Skab de perfekte rammer til guldbrylluppet med en oplevelse, selskabet med garanti vil huske tilbage på. Book tryllekunstner og tankelæser Nicolaj Mogensen til den store dag.

4 gode grunde til at booke Nicolajs trylle- og tankelæsningsshow

 • Publikumsinddragelse – Nicolaj har for vane at inddrage sit publikum gennem showet. Det skaber en følelse af et både mere nærværende, personligt og varmt show. Derudover er det Nicolajs erfaring, at koncentrationen skærpes, når selskabet er deltagende fremfor observerende.
 • Forbløffende effekter – originale, mystificerende og fascinerende effekter vil med garanti pryde showet. Selskabet vil opleve et væld af forskellige effekter, der alle vil indeholde både overraskelser og forbløffelse
 • Humor – til at krydre oplevelsen gør Nicolaj altid brug af underliggende humor showet igennem. Han arbejder efter påstanden om, at et show uden humor, hurtigt bliver tørt og kedeligt. Med humor indbygget sikrer Nicolaj, at stemningen og energien hele tiden topper.
 • Skræddersyet show – showet planlægges og tilrettelægges efter arrangørens behov. Er der specifikke ønsker til showet og dets indhold, tages det med i betragtning, når det skrives og konstrueres.

Læs mere om Nicolajs trylleshow i blogindlægget ”Hvorfor Booke En Tryllekunstner”.

Det kan selskabet glæde sig til

 • Trylleri
 • Tankelæsning
 • Eksperimenter
 • Humor
 • Effekter, de aldrig før har set

…. Og meget mere!

”Vi bookede Nicolaj til at optræde for brudeparret og gæsterne. Og jeg skal da lige love for, at stemningen røg i vejret. Du, Nicolaj, formåede på elegant og magisk vis at fortrylle os alle. Tak.”

– Tine Würtz, bryllup

En særlig dag for bryllupsparret

At fejre guldbryllupsparret kræver, at hovedpersonerne føler sig en tand mere specielle på dagen. I den forbindelse sørger Nicolaj altid for at inddrage bryllupsparret den tand mere. Han vil i flere situationer henvende sig til parret, som han forhåbentlig kan overtale til at hjælpe sig med forskellige, sjove småting.

Værd at vide om Nicolaj

Med over tretten års erfaring i bagagen har Nicolaj i dag sat sit unikke præg på tryllekunsten. Han optræder med en mere moderne tilgang end den typiske tryllekunstner. Der findes hverken høje hatte, hvide handsker, duer eller kaniner i hans shows. Til gengæld har han sin egen bemærkelsesværdige tilgang til, hvilken performer han er. Med grinegaranti og utallige fascinerende øjeblikke sørger han for, at selskabet efterlades med et magisk minde, de sent vil glemme.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Nicolaj.

Her optræder Nicolaj

Nicolaj er en eftertragtet tryllekunstner rundt i om landet. Derfor har han også valgt at optræde bredt. Han optræder:

 • I Jylland
 • På Fyn
 • På Sjælland

Derudover optræder Nicolaj også i udlandet og på engelsk. Kontakt ham ved at udfylde kontaktformularen for at høre nærmere herom.

Guldbryllup med parret i fokus.

Disse tidspunkter optræder Nicolaj på

Der findes ikke et ”forkert” tidspunkt for Nicolajs optræden. Det er individuelt fra arrangement til arrangement, hvornår det passer ind i tidsplanen. Dog har han få tommelfingerregler, der med rette kan tages med i overvejelserne. Skal han optræde for et selskab, hvor store dele af det ikke kender hinanden, anbefaler han at komme i starten. Showet kan nemlig fungere som en ”ice-breaker” selskabet iblandt, og alle vil desuden efter showet have et fælles samtaleemne.

Derudover råder Nicolaj tit arrangøren til at lægge hans besøg efter buffeten/hovedretten. Det fordi et mæt publikum som regel er bedre til at bevare koncentrationen.

Generelt er dog ikke et problem for Nicolaj, uanset tidspunkt, at holde sit publikum godt og grundig underholdt. Kontakt ham for nærmere info her.

Send en uforpligtende forespørgsel

I er altid velkomne til at sende Nicolaj en helt uforpligtende forespørgsel via kontaktformularen. Dernæst vil Nicolaj fremsende hans tilbud på underholdningen. Den er naturligvis helt uden binding.

Han glæder sig til at høre fra jer.