Skip to content

Underholdning Til Sølvbryllup

En stor dag betyder en stor oplevelse - book et stærkt og betagende indslag fra professionel tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Tryllekunstner til sølvbryllup

Til et stort arrangement, som sølvbrylluppet må siges at være, kræves der stor underholdning. Nicolaj optræder professionelt med en afbalanceret kombination af trylleri og mentalisme til sølvbryllupper rundt i hele Danmark. Han ved derfor, hvad det kræver at underholde ved et sådant arrangement, og hvad der virker hos gæsterne. Han gør sit ypperste for, at selskabet og sølvbryllupsparret får en oplevelse udover det sædvanlige.

Læs mere om Nicolaj på forsiden

De bærende elementer

Nicolajs underholdning er centreret omkring følgende:

  • Trylleri
  • Tankelæsning
  • Eksperimenter
  • Humor
  • Publikumsinddragelse
  • Effekter I aldrig har set før

… Og meget, meget mere!

  •  

Publikumsinddragelse

Generelt set gør Nicolaj utrolig meget brug af sit selskab hele showet igennem. Han har med sine mere end fjorten års erfaring lært, hvordan selskabet bliver en del af tryllekunsten. Derfor henvender han sig specifikt til hele eller dele af selskabet undervejs. Især er han optaget af at engagere bryllupsparret, da det er dem, der er i centrum på dagen. De vil blive ”udsat” for lidt ekstra i forhold til det øvrige selskab – naturligvis uden det bliver for meget. At publikum er aktivt deltagende gør, at stemningen og koncentrationen forbliver intakt. Samtidig er det med til at sikre en personlig og stærk oplevelse.

Her adskiller sølvbrylluppet sig fra andre arrangementer

Sammentømret underholdning

Til sølvbrylluppet er der en helt speciel og unik stemning. Selskabet er som regel godt sammentømret, og flertallet
kender hinanden godt på forhånd. Derfor har publikum allerede fra starten af Nicolajs show en naturlig fordel.
Det er samtidig noget lettere at inddrage selskabet og parret undervejs, da det store kendskab blandt
festdeltagerne eliminerer tanken om en mulig latterliggørelse ved at blive ”udvalgt” under effekterne.

Tryllekunstner og bryllupspar

Sølvbrylluppet er en af de eneste arrangementstyper, hvor fejringen omhandler ikke en men hele to hovedpersoner.
Det giver tryllekunstneren en oplagt mulighed for at inkorporere både den ene og den anden undervejs i showet.
Måske endda under samme effekt, da parret på den måde har en fælles oplevelse, de efterfølgende kan se tilbage på.
KONTAKT NICOLAJ

Lattergaranti

Gennem årene har Nicolaj arbejdet intenst med både humorinddragelse og selskabsforståelse. 
Det har resulteret i, at han i dag anses som værende en af landets førende på feltet. Selskabet kan derfor være helt sikre på og trygge ved, at Nicolaj lader de u-sjove og sjofle vittigheder blive derhjemme, når han tiltræder som magisk underholder.

Hans tankegang går på, at et show uden komik er et intetsigende og kedeligt show. Derfor bygger Nicolaj altid sine effekter op omkring gennemgående og underliggende humor. Det medvirker til, at publikum oplever en masse friske pust og på den måde bibeholder koncentrationen showet igennem.

Nymoderne tryllekunstner

Som performer er Nicolaj ikke tilhænger af den gamle skole. Han identificerer sig absolut ikke med den traditionelle og stereotype forestilling om en tryllekunstner. Der er altså ikke hverken kaniner, duer eller tryllestave repræsenteret i showet. Til gengæld er der et væld af nymoderne effekter, som passer bedre til vores nuværende tidsalder, og som i højere grad appellerer til publikum.

Book før det er for sent

Da Nicolaj er en eftertragtet underholder, er hans kalender også besat derefter. Det kan derfor være en god idé at kontakte Nicolaj via kontaktformularen i god tid, så underholdningen er sikret.
Særligt er Nicolaj spidsbelastet i perioderne april-juni og oktober-december grundet konfirmations- og julefrokostperioden. Han glæder sig til at høre, hvordan han kan gøre sølvbrylluppet til noget helt særligt og ekstraordinært.