Stor dag, stor underholdning

Til den store dag kræves der ligeledes stor underholdning. Nicolaj optræder med trylleri og tankelæsning til bryllupper rundt i hele Danmark. Han ved derfor, hvad det kræver, og hvad der virker. Han gør sit for, at selskabet og bryllupsparret får en oplevelse udover det sædvanlige.

Læs mere om Nicolaj på forsiden her.

Med Nicolajs trylle- og tankelæsningsshow vil I opleve:

  • Trylleri
  • Tankelæsning
  • Eksperimenter
  • Humor
  • Publikumsinddragelse
  • Effekter, I aldrig har set før

… Og meget mere!

Her adskiller sølvbrylluppet sig fra andre arrangementer

Ved netop sølvbrylluppet er der en helt speciel stemning. Selskabet er som regel sammentømret og flertallet kender hinanden ret godt på forhånd. Derfor har publikum allerede ved starten af Nicolajs tryllerier en fordel. Det er for det første sværere at sætte dele eller enkelte af publikum i forlegenhed og ydmyghed. Noget, som for alt i verden skal undgås fra tryllekunstnerens side. Det sikres blandt andet ved, at selskabet har et indgående kendskab hinanden imellem, så det hele bliver mindre pinligt.

Læs mere om Nicolajs underholdning til brylluppet her.

Derudover er det en af de eneste arrangementer, hvor hovedrollerne er to og ikke kun en eller slet ingen. Det giver tryllekunstneren en oplagt mulighed for at inkorporere både den ene og den anden.

”Hvordan du vidste, hvad brudeparret tænkte på, er mig stadig en gåde. Du leverede et gennemført show, som alle snakkede om, da du var gået”

– Gunnar Kvist, bryllup

Publikumsinddragelse

Generelt set gør Nicolaj utrolig meget brug af sit selskab hele showet igennem. Han har med sine mere end tretten års erfaring lært, hvordan selskabet bliver en del af tryllekunsten. Derfor henvender han sig specifikt til hele eller dele af selskabet undervejs. Især er han optaget af at engagere bryllupsparret, da det er dem, der er i centrum på dagen. De vil blive ”udsat” for lidt ekstra i forhold til det øvrige selskab – naturligvis uden det bliver for meget.

At publikum er aktivt deltagende gør, at både stemningen og koncentrationen forbliver intakt.

Læs mere om publikumsinddragelse i Nicolajs blogindlæg Hvorfor Booke En Tryllekunstner.

Moderne magi med glimt i øjet

Lattergaranti

Gennem årene har Nicolaj arbejdet intenst med både humorinddragelse og selskabsforståelse. Det har resulteret i, at han i dag anses som værende en af landets førende indenfor netop dette. Selskabet kan derfor være helt sikre på og trygge ved, at Nicolaj lader de u-sjove og sjofle vittigheder blive derhjemme.

Hans tankegang går på, at et show uden komik er et kedeligt og tørt show. Derfor bygger Nicolaj altid sine effekter op med gennemgående og underliggende humor. Det medvirker til, at publikum oplever ”friske pust” og på den måde bibeholder koncentrationen showet igennem.

Ud med den gamle tryllekunstner, ind med den nye

Som performer er Nicolaj ikke af den gamle skole. Han identificerer sig absolut ikke med den traditionelle og stereotype forestilling om en tryllekunstner. Der er altså ikke nogen kaniner, duer, handsker eller høje hatte i showet. Til gengæld er der et væld af nymoderne effekter, som passer bedre til vores nuværende tidsalder.

Du kan læse mere om, hvem Nicolaj er på forsiden.

Book før det er for sent

Da Nicolaj er en eftertragtet underholder, er hans kalender også besat derefter. Det kan derfor være en god ide at kontakte Nicolaj via kontaktformularen i god tid, så underholdningen er sikret.

Særligt er Nicolaj spidsbelastet i perioderne april-juni og oktober-december grundet henholdsvis konfirmations- og julefrokostperioden.

Ja tak, send mig videre til siden, hvor jeg kan sende ham en uforpligtende forespørgsel.

Han glæder sig til at høre, hvordan han kan gøre arrangementet til noget helt særligt.