.

Modtag tilbud

Det er til enhver tid muligt at sende en direkte forespørgsel til Nicolaj ved at udfylde hans kontaktformular. Beskriv gerne så præcist som muligt, hvad du søger. Han glæder sig til at høre, hvordan han kan være med til at skabe arrangementets højdepunkt.