Skip to content

Tryllekunstner Odense

Tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen leverer hårdtslående underholdning i Odense, som gæsterne vil huske

Magi og mystik i Odense

Som professionel tryllekunstner udmærker Nicolaj sig især ved sin originale tilgang til trylleriet. Han skriver og konstruerer selv sine shows, så han er sikker på, at alt er, som det skal være.

Foruden titlen som tryllekunstner har Nicolaj perfektioneret sig indenfor mentalisme. Derfor indeholder hans show elementer fra begge verdener.

Nicolaj som kunstner hører ikke indenfor kategorien “traditionelle tryllekunstnere”. I stedet skiller han sig ud på sin moderne karakter, nutidige rekvisitter og yderst fascinerende effekter. Mere om det her

Her udmærker Nicolajs show sig

Høj underholdningsværdi
Nicolaj tager sit selskab med storm, og det vil allerede fra start drages ind i hans magiske univers. Det sker på baggrund af højt humør og hans væremåde, som opleves fængende og dragende. Desuden er Nicolaj en mester i at skabe smil og grin rundt hos hele selskabet.
Skræddersyet show
Det betyder utrolig meget, at gæsterne får en så personlig og nærværende oplevelse som muligt. I samarbejde med arrangøren spørger Nicolaj altid ind til, om denne har konkrete ønsker til showet. Det kan være, en overraskende entré ønskes, eller måske har arrangøren ønsker til selve showets indhold. Alt andet lige gør Nicolaj sit ypperste for at imødekomme arrangørens ønsker, da disse skaber grobund for den bedste oplevelse hos selskabet.
Publikumsinddragelse
Vanen tro gør Nicolaj som udgangspunkt altid brug af sit publikum, medmindre andet er aftalt. Det medvirker især til, at showet personliggøres, og koncentrationen skærpes. Har arrangementet én eller flere hovedpersoner, er det nærliggende at inddrage disse.
Magiske effekter
Med over et årtis erfaring i branchen har Nicolaj gennem årene afprøvet et væld af effekter. Det har gjort, at han i sit nuværende show kun har kvalitetseffekter, han kan stå inde for. Effekter, han med garanti ved vil skabe mystificerende øjeblikke selskabet iblandt.
Previous
Next

Tryllehowet for hele familien

Nicolajs optræden er kendt landet over for at favne bredt. Derfor bærer showet også undertitlen “trylleshowet for hele familien”. Der vil altså være rig mulighed for, uanset alder, at opleve dyb mystik og masser er fascinerende effekter. Netop denne disciplin har Nicolaj gennem adskillige år perfektioneret sig i. Han forsikrer alle arrangører, at showet virker ligeså godt hos oldemor Betty på 90, som det gør hos unge Carl på 14.

Af netop denne årsag er Nicolaj en højt respekteret og anerkendt tryllekunstner, da der ikke er mange underholdere af hans slags, som henvender sig til samtlige aldersgrupper.

Indhent gratis tilbud i dag

Nicolaj kontaktes ved at udfylde kontaktformularen. Kontakt ham gerne i så god tid som muligt, så underholdningen kan sikres i tide. Da Nicolaj er særdeles eftertragtet anbefales det at kontakte ham med minimum 1-2 måneders varsel. Forespørgslen er naturligvis helt uforpligtende.

Nicolaj glæder sig til at høre, hvordan I sammen
kan fortrylle selskabet.