Skip to content
En Tryllekunstners Tilbageblik Og Fremtidsplaner

Hejsan alle,

En ny og interessant periode venter forude – derfor et nyt indlæg til jer, der interesseret følger med i min rejse som professionel tryllekunstner! 🙂

Men først et tilbageblik på de forgangne måneder i mit liv som tryllekunstner.

Tilbageblik på et vildt 2021

Konfirmationsperioden lakker mod enden, og hvilken periode det har været. Jeg kan vist godt tillade mig at sige, at jeg har været hele følelsesregistret igennem. Alt lige fra glæde og taknemlighed til uoverskuelighed og stress har floreret i kroppen den seneste halvanden måneds tid. Derfor er det med en ambivalent følelse, dog suverænt mest en god af slagsen, jeg ser tilbage på perioden, der nu er forbi.

Aldrig har jeg haft så travlt som optrædende tryllekunstner og underholder, som jeg har haft i den forgangne periode. Om det skyldes den nu ”overståede” virus COVID-19, mit eget engagement ift. markedsføring eller en blanding af disse, ved jeg ikke. Dog har jeg som tryllekunstner gjort status over de seneste måneder med et imponerende slutresultat. Der er sket en TREDOBLING i antallet af arrangementer, jeg har underholdt ved, sammenlignet med både sidste og forrige år! Det er noget, der gør en tryllekunstner som mig ritti´ glad og tilfreds.

Konfirmationerne har mildest talt væltet ind, og jeg har måtte skuffe mange arrangører, da jeg i forvejen har været fuldt booket. Det har naturligvis været et luksusproblem, men for en så passioneret og garvet tryllekunstner som mig, er det sidste, jeg har lyst til at skuffe/afvise arrangører. Ikke desto mindre har det været det, som i perioder har præget min tryllekunstnerkarriere.

På den anden side er jeg jublende lykkelig over, at flere end nogensinde før har villet booke mig som tryllekunstner og underholder til deres arrangement. Jeg har i allerhøjeste grad været land og rige rundt – størstedelen af både Jylland, Fyn og Sjælland er blevet flittigt besøgt! Dét har været fedt og tak til alle, der har booket mig!

Fremtiden

Næste periode i mit tryllekunstnerliv venter forude – her ser jeg især frem til alle de forestående julefrokoster. Det kommer til at gå vildere for sig end hidtil, da jeg også her forventer en klar stigning i antallet af bookingforespørgsler. Og jeg elsker det! Der findes simpelthen ikke noget bedre erhverv, end at optræde som professionel tryllekunstner, underholder og entertainer.

Julefrokostperioden er dog en helt, helt anden type højsæson end eksempelvis konfirmationsperioden. Ved julefrokoster skal tryllerierne være mere visuelle og hurtige, da koncentrationsbesvær ved en julefrokost er en central del af festen. Som oftest er gæsterne allerede bedugget, når jeg ankommer som dagens/aftenens magiske indslag.

Hvis jeres julefrokost, hvad enten det er i privat- eller firmamæssig sammenhæng, endnu ikke har fastlagt underholdningen, så tøv ikke med at kontakte mig for et helt uforpligtende tilbud på mit yderst spændende og fascinerende trylleshow med både magi og mentalisme (tankelæsning) til julefrokosten. Book mig som tryllekunstner og underholder og giv gæsterne en ekstraordinær oplevelse, der bliver husket!

Ny hjemmeside og promovideo

Foruden den forestående julefrokostperiode, er jeg også blevet interesseret i at optimere min hjemmeside en smule. Derfor har de seneste dage, uger og måneder gået med at filme nyt content til jer, der interesserer sig for mit tryllekunstnererhverv.

Inden længe vil hjemmesiden få sig en make-over, som resulterer i en masse nyt materiale, nye billeder, nye videoer og en ny opsætning. Og hvorfor? – For at prøve noget nyt!

Jeg ser meget frem til at udforske, hvad ham, jeg har allieret mig med, kan udrette i samråd med mig.

Derudover er min nuværende promovideo lavet lidt i hast tilbage i 2017, da jeg ikke havde skyggen af samme content og færdigheder indenfor videoredigering, som jeg har i dag. Derfor er en ny promovideo i denne stund også ved at tage form, så arrangører kan få et mere nutidigt indblik i, hvilken tryllekunstner og underholder jeg er.

Jeg glæder mig til at gå en travl men meget spændende tid i møde. Og så glæder jeg mig til at tage jer alle med på rejsen! 🙂

Følg med i min rejse ved at “Like” min Facebookside – jeg lover jer, der sker en masse interessante ting i den kommende fremtid!

Alt det bedste og god weekend.

//Nicolaj

Andre
blogsider