Skal I afholde et arrangement i Odense eller omegn? Så er tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen garant for underholdningen. Med sin moderne stil og solide kvalitetseffekter sørger han for, at selskabet oplever et show, de sent vil glemme.

Send mig videre til Nicolajs kontaktformular.

Originalt trylleri og tankelæsning i Odense

Som professionel tryllekunstner udmærker Nicolaj sig især ved sin originale tilgang. Han skriver og konstruerer selv sine shows, så han er sikker på, at alt er, som det skal være. Derudover er han altid lydhør overfor en arrangør, som har specifikke ønsker til hans optræden.

Foruden titlen som tryllekunstner, har Nicolaj også perfektioneret sig indenfor tankelæsning. Derfor vil hans show som udgangspunkt bære elementer fra begge verdener. Nicolajs erfaring er, at trylleri og tankelæsning går så godt i spænd med hinanden, at det ville være dumt kun at inkludere den ene del i showet. Ved at benytte sig af elementerne fra begge verdener sikrer Nicolaj, at der er noget for enhver smag. Det sikrer desuden, at den ene del ikke bliver for tung, fordi der veksles imellem dem.

Nicolaj som optræder, hører ikke under kategorien af traditionelle tryllekunstner. Han forsikrer, der hverken vil indgå oversavninger, duer, kaniner, høje hatte eller hvide handsker. I stedet skiller han sig ud på sin moderne karakter og fascinerende effekter, der har et mere nutidigt aftryk.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere og Nicolajs show.

”Med både stand-up og magi formåede du, Nicolaj, at skabe en formidabel stemning blandt os alle. Vi var meget begejstret for dit show og anbefaler dig med glæde”

– Palle Dyrvig, firmaarrangement

Her udmærker Nicolajs trylleshow sig

  • Høj underholdningsværdi – Nicolaj tager sit selskab med storm. Det vil hurtigt drages ind i hans mystiske univers. Det på baggrund af entusiasmen og hans generelle væremåde, som vil opleves indgribende og dragende. Desuden er Nicolaj en mester i at skabe smil og grin rundt i hele lokalet. Han sætter stor pris på, at en tryllekunstner, foruden at snyde sit selskab, også kan være sjov og underholdende.
  • Skræddersyet show – det betyder utrolig meget, at gæsterne får en så personlig og nærværende oplevelse som muligt. I samarbejde med arrangøren spørger Nicolaj altid ind til, om der er konkrete ønsker til showet. Det kan være, en overraskende entre ønskes. Måske har arrangøren ønsker til selve showet. Måske er der en hovedperson til stede, som arrangøren kunne tænke sig, Nicolaj inddrager. Det er absolut ikke et krav, at arrangøren skal gøre sig tanker om showets udformning. Nicolaj har altid et show, der nok skal sætte tankerne i gang og skabe både latter og fascination.
  • Publikumsinddragelse – vanen tro gør Nicolaj som udgangspunkt altid brug af sit publikum, medmindre andet er aftalt. Det medvirker især til, at showet personliggøres og koncentrationen skærpes. Har arrangementet desuden en eller flere hovedpersoner, er det oplagt at inddrage disse.
  • Magiske effekter – med over et årti i branchen, har Nicolaj gennem årene afprøvet et væld af effekter. Det har gjort, at han i sit nuværende show kun har kvalitetseffekter, han kan stå inde for. Effekter, han med garanti ved vil skabe mystificerende øjeblikke selskabet iblandt.

… Oplev alt det og meget mere!

Læs mere om, hvilken tryllekunstner Nicolaj er.

Trylleri på TV

Indhent gratis tilbud nu

Nicolaj kontaktes ved at udfylde kontaktformularen her. Kontakt ham gerne i så god tid som muligt, så underholdningen kan sikres i tide. Da Nicolaj er særdeles eftertragtet, anbefales det at kontakte ham med 1-2 måneders varsel eller mere. Forespørgslen er naturligvis helt uforpligtende.

Nicolaj glæder sig til at høre, hvordan I sammen kan skabe den bedste fest for selskabet.