Skip to content

Tryllekunstner Horsens

Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til festen i Horsens

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Nicolaj har haft interessen for trylleriet lige siden begyndelsen af teenageårene. Passionen og interessen er med årene kun vokset, og i dag lever Nicolaj af at underholde professionelt til arrangementer rundt i hele Danmark.

En tryllekunstner kan vise de mest utrolige effekter, men har tryllekunstneren ikke gæsterne med, er det fuldstændig ligegyldigt. Med anvendelsen af selskabsforståelse, humor og selvironi opleves Nicolajs show som en yderst underholdende
affære sprængfyldt med morsomheder og jokes.

I dag anses Nicolaj som værende én af landets førende og mest eftertragtede tryllekunstnere med sine beskedne 29 år og +500 professionelle shows på CV’et. Han ved helt nøjagtigt, hvad det kræver at engagere og underholde et publikum.

I kraft af sin lange erfaring er han helt sikker på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Han har testet utallige showformer, jokes og rekvisitter af, hvilket gør, at han i dag står tilbage med kun det allerbedste. Nicolaj er ambitiøs og ønsker altid at yde sit absolut bedste.

Trylleshowet egner sig perfekt til

Er jeres arrangement ikke blandt ovenstående? Bare rolig, Nicolaj har optrådt til adskillige arrangementer, der falder langt udenfor normalen. Kontakt ham for at høre nærmere.

Showets kvaliteter

Få grinet godt igennem
Gennem årene har Nicolaj udviklet en unik egenskab, når det handler om at underholde publikum. Han skriver selv alle sine shows fra start til slut og går især op i at krydre det med underliggende humor. Nogle jokes er allerede skrevet på forhånd, og andre opstår pludseligt undervejs i showet – altså improviseret. Selskabet kan derfor forberede sig på at få grinet godt og grundigt igennem alle showets 35 minutter.
Sæt gang i selskabet
Gæsterne inddrages løbende i trylleshowet. Ved at gæsterne inddrages opretholdes koncentrationen og det høje humør. Et show, hvor publikum er aktivt deltagende, opleves både mere personligt og stærkt. Ved arrangementer med én eller flere hovedpersoner inddrages disse på anderledes, personlig og magisk vis.
Originalitet
Nicolaj skiller sig ud med sin måde at underholde på samt effekterne, han introducerer for sit publikum. Som professionel på området har han en noget mere moderne tilgang til trylleriet. Han benytter hverken duer, tryllestav eller kaniner under hans optræden. Til gengæld inddrages rekvisitter, som selskabet i højere grad kan forholde sig til.
Skab de perfekte rammer
Showet personliggøres i det omfang, det er muligt. Arrangørens inputs tages med i overvejelserne, når showet skrives og planlægges. Arrangøren kan eksempelvis have specifikke ønsker til effekterne i showet, Nicolajs entré eller inddragelsen af en mulig hovedperson.
Previous slide
Next slide

Send Nicolaj en forespørgsel

Klik dig let ind på kontaktsiden og udfyld rubrikkerne. Nicolaj vender tilbage inden for ganske kort tid med et uforpligtende tilbud på en solid omgang magisk underholdning.

Han glæder sig til at give selskabet en unik oplevelse.