Oplev tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen i København.

Kontakt ham for et uforpligtende tilbud nu.

Nicolajs guide til det gode trylleshow

  • Selskabsforståelse – for at skabe en feststemning som optrædende, er udgangspunktet at kunne sætte sig ind i, hvad selskabet tænker og føler. Først når det er grundig bearbejdet, blive man bevidst om, hvad der skal til for at underholde et selskab. Nicolaj har i mere end et årti perfektioneret sit show og sin publikumsintraktion. Kendskabet til publikum og erfaringen som showman skinner derfor klart igennem, når Nicolaj gør sin entre som professionel underholder.
  • At kunne improvisere – at evne det at kunne improvisere over ting, som finder sted til det pågældende arrangement, er guld værd som tryllekunstner. Det skaber en samhørighed selskabet iblandt, og gør samtidig stemningen både personlig og nærværende. Nicolaj har gjort det til sit varemærke at improvisere, når han optræder. Og ofte ender det med at være de jokes, som ikke er planlagt, der er de sjoveste.
  • Mere sjov, mindre alvor – tryllekunstneren, der leverer underholdning, ønsker at opnå, at selskabet glemmer alle omkringliggende stressfaktorer for en stund. Det skal være en oplevelse udover det sædvanlige, som kan fange og fascinere selv et uoplagt publikum. Det er naturligvis tryllekunstnerens job at sørge for, at dette kommer til at ske. Lykkes det ikke, kan showet i værste tilfælde opfattes som værende ligegyldigt og kedeligt. Nicolaj er indbegrebet af sjove indspark, som i den grad medvirker til, at selskabet drages og fastholdes i hans univers.

Et deltagende publikum

at inddrage sit publikum er noget af det absolut mest betydningsfulde som underholder. Nicolajs show tager udgangspunkt i, at publikum skal være deltagende og ikke blot observerende. Ved at være deltagende opfatter publikum sig selv som en stor enhed, hvor alle generelt er mere afslappede og trygge. Her er der ingen, som fremstår ”dumme” eller bliver ydmyget, fordi alle inddrages i højere eller lavere grad.

”Iben er stadig mundlam over, hvordan du læste hendes tanker. Tak for et virkelig flot show til hendes konfirmation.”

– Anette Mortensen, konfirmation

Dette kan I se frem til

  • Tankelæsning og manipulation med et tvist
  • Trylleri med jeres selskab i fokus
  • Effekter, du aldrig har set før
  • Gennemgående humor
  • En oplevelse, I med garanti sent vil glemme

Hvornår bør trylleshowet starte?

Som udgangspunkt passer Nicolajs trylleshow til alle tidspunkter på dagen. Dog anbefaler han selv, at et godt tidspunkt er efter hovedretten/buffeten. Mest fordi et sultent publikum, hurtigt kan blive et ukoncentreret publikum. Med mad i maverne er selskabet som regel mere tilbagelænet og klar til at modtage underholdningen.

Dog er trylleshowet også oplagt som “ice-breaker”, da det løsner stemningen op og giver selskabet noget at snakke om.

Gratis og uforpligtende tilbud

Det er til enhver tid muligt at sende en direkte forespørgsel til Nicolaj ved at udfylde hans kontaktformular. Han glæder sig til at høre, hvordan han kan skabe festens højdepunkt.

Publikumsinddragelse og højt humør