Skip to content
Et Tilbageblik På 2022 I En Tryllekunstners Liv

Yuuuup, så er dagens indlæg klar til alle jer, der finder mit atypiske erhverv som professionel tryllekunstner interessant. 🙂

Denne gang var min tanke, at jeg med dagens blogindlæg vil se tilbage på det år, der så småt er ved at være gået. 2022 har på mange måder været et fuldstændig vanvittigt år rent showmæssigt, og jeg har som optrædende tryllekunstner haft mere end en optræden hver weekend i gennemsnit. Og det siger altså ikke så lidt, nu hvor trylleri jo må siges at være et nicheerhverv.

Men hvordan kan det være, jeg har formået at optræde så meget som tryllekunstner i 2022? Lad mig tage jer med på rejsen.

Genåbning medfører mere underholdning og tryllekunst til fest

Jeg er overbevist om, at befolkningen har været godt og grundig trætte af den virus, der on and off medførte nedlukninger i hele landet gennem to et halvt år. 2022 blev heldigvis også året, hvor COVID ikke længere fik lov at styre samfundet, som vi har set det de foregående år.

Nedlukningerne har med al sandsynlighed medført, at befolkningen har tørstet efter og savnet at feste, more og hygge sig. Derfor har året 2022 også været året, hvor jeg har optrådt suverænt mest. Tilslutningen til afholdelsen af arrangementer har været kæmpestor, og hvor har det været fedt at kunne ligge de forgangne år bag os og nyde hinandens selskab.

En hurtig oversigt over fordelingen af shows fortæller mig, ikke overraskende, at konfirmationerne tilbage i foråret/sommeren og bryllupper (som har været gennemgående i hele 2022) har været de to helt store spillere i min planlagte kalender. Men også firmafester og julefrokoster har stået højt på listen over arrangementer, jeg er blevet booket som tryllekunstner og underholdning til.

Markedsføringen gav pote

Som jeg flere gange har været inde på i tidligere blogindlæg, gav nedlukningerne mig mulighed for at tænke i andre og nye baner, nu hvor jeg ikke havde mulighed for at optræde. Derfor kastede jeg mig over markedsføringsdelen i mit professionelle virke, når nu jeg alligevel var tvunget til at blive hjemme.

Markedsføringen har i dén grad medvirket til, at antallet af forespørgsler og gennemførte bookinger har været fuldstændig outstanding.

En lys fremtid forude – 2023 kan bare komme an!

Min formodning er, at 2023 bliver et år med en hulens masse optrædener – selvfølgelig med mig som tryllekunstner og mentalist. Allerede på nuværende tidspunkt har jeg booket en masse konfirmationersunderholdning ind i løbet af 2023, som løber af stablen i slutningen af marts og helt til udgangen af juni. Det bliver vildt, og jeg glæder mig! Konfirmationsfester er og bliver min favoritfest at underholde ved.

Derudover har jeg et par bryllupsfester samt et par fødselsdagsfester, hvor jeg også skal underholde som tryllekunstner. Det er egentlig normalt at have nogle shows booket ind allerede nu, men jeg forventer en masse forespørgsler, når vi kommer tættere på og ind i det nye år.

Ned i gear

Julestemningen har sænket sig i lejligheden, og nu vil jeg nyde alt, hvad julen indebærer de næste dage. Jeg havde årets sidste optræden for nogle dage siden, en firmajulefrokost, hvilket var en genial måde at afslutte 2022 på. Medarbejderne hos Dansk Cater A/S var glade, fascinerede, og flere af dem var pænt fulde. Præcis, som det skulle være!

Og nå ja, så rejser min kæreste og jeg en tur til den portugisiske ø Madeira fra d. 30. december til d. 8. januar – vi trænger til at koble af, og så skader det absolut ikke, at vejret på Madeira i januar ligger på mellem 15-20 grader. Det ser vi meget frem til, og vi glæder os til at prøve at fejre nytår i et andet land.

Efter vores hjemkomst d. 8. januar starter jeg stærkt ud med årets første show fredag d. 13. januar, hvor jeg skal optræde som tryllekunstner på Sjælland ved et guldbryllup. Jeg sidder allerede nu og planlægger, hvordan min optræden hos dem skal være og forløbe, og jeg er sikker på, det bliver ganske underholdende! 🙂

Tusind tak for, at I endnu en gang har læst med helt hertil. Det betyder helt vildt meget for mig! Hvis I har nogle emner, I synes, jeg skal gå i dybden med i fremtidige blogindlæg, så lad mig endelig vide det.

Nu vil jeg se frem til i senere, hvor andesteg, flæskesteg, sovs og kartofler står på menuen.

På gensyn i det nye år – rigtig god jul og godt nytår til jer allesammen.

//Nicolaj

Andre
blogsider