Venter den runde fødselsdag lige om hjørnet? Måske er maden og bordplanen allerede på plads, men hvad med underholdningen? Tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen er behjælpelig til netop denne dag.

Læs mere om Nicolaj på forsiden.

Giv gæsterne en magisk oplevelse

Hvorfor selv bruge tid på at planlægge underholdningen, når der findes professionel hjælp udefra? Nicolaj har med sine mere end tretten års erfaring indenfor trylleriet gjort det til sin levevej. Han er dybt passioneret og fremstår yderst professionel, når han gør sin entre som dagens/aftenens underholder.

Selskabet drages ind i en forunderlig og mystisk verden spækket med trylleri, tankelæsning, eksperimenter og en ordentlig portion humor. Publikum vil se effekter, de aldrig har set før. Og de vil opleve at få læst deres tanker, hvilket altid efterlades med et livslangt minde om en fantastisk aften.

Gå til Nicolajs mere dybdegående side “Tryllekunstner til fødselsdagen”.

Spænding og koncentration

Moderne magi med aktiv deltagelse

Som kunstner udmærker Nicolaj sig ved sin moderne tilgang til trylleriet. Der er ingen kaniner, høje hatte, handsker eller duer under hans optræden. Til gengæld for selskabet et væld af meget forskellige effekter, så der er noget for enhver smag.

Desuden går Nicolaj op i at levere et show, hvor også selskabet kommer i fokus. Et show kan hurtigt blive tørt og kedeligt, hvis ikke selskabet undervejs aktiveres. Derfor sørger Nicolaj hele tiden for, at hele eller dele af selskabet er både engageret og deltagende showet igennem. Simpelthen for at holde koncentrationen intakt.

Fødselaren vil ydermere opnå en noget større rolle undervejs – han/hun vil blive bedt assistere Nicolaj under forskellige sekvenser. Det skaber en både mere personlig, hyggelig og nærværende stemning blandt gæsterne.

Læs blogindlægget om 3 Gode Grunde Til At Booke En Tryllekunstner.

”Sørens 60-års fødselsdag og din optræden sad lige i skabet. Måden du fik selskabet med dig på og dine vanvittige tricks vidner om, at du er en utrolig kompetent og original performer. Tak for en fantastisk aften.”

– Lise Bjerg, fødselsdag

Skræddersyet jeres behov

Har arrangøren specifikke ønsker til showet, tages der højde for det. Måske ønskes en bestemt entre? Måske endda en overraskende eller anderledes en? Måske skal fødselaren være en del af showet på en særlig måde?

Ønskerne kan være mange, og Nicolaj viser sig altid som værende lydhør. Det er hans opfattelse, at arrangøren kender mere til både fødselaren og selskabet, end han gør. Derfor er han interesseret i at høre fra personen med et indgående kendskab, så showet kan planlægges derudfra. På den måde opnås det bedst tilrettelagte show.

Send Nicolaj en uforpligtende forespørgsel via kontaktsiden.

Nicolaj tryller i hele landet

Da Nicolaj er en eftertragtet kunstner i faget, har han valgt at optræde i stort alle landsdele.

Landsdelene omfatter:

  • Jylland
  • Fyn
  • Sjælland

Desuden har Nicolaj ved flere lejligheder optrådt i udlandet og på engelsk. Kontakt ham da ved at udfylde kontaktformularen (LINK) og notere, hvor henne arrangementet foregår.

Indhent tilbud i dag

Kontakt Nicolaj i dag for at modtage et helt uforpligtende tilbud. Tilbuddet udfærdiges på baggrund af jeres informationer og er ikke bindende.