Skip to content

Underholdning Til Guldbryllup

Skab de perfekte rammer til guldbrylluppet med en tryllekunstner

Tryllekunstner til guldbryllup

Giv den perfekte gave til guldbryllupsparret
– overrask dem med et storslået trylleshow fra tryllekunstner Nicolaj Mogensen, som aktivt
involverer både selskab og bryllupspar.

Med kvalitetseffekter baseret på magi og mentalisme fanger han selskabet og drager det ind i hans forunderlige univers fyldt med overraskelser og finurligheder.

Se mere om Nicolajs kvaliteter på forsiden

En særlig dag for parret

At fejre guldbryllupsparret handler om, at
hovedpersonerne skal føle sig en tand mere
værdsatte og specielle end normalt.

I den forbindelse sørger Nicolaj altid for at inddrage bryllupsparret den tand mere. Han vil i flere situationer henvende sig til parret, som han forhåbentlig kan overtale til at hjælpe med forskellige, sjove småting. Det er helt afgørende at involvere bryllupsparret i showet, da det er deres store dag. På den måde medvirker det samtidig til, at dagen bliver uforglemmelig for især guldbryllupsparret.

4 gode grunde til at booke Nicolajs guldbryllupsshow

Selskabsinddragelse
Nicolaj har for vane at inddrage sit publikum gennem showet. Det skaber en fælles følelse hos publikum, som i højere grad gør hans optræden stærk og personlig. Derudover er det Nicolajs erfaring, at koncentrationen skærpes, når selskabet er deltagende fremfor observerende.
Forbløffende effekter
Originale, mystificerende og fascinerende effekter vil med garanti gøre sig gældende i showet. Selskabet vil opleve et væld af forskellige effekter, der alle vil indeholde både overraskelser og dyb forbløffelse.
Komik
Til at krydre oplevelsen gør Nicolaj brug af underliggende humor showet igennem. Han arbejder efter påstanden om, at et show uden humor hurtigt bliver indholdsløst og kedeligt. Med humor indbygget i showet sikrer Nicolaj, at stemningen og energien topper.
Specielt konstrueret
Showet planlægges og tilrettelægges efter arrangørens behov og ønsker. Er der specifikke forventninger til showet og dets indhold, tages det med i betragtning, når det skrives og konstrueres.
Previous slide
Next slide

Værd at vide om Nicolaj

Med over fjorten års erfaring i bagagen har Nicolaj i dag sat sit unikke præg på tryllekunsten. Han optræder med en mere moderne tilgang end den typiske tryllekunstner. Der findes hverken rekvisitter som høje hatte, hvide handsker eller duer i hans show. Til gengæld har han sin helt egen og bemærkelsesværdige tilgang til, hvilken performer han ser sig selv som. Med lattergaranti og adskillige fascinerende momenter sørger han for, at selskabet efterlades med et magisk minde, de sent vil glemme.

Ja tak, jeg vil gerne læse mere om Nicolaj

Selskabet kan glæde sig til at opleve:

Humor
Trylleri
Mentalisme
Overraskelser
Eksperimenter
Effekter de aldrig før har set

Her optræder Nicolaj

Nicolaj er en eftertragtet tryllekunstner i hele Danmark. Derfor har han også aktivt valgt at optræde bredt. Han optræder som:

Derudover optræder Nicolaj også i udlandet og på engelsk. Kontakt ham ved at udfylde kontaktformularen for at høre nærmere herom.

Tidspunkt for trylleshow

Der findes ikke et forkert tidspunkt at placere Nicolajs optræden. Det er individuelt fra arrangement til arrangement, hvornår det passer ind i tidsplanen. Dog har han få guidelines, der med rette kan tages med i overvejelserne. Skal han optræde for et selskab, hvor store dele af det ikke kender hinanden på forhånd, anbefaler han arrangøren at gå på i starten. Showet kan nemlig fungere som en ”ice-breaker”, hvor alle efterfølgende vil have et naturligt samtaleemne at kaste sig over.

Derudover råder Nicolaj ofte arrangøren til at lægge hans besøg efter en buffet/hovedret. Mest fordi et mæt publikum er bedre til at bevare koncentrationen end et sultent publikum.

Send en helt uforpligtende forespørgsel

I er altid velkomne til at sende Nicolaj en helt uforpligtende forespørgsel, hvis I ønsker et tilbud på underholdning til guldbrylluppet. Hurtigt sammensætter og fremsender Nicolaj et tilbud på underholdningen. Tilbuddet er naturligvis helt uden binding.
Han glæder sig til at høre fra jer og skabe magi til guldbrylluppet.