Skip to content
Derfor Skal Du Booke En Tryllekunstner Til Brylluppet

Halløjsa kære læsere,

Det er den tid på måneden igen – tid til endnu et blogindlæg. Jeg er netop hjemvendt fra en skøn miniferie på Mallorca, hvor min kæreste og jeg valgte at tilbringe 5 dage i byen Palma. Ferien gav anledning til afslapning og ro, og alle 5 dage blev nydt til fulde med alverdens gåture, spanske delikatesser og en masse sol. Alt i alt en meget afstressende tur, som i dén grad har været godt for hovedet. Men nok om det, for det er jo ikke det, dagens indlæg skal handle om.

Titlen afslører en hel del om, hvad dagens indlæg centrerer sig omkring – nemlig hvorfor en tryllekunstner som underholdning til bryllup er et mægtigt og aldeles godt valg! 🙂

Jeg befinder mig i højsæsonen for bryllupsfester (som typisk afholdes i juli og august), og jeg har den seneste måned optrådt ved adskillige af slagsen. Alle arrangementerne har været en stor fornøjelse at være en del af, og jeg bliver ofte rørt og imponeret over, hvor betydningsfulde festerne er for alle involverede, og hvor meget der gøres ud af arrangementet.

Den næste måneds tid byder ligeledes på et hav af bryllupsoptrædener, og jeg skal optræde ved alt lige fra underholdning til kobberbryllup, underholdning til sølvbryllup, underholdning til guldbryllup og som ganske almindelige underholdning til bryllup. Samtlige bryllupsfester ser jeg meget frem til, for det er ganske enkelt noget helt specielt at være en del af så intim og mindeværdig en begivenhed.

Bryllupsperioden er blandt de perioder, jeg nyder allermest at underholde ved. Festerne er nemlig dem, som uden sammenligning kredser mest om kærlighed. På mange måde er det én stor kærlighedsfest, hvor følelserne hos især brudeparret sidder udenpå tøjet. På den gode måde. Derfor er det også oplagt for mig at give jer et lille indblik i, hvorfor en tryllekunstner er en fantastisk idé at tage med i overvejelserne, når underholdningen til brylluppet skal planlægges.

Nå nye højder med en tryllekunstner

Trylleri tilfører bryllupsfesten et ekstra gear, der for alvor sætter gang i tankerne og snakken hos selskabet.

Først og fremmest bærer trylleri den grundlæggende egenskab, at den er i stand til at underholde og fastholde ethvert publikum. Selskabet kan altså være helt sikre på, at det vil blive draget ind i tryllekunstnerens mystiske univers, og at det absolut ikke vil komme til at kede sig. Og det uanset alder.

Derudover er en tryllekunstner kendt for at vinkle sin optræden, så den målrettes festens gæster, anledning og stemning. På baggrund af det vil tryllekunstneren konstruere sine effekter med udgangspunkt i temaet ”kærlighed”, eller hvad arrangøren har tænkt.

Måske lyder det lettere tørt og en kende for intenst for nogen, når hele dagen i forvejen er tungt kærlighedspåvirket, men her tager I fejl: Tryllekunstnerens effekter tager ikke alene sit udgangspunkt i f.eks. kærlighed – effekterne bærer også på en masse andre faktorer som publikumsinddragelse og humor. På den måde mærker selskabet ikke, at ”kærlighed” er det helt store tema. De har nemlig nok at gøre med at koncentrere sig om de fascinerende effekter, der finder sted lige for øjnene af dem.

Som et led i tilpasningen sørger tryllekunstneren altid for at inddrage bryllupsparret på en særlig måde, medmindre andet er aftalt, så de får en helt speciel rolle som showet skrider frem.

Et kærligt minde

Brylluppet er en yderst speciel dag, og man vil som tryllekunstner gøre alt for at medvirke til, at både ægteparret og gæsterne vil mindes dagen. En rigtig fin måde at skabe et minde, er ved at booke en tryllekunstner som underholdning til brylluppet.

Med garanti vil alle opleve en helt usædvanlig og ekstraordinær underholdningsform, som for alvor vil give stof til eftertanke. Der er altså med stor garanti chance for, at alle tilstedeværende vil huske sådan en underholdning.

Vil I vide mere om underholdning til bryllup?

Tøv ikke med at klikke lidt rundt på min hjemmeside, hvis I søger magisk underholdning til jeres bryllup. Jeg optræder i hele landet, så uanset om jeg skabe skabe solid underholdning på Fyn, underholdning i Jylland eller underholdning på Sjælland, er jeg leveringsdygtig af et stærkt, tiltalende og magisk trylleshow.

Send endelig en forespørgsel afsted ved at benytte kontaktformularen på kontaktsiden, så vi kan tage en sludder om, hvad showet og jeres fest skal indebære.

Tak for denne gang, og nyd for dælen da resten af sommeren! 🙂

//Nicolaj

Andre
blogsider