Book tryllekunstner Nicolaj Mogensen til festen i Horsens.

Disse elementer skiller sig ud i trylleshowet

  • Originalitet – Nicolaj skiller sig især ud med sin måde at underholde på samt effekterne, han viser. Som professionel på området har han en noget mere moderne tilgang til trylleriet. Hvor den mere traditionelle tryllekunstner anvender gammeldags rekvisitter, sætter Nicolaj et mere nutidigt aftryk på showet. Han benytter hverken duer, tryllestav eller tørklæder under hans optræden. Til gengæld inddrages rekvisitter, som selskabet i højere grad kan forholde sig til – og som er ”up to date”.
  • Skab de perfekte rammer – showet personliggøres i det omfang, det er muligt. Arrangørens inputs kan ligeledes medvirke til at præge showets indhold. Der kan eksempelvis være specifikke ønsker til effekterne i showet, entréen (overraskende/ikke overraskende) eller inddragelsen af en mulig hovedperson.
  • Få grinet godt igennem – gennem årene har Nicolaj udviklet en unik egenskab til at underholde sit publikum. Han skriver selv alle sine shows fra scratch, og går især op i at tilføje gennemgående humor. Nogle jokes er skrevet på forhånd, og andre opstår undervejs i showet. Derfor kan selskabet forberede sig på at få grinet godt og grundigt igennem alle showets 30 minutter.
  • Sæt gang i selskabet – gæsterne inddrages løbende i trylleshowet. Ved at gæsterne inddrages, opretholdes koncentrationen og det høje humør. Et show, hvor publikum er aktivt deltagende, opleves mere personligt og nærværende. Ved arrangementer med en eller flere hovedpersoner (konfirmation, fødselsdag, bryllup osv.) inddrages disse på anderledes og personlig vis.

Det siger arrangørerne om Nicolajs trylleshow.

Elegant underholdning for alle aldre

Hvem er tryllekunstner Nicolaj?

Nicolaj har haft interessen for trylleriet siden starten af teenageårene. Passionen er med årene kun vokset, og i dag lever Nicolaj af at underholde professionelt til arrangementer i hele Danmark.

De sidste mange år har Nicolaj studeret kunsten at underholde og interagere med et selskab. En tryllekunstner kan vise de mest fantastiske og fascinerende tricks, men har tryllekunstneren ikke gæsterne med, er det ligegyldigt. Showet opleves hult og kedeligt. Ved at inkorporere selskabsforståelse, charme og selvironi, er Nicolajs show sprængfyldt med morsomheder.

I dag anses Nicolaj som en af landets førende og mest eftertragtede tryllekunstnere med +300 shows på CV’et. Han ved, hvad det kræver at engagere og underholde et publikum.

I kraft af sin lange erfaring er han helt sikker på, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Han har testet utallige showformer, jokes og rekvisitter af, hvilket gør, han i dag står tilbage med den højeste kvalitet.

Lær mere om Nicolaj.

”Der er vist kun et ord, der beskriver det show, du leverede hos os: FANTASTISK!”

– Carla Olesen, fødselsdag

Trylleshowet egner sig perfekt til

Nysgerrig? Send Nicolaj en forespørgsel

Klik dig let ind på kontaktsiden og udfyld felterne. Nicolaj vender tilbage inden for ganske få dage med et uforpligtende tilbud på underholdningen.