Skip to content

Underholdning Til 60 Års Fødselsdag

Planlæg og overrask fødselaren med et magisk indslag

Venter den runde fødselsdag lige om hjørnet? Og står du som arrangør og skal planlægge dagen? Måske er maden, gæsterne og bordplanen på plads, men hvad med underholdningen? Professionel tryllekunstner og mentalist Nicolaj Mogensen leverer et fødselsdagsshow, der helt sikkert sætter gang i tankerne.

Giv gæsterne en magisk oplevelse

Nicolaj har med sine mere end fjorten års erfaring gjort trylleriet til sin store passion og levevej. Han er dybt seriøs og fremstår yderst professionel, når han gør sin entré som dagens eller aftenens underholdning.

Selskabet drages ind i en forunderlig og mystisk verden spækket med trylleri, mentalisme, eksperimenter og en ordentlig portion humor. Publikum vil være vidne til effekter, de aldrig har set før. Samtidig vil de opleve at få læst og manipuleret med deres tanker.

Gå til Nicolajs specifikke side tryllekunstner til fødselsdagen, hvor der yderligere beskrives, hvorfor magi til fødselsdagen er oplagt og et sikkert hit.

Magi og aktiv deltagelse

Som tryllekunstner udmærker Nicolaj sig ved sin moderne tilgang til trylleriet. Der er ingen kaniner, høje hatte eller duer, som hører fortidens kunstner til, når han går på scenen og fortryller selskabet.

Fødselaren vil opnå en større rolle undervejs, idet han/hun kommer til at assistere Nicolaj under udvalgte effekter. Det skaber en både mere personlig og nærværende stemning at inddrage fødselaren.

Desuden går Nicolaj op i at levere et show, hvor selskabet kommer i fokus. Et show kan hurtigt blive tørt og kedeligt, hvis ikke selskabet undervejs aktiveres. Aktiv inddragelse sikrer intens stemning og spænding.

Konstrueret efter jeres behov

Har arrangøren specifikke ønsker til showet, tages der højde for det. Måske ønskes en bestemt entré. Måske endda en overraskende eller anderledes én. Måske skal fødselaren være en del af showet på en særlig måde.

Ønskerne kan være mange, og Nicolaj viser sig altid lydhør. Det er hans opfattelse, at arrangøren kender mere til fødselaren og selskabet, end han gør. Derfor er han interesseret i at høre fra arrangøren, der i forvejen har et indgående kendskab til arrangementet, så showet kan konstrueres ud fra netop det udgangspunkt. På den måde opnås det bedste resultat typisk.

Nicolaj tryller i hele landet

Da Nicolaj er en yderst eftertragtet tryllekunstner, har han valgt at optræde i alle landsdele.

Klik dig ind på underholdning i specifikke landsdele:

Nicolaj har desuden erfaring med at optræde i udlandet og på engelsk. Kontakt ham da ved at
udfylde kontaktformularen samt notere, hvor henne arrangementet foregår.

Få et gratis tilbud på showet

Kontakt Nicolaj i dag for at modtage et helt uforpligtende tilbud på underholdningen. Tilbuddet sammensættes på baggrund af arrangørens informationer og er ikke bindende. Bemærk dog, at det i mange tilfælde er en god idé at forespørge på Nicolaj i god tid, da han som oftest er booket 1-2 måneder frem. Glæd jer til at få besøg af Nicolaj, som med garanti skaber magisk stemning og stor begejstring til fødselsdagen.